- Konu Sahibi pembevemaviler
-
bende 2 yıl olmustur 599 tl ye fakır prestıg duo almıstım. Aman dıyorum yanı kımse evıne sokmasın boyle berbat bır supeurge olamaz. 2 ayda hortumu yırtıldı, boruus kırıldı sadece celık borusuna 70 tl verdık. cekımı zaten berbat sadece sesı cıkıyor pıslıkler yerınde duduyor sulu kısmını acınca da aynı suda pıslıgı goruyorum ama yınede tatmın olmuyorum malesef bende yakın zamanda yenı bır supurge almak ıstıyorum.
1yıllık evliyim 3. elektrik süpürgemBende mi birşey var desem,hayır.Herkes gibi sadece halılarımın üstünü yatay bir şekilde süpürüyorum.Ama şunu biliyorum ki elektroluks'ün servisi çok kötüydü, bozulan makinemi götürdüğümde bana, makinenin motorunda inşaat tozu var tamir masrafını sizden alacağız gibi komik bir bahane ürettiler oysaki evimin her yeri halı kaplı,zemine süpürge değmiyor bile. Ben de aldığım mağaza olan teknosanın ve de elektroluksün merkezine telefonlar açtım ama inandıramadım adamları inşaatta çalışmadığıma:)Traji komik bir durum.Diğer makinem hediyeydi, auranın halı yıkaması ama onun da malzeme kalitesi çok kötüydü, plastik parçası kırıldı ve inanılmaz çok gürültü çıkarıyor.Ama çekiş gücü çok iyi,hala çalışıyor olmasına rağmen tıpkı arzumun süprgesi gibi onu da sesinden dolayı çalıştırmak bile istemiyorum..Elektronik eşya şans işi derlerde bu kadar da şanssızlık mı olur.Bilen birilerine sormak en iyisi galiba.Eşim duymasın şimdi 4.süpürgemi almak üzereyim lütfen bana bu sefer en azından 10 yıl kullanacağım bir marka önerin ki arayı kapatayım.
ARNİCA HYDRA..kesinlikle tavsiye ederim,halılar yıkanmış gibi oluyor..ilk başlarda,her temizlik sonrası parçaları yıkamaya biraz üşeniyordum,ama çabuk alıştım..hem fiyatı da uygun..
fiyatı nedir? bende arçelik var basta cok iyiydi ama şimdi cekmiyor doğru düzgün. lg de vk9820 modeli var tavsiye ettiler. bu nasıldır peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?