Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

Ben de 13 yıldır Boch kullanıyordum artık çekmiyor..Ben de tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum.. Forumda gördüğüm kadarıyla Philips, Arnica bora, ve Dyson öneriliyor.. bunların fiyatları nasıl?

Ben de 13 yıldır Boch kullanıyordum artık çekmiyor..Ben de tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum.. Forumda gördüğüm kadarıyla Philips, Arnica bora, ve Dyson öneriliyor.. bunların fiyatları nasıl?

canım phılıps maraton veya dyson almanı tavsıye ederım.Hıç masraf yapmak istemıyorum daha sonraları dersen dyson al musaıtsen.dysonlar 1.600 gıbı bır rakam.
phılıps maratonda güzel 2. sıradakı kalıte süpürge oda 800 cıvarında.Kıyaslama yaparsak dysonda ömur boyu fıltre var.emış gucu hıç bıtmıyor.Verdığınız parayı hak edıyor ayrıca temızlerken belınızı yormuyor çok rahat bır şekılde
süpürüyorsunuz.Tercıh sizin tabııı:126:

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun süredir süpürge araştırması yapıyordum sulu suzuz hertürlü araştırdım kendime en uygun philips 9205 torbasız modelini aldım sonunda.eski süpürgem yalandan süpürüyodu artık. şimdi evimin temizlendiğini hissediyorum içime siniyor yaptığım temizlik. abartısız halılarımdan incecik kum çıktı haznenin dibinde gördüm hayret ettim.her süpürge açışımda temizleyip kovasını ne kadar toz çıktığına bakıyorum valla mutlu oluyorum en azından için rahat evim tertemiz süpürge alıcaklara tavsiye ediyorum emiş gücü 400 watt.carfurdan 600 e aldım.

kayınvalidemdede bosch torbalı süpürge var manyak çekiyor tabi bi süre sonra eskiyor artık emiş düşmesi çok normal ama bosch süpürgelerde kaliteli ben tercihimi philips maratondan yana kullandım.boschun torbasızlarından yorum göremediğim için güvenemedim doğrusu ama philips olmasaydı tercihimi boschtan yana kullanırdım alternatif olarak.

slm arkadaşlar. inş burya yakın zamanda uğrayan olur bende süpürge araştırıyorum. philips ve dyson arasında kaldım. bilişim istanbul diye biryer var. orda uygun fiyata dc29 orgin dyson buldum. fiyatı 799 lira. teknosada falan 1099 lira. bu hafta gidip bi eşimle bakıcaz. philips 9170i de çok önerdiler. ama oda torbalı. torbasıyla uğraşmak istemiyorum. ama bi yandan da bi süpürgeye bu kadar para verilir mi diye de düşünmeden edemiyorum..

Arkadaşlar ben Miele kullanıyorum ve çok çok memnunum. Ben de çok araştırmıştım alırken, internette Dyson ve Miele karşılaştırmalı videolar var orda Mielein Dysondan daha iyi çektiğini ve dışarıya %99 temiz hava verdiğini görebilirsiniz. Zaten almanlar bu konuda çok iyi biliyorsunuz. Toz torbası tamamen dolsa bi le tek bir tozu makineni içine ya da dışarıya çıkartmıyor.
Fiyatı da Dysondan daha uygun. Ben 550 Tlye almıştım. Eğer çok iyi bir modelini isterseniz 1200-1300 TLye var ama benim aldığım gayet güzel temizliyor ve yetiyor. Ayrıca dip not olarak söylüyorum, toz torbasız ya da bulu makineler uzmanlar tarafından önerilmiyor en iyisinin bez toz torbalı olanlarının olduğunu söylüyorlar.

Ben Philips Maraton aldım emiş gücü çok iyi özellikle halı aralarinda hicbir sey birakmiyor uzun süredir kulllanıyorum emiş gücünde hiç azalmada olmadı bence.

Bende de hoover var , canavar gibi süpürge,süpürgenizin temizlik ve bakımını 6 ayda bir yaparsanız ne emiş gücü azalır ne de arızalanır arkadaşlar.

arnica cok kalitesiz bir mal,Philips e okadar para verilmez,hem çin malı hem de boru sapları falan cok adi,600 tl para verdikten sonra daha iyi ürünler alabilirm,miele ,bosch,dayson,hoover gibi markalar alınır anca.paranızı cöpe atmayın.

arzum markasını tavslye etmiyorum .çekim gücü berbat,
vermiş olduğum parayıda helal etmiyorum ,uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…