Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

Ben dokuz yıllık evliyim ve 3. süpürgemi çoookk uzun araştırmalar sonunda Dyson DC 32 Animal pro aldık.
Çok fazla memnun kaldım.Çalışıyorum,az zamanda çok iş.Kullanan kim olsa kesinlikle alır.Fiatıda pahalı gelsede aslında uygun .Şiddetle tavsiye ederim....

benimde düşündüğüm modellerden biri animal pro...ama uzun tüylü halılarda önerilmiyormuş.bu halılarda kullanımı nasıl,yeterlimi ???cevap verecek biri yok mu???

Ben de ilk olarak philips marathon aldım, yaklaşık 10 sene kullandım. Oldukça memnundum ama artık performansı bayağı bir düştü. Onun için geçenlerde dyson exclusive aldım, gerçekten harika bir süpürge, çok memnunum.

benm makinam rowenta bombyx aQa 10 senedir kullanıyorum hala halılarımı çırpar gibi kaldırarak süpürüyor çok memnunum. Süpürge ve diğer küçük ev aletlerinde philips ve rowentadan yanayım tavsiye ederim.

benim şu andaki süpürgem fakir twist...ama kimseye tavsiye etmem.teleskopik borusu ve ayağı aldığımızdan beri dikiş tutmadı.ve bu parçalar süpürgenin yarı fiyatı kadar olduğu ,orjinal toz torbalarınında 5 tanesi 20tl olduğu için , artık kablosunuda sarmadığı ve uzun tüylü halılarıma yeterli gelmediği için değiştirmek zorundayım.
bu arada dyson animal ve ihlas cleanmax kullanan arkadaşlardan memnun ve memnun olmadıkları yönlerini belirtmelerini rica ediyorum tekrar...
animal uzun tüylü halılar için uygunmu lütfen yardımcı olun arkadaşlar yaaaaaaaaaaa

bende hıc sevmıyorum supurgemı hıc mennun değilim buharlı temızlık yapan setlerden almayı dusunnuyorum onlardan kullanan varmı aranızda acaba

biberon senin maraton hangi model cnm..?toz torbalı eski modellerdenmi??eğer yeni torbasız modellerdense direk eliyeceğim maratonu yorumundan dolayı...
bide dysonda exclusive modelini seçme nedenin neydi ??...çok sordum biliyorum ama çok bunaldım artık bi karar vermek istiyorum... yardımcı olursan sevirimm..

Canım, benim marathon eski model ama toz torbalı değil, ama boşaltması dyson kadar pratik değil, bir de hepa filtre değişimi ve temizliği falan var, ama eminim yeni marathonlarda daha ileri bir teknoloji kullanılmıştır. Ama nasıldır bilemiyorum. Dyson'a gelince; aldığım yerde ben de bu dyson modellerinin farklarını sordum. Gerçi aldığım yerde sadece exclusive ve animal modelleri vardı. Satıcı bana animalda hem turbin başlık hem de parke için ayrı bir aparat olduğunu söyledi. Bu parçaları teknik servisten de temin edebileceğimizi ama animal alırsak tek tek almaktansa bu şekilde fiyatın daha uygun olduğunu söyledi. Türbin başlığın da hayvan tüylerini toplamada çok etkili olduğunu belirtti. Ben evcil hayvan beslemediğim için aslında farklı olan bir tek parke aparatı hoşuma gitti. Satıcı da onu 70 lira gibi bir fiyata teknik servisten alabileceğimi söyleyince exclusive almaya karar verdim. Ben de uzun anlattım kusura bakma, umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada benim aldığım yer evime çok yakın, dilersen senin için o türbin başlık shaggy halılarda kullanılıyor mu diye sorabilirim...

yakın bile olsa senin bu teklifini yapmaz kimse...çok incesin çok teşekkür ederim..benim için sor diyemem sana ama denk gelirsen geçerken falan sorabilirsen bana büyük bir iyilik yapmış olursun..gerçekten çok yardımcı oldun..iyi günlerde kullan cnm sende süpürgeni..
hhe bu arad sadece süpürge demi yıkaması yok herhalde..sitesine baktım ama bilgiler yeterli deil yaa..kusura bakma yine son anda aklıma takıldı

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Sorarım tabii, bugün önünden geçtim ama saat geçti, kapatmışlardı. Haklısın, sitesinde çok ayrıntı yok, ben de başka başka sitelerde yorumları okuya okuya karar verdim. Bu arada yıkaması yok ama halıları derinlemesine temizlediği ve dışarıya toz değil temiz hava verdiği için tozlanma daha geç oluyor, rahat ediyorsun.

Canım bugün sordum. Dyson animal kullanan müşterilerimizden bu konuda herhangi bir şikayet olmadı, mutlaka aralarında uzun tüylü halı kullananlar vardır dediler. Ama çekiş gücü çok yüksek olduğu için hemen koparma olmasa bile zamanla bu tip halılarda yıpranma yapabilir diye de eklediler. Türbin başlığın döner kısmını kapatıp normal başlık olarak kullanma şansın varmış. Yanında bir kısım var onu çekip iterek türbin özelliğini aktif ya da inaktif hale getirebiliyormuşsun, bunu bu modeli kullanan arkadaşlara sormak daha doğru olur elbette. Bana söyledikleri bu şekilde canım, ama sen satın alacağın yerde de ayrıntılı bir açıklama iste ne olur ne olmaz...

kızlar süpürge akinası almak istiyorum.bendekini evlendiğimde görümcem hediye etmişti fantom sulu watt 1400 hiç çekmiyor desem yeridir..bende 200 tl bi bütçe ayırdım yeni birtane almak istiyorum..ne tavsiye edersiniz yardım edin lütfennnnn:18::18::18:

Benimki de fantom sulu 1800 watt çok memnunum,tek bir zerre toz bile bırakmıyor,mermeri bile havaya kaldırdı o biçim yani..
Çekiş güü çok iyi,hem de ucuz..Almak isteyenlere tavsiye edebilirim...

canım benimkisi 1400 watt olduğu içinmidir nedir tövbee kılı tüyü çekio saolsun baska bi işe yaramıyor...temizlikten soguttu beni yaa

samsung twin 2000 watt hepa filtreli toz torbasız çıkarıp döküyosun tozunu
iki kademeli çekiş gücü var biri normal biri maximum bende aylarca araştırdım
kararsız kaldım 260 tl ye almıştım geçen sene çok çok memnunum halamda da var aynısı o da çok memnun...

Geçen hafta yengemle kablosuz süpürge almaya karar verdik. 2200Watt'lık bir rowenta bulduk hem de kablosuz. Fiyatı da gayet güzeldi, daha ucuzu da vardı ancak internetten kazıklanmaktan korktuğum için bildiği yerden aldım, 2 gün içerisinde teslim ettiler. Makine gayet güçlü, resmen çekiyor çok memnunuz ses konusunda da şahane. Kesinlikle öneririm.
Rowenta RH8548 Airforce Dikey arjl Sprge - Netsiparis.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…