- Konu Sahibi pembevemaviler
-
Ben de ilk olarak philips marathon aldım, yaklaşık 10 sene kullandım. Oldukça memnundum ama artık performansı bayağı bir düştü. Onun için geçenlerde dyson exclusive aldım, gerçekten harika bir süpürge, çok memnunum.
biberon senin maraton hangi model cnm..?toz torbalı eski modellerdenmi??eğer yeni torbasız modellerdense direk eliyeceğim maratonu yorumundan dolayı...
bide dysonda exclusive modelini seçme nedenin neydi ??...çok sordum biliyorum ama çok bunaldım artık bi karar vermek istiyorum... yardımcı olursan sevirimm..
Canım, benim marathon eski model ama toz torbalı değil, ama boşaltması dyson kadar pratik değil, bir de hepa filtre değişimi ve temizliği falan var, ama eminim yeni marathonlarda daha ileri bir teknoloji kullanılmıştır. Ama nasıldır bilemiyorum. Dyson'a gelince; aldığım yerde ben de bu dyson modellerinin farklarını sordum. Gerçi aldığım yerde sadece exclusive ve animal modelleri vardı. Satıcı bana animalda hem turbin başlık hem de parke için ayrı bir aparat olduğunu söyledi. Bu parçaları teknik servisten de temin edebileceğimizi ama animal alırsak tek tek almaktansa bu şekilde fiyatın daha uygun olduğunu söyledi. Türbin başlığın da hayvan tüylerini toplamada çok etkili olduğunu belirtti. Ben evcil hayvan beslemediğim için aslında farklı olan bir tek parke aparatı hoşuma gitti. Satıcı da onu 70 lira gibi bir fiyata teknik servisten alabileceğimi söyleyince exclusive almaya karar verdim. Ben de uzun anlattım kusura bakma, umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada benim aldığım yer evime çok yakın, dilersen senin için o türbin başlık shaggy halılarda kullanılıyor mu diye sorabilirim...
yakın bile olsa senin bu teklifini yapmaz kimse...çok incesin çok teşekkür ederim..benim için sor diyemem sana ama denk gelirsen geçerken falan sorabilirsen bana büyük bir iyilik yapmış olursun..gerçekten çok yardımcı oldun..iyi günlerde kullan cnm sende süpürgeni..
hhe bu arad sadece süpürge demi yıkaması yok herhalde..sitesine baktım ama bilgiler yeterli deil yaa..kusura bakma yine son anda aklıma takıldı
yakın bile olsa senin bu teklifini yapmaz kimse...çok incesin çok teşekkür ederim..benim için sor diyemem sana ama denk gelirsen geçerken falan sorabilirsen bana büyük bir iyilik yapmış olursun..gerçekten çok yardımcı oldun..iyi günlerde kullan cnm sende süpürgeni..
hhe bu arad sadece süpürge demi yıkaması yok herhalde..sitesine baktım ama bilgiler yeterli deil yaa..kusura bakma yine son anda aklıma takıldı
canım benimkisi 1400 watt olduğu içinmidir nedir tövbee kılı tüyü çekio saolsun baska bi işe yaramıyor...temizlikten soguttu beni yaa
samsung twin 2000 watt hepa filtreli toz torbasız çıkarıp döküyosun tozunu
iki kademeli çekiş gücü var biri normal biri maximum bende aylarca araştırdım
kararsız kaldım 260 tl ye almıştım geçen sene çok çok memnunum halamda da var aynısı o da çok memnun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?