Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

3 yıl önce almıştık,babama bi hayli kızmıştık pahalı aldığı için.ama kullandıkça bayıldık bayıldık resmen:)öyle çekiyor ki beni bile yutar bıraksam:)muhteşem bir şey:))

ben çok memnunum hem klasik elektirik süpürgesi hem de buharlı temizleyici... lg vk9820scsny ...özellikle evcil hayvanı olanlara tavsiye ederim mükemmel tüy topluyor

bizim süpürge PHİLİPS MARATHON ve çok çook memnunum.fiyatı yaklaşık 500 liraydı aldığımızda.gayet kullanışlı çok iyi çekiyo.tek kötü yanı
haznesini boşaltırken biraz toz oluyo etraf.ama onunda çaresi var balkonda yaparsan hiç bişey olmaz

1yıllık evliyim 3. elektrik süpürgem Bende mi birşey var desem,hayır.Herkes gibi sadece halılarımın üstünü yatay bir şekilde süpürüyorum.Ama şunu biliyorum ki elektroluks'ün servisi çok kötüydü, bozulan makinemi götürdüğümde bana, makinenin motorunda inşaat tozu var tamir masrafını sizden alacağız gibi komik bir bahane ürettiler oysaki evimin her yeri halı kaplı,zemine süpürge değmiyor bile. Ben de aldığım mağaza olan teknosanın ve de elektroluksün merkezine telefonlar açtım ama inandıramadım adamları inşaatta çalışmadığıma:)Traji komik bir durum.Diğer makinem hediyeydi, auranın halı yıkaması ama onun da malzeme kalitesi çok kötüydü, plastik parçası kırıldı ve inanılmaz çok gürültü çıkarıyor.Ama çekiş gücü çok iyi,hala çalışıyor olmasına rağmen tıpkı arzumun süprgesi gibi onu da sesinden dolayı çalıştırmak bile istemiyorum..Elektronik eşya şans işi derlerde bu kadar da şanssızlık mı olur.Bilen birilerine sormak en iyisi galiba.Eşim duymasın şimdi 4.süpürgemi almak üzereyim lütfen bana bu sefer en azından 10 yıl kullanacağım bir marka önerin ki arayı kapatayım.

Arçelik 4124 2 yıl önce evlenirken çeyizime almıştım ozaman 320 tl di çok memnunum çekiş gücü çok iyi 2400 watt sadece süpürmüyo silmiş gibi yapıyo resmen tavsiye ederim bayanlar

süpürgede tek arnica bora 2400 watt süper 4 tane aldım kendime anneme eltime eltime hepsi allah razı olsun diyor suan carfurda 225 gold bilgisayarda internetten aldığında 200 tl ve kargo ücretide yok bende alın kaçırmayın gerçekten pişman olmazsınız sulu süpürge torbası yok inceleyince anlarsınız nedemek istediğimi

bekodan alınacak herşeyim de süpürgeden model varmı iyi kullandıgınız kullanışlı özellikle sessiz olsun birzz:S:44:

ARNİCA HYDRA..kesinlikle tavsiye ederim,halılar yıkanmış gibi oluyor..ilk başlarda,her temizlik sonrası parçaları yıkamaya biraz üşeniyordum,ama çabuk alıştım..hem fiyatı da uygun..

aynen 2 yıldır kullanıyorum,500tl ye aldım.verdiğim para haram olsun.evi süpüresim gelmiyor.

Fakir Prestige Uno Hepa Filtreli Süpürgemizi 1.5 yıldır kullanıyoruz. Çok güzel temizliyor halıları. Her temizlikten sonra Su haznesi simsiyah pislik doluyor.

aynı dertten bende muzdaribim .gerçi ben on senelik evliyim üç süpürge eskitmedimde öyle diyelim fantom.. rowenta.. arzum ..hepsi burda.com dan sipariş verdim daha gelmedi kullandıgımda tecrübelerimi aktarıcam baya bi araştırmadan sonra philps aldım toz torbasız olanlardan aslın sitede phlipsin torbalı bir modeli çok övülmüş ama toz torbası pahalı onuda geçtim bulmakta zorluk çekiyormuşsun.hayırlısı artık bakalım nasıl çıkacak

ARNİCA HYDRA..kesinlikle tavsiye ederim,halılar yıkanmış gibi oluyor..ilk başlarda,her temizlik sonrası parçaları yıkamaya biraz üşeniyordum,ama çabuk alıştım..hem fiyatı da uygun..

fiyatı nedir? bende arçelik var basta cok iyiydi ama şimdi cekmiyor doğru düzgün. lg de vk9820 modeli var tavsiye ettiler. bu nasıldır peki

başta rowenta sulu süpürge kullandım ve suluya tövbe ettim.

7 aydır filan philips silent star kullanıyorum. toz torbalı. çok çok çok memnunum. herrkese tavsiye ederim. hiç pişman olmaz alanlar :)

Merhabalar ,

Ben 3 yıllık evliyim. evlenirken king marka bir sulu sistem elektrik süpürgesi aldım sağlıklı falan diye. Sağlıklı olmasına birşey diyemem ama sinir sistemini çökertiyor. Örneğin yere birşey döküldü hemen makineye su doldurmam gerekiyor döküleni temizle hemen banyoya git bu sefer süpürgeyi temizle içinde su kalınca kanaliazsyon gibi kokuyor. Bu sebebple temizlik yapmak işkence gibi gelmeye başladı. Phılıps maraton begendim fakat benim bütçeyi aşar. 300e kadar önerebileceğiniz iyi bir elektrikli süpürge var mı? Artık aldığım makineyi uzun yıllar kullanmak istiyorum. Birde hepa filtreli olanlar var. 6 ayda bir değişmesi gerekiyormuş hesapladığında bir yılda 55 tl*2=110 TL ediyor ortalam 3 yılda bir yeni süpürge almış gibi masrafı var. Kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum. Torbalı sistem bit torba ile 6 ay kullanırsın 5-10 milyon. Teknoloji ilerledikçe kolaylık sağlamsı gerekirken külfetli oluyor?
Öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

fiyatı nedir? bende arçelik var basta cok iyiydi ama şimdi cekmiyor doğru düzgün. lg de vk9820 modeli var tavsiye ettiler. bu nasıldır peki

ben 2 yıl oldu alalı..hepsiburada.com'dan 170 tl.gibi bir rakama almıştım ve piyasaya göre daha indirimliydi o zaman..oradaki yorumları okuyarak bunu almaya karar vermiştim.sana da tavsiye ederim,yorumları okuyup ona göre karar verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…