Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

arnica bora :)
Tozu yok eden süpürge azcuk sesi yüksek ama alışıyo insan zamanla çok iyi bir yardımcım

bosh prosilence
3-4 ay oldu alalı. aldığıma alacağıma pişmanım halaaaa

pişmanlığımı anlatayım. sürekli kapağı açılıyor, çok basit bir kapak kilit sistemi var. torbası hemen doluyor. torbayı çıkarıyorum heryer toz içinde, filitresi pamurcak dolu. ve çok pis kokular yayıyor dışarı

sanırım ben de philips alıcam. Marathon modelinin filtresinin 6 ayda bir değişmesi gerekiyormuş;
Peki Performer kullananlar varsa onda da değişmesi gerekiyor mu yazarlarsa çok sevinirim... bir de bu performerların torbalı olması benim için daha cazip temizlik derdi yok çünkü

biz philips marathonu tanıdık tavsiyesiyle aldık ve çok memnun kaldık.makine 5-6 yıldır onda ve hiç filtresini değiştirme ihtiyacı duymamış.
zaten çıkarılabilir oldugu için ara sıra yıkanması yetiyormuş.
bizim evde marathonun beyaz turuncu olan modeli var.teyzemlerde de onun bi üstü siyah kırmızı olan modeli.ama aralarında ben bi fark hissetmedim açıkçası.

9 yıllık emektar altus süpürgem son günlerini yaşamakta sanırsam :)
1 sene daha idare edip dyson almayı düşünüyordum ancak eşime çok pahalı geldi.. hepsi buradadaki yorumları gözününe alarak phlips FC9170 performeri beğendim .. bu da eşime biraz pahalı geldi ancak sanırım onu ikna edebileceğim :)) bir de philips in easylife energy care var.. onun da yorumları fena değil , fiyatı da oldukça uygun ama performer favorim... maraton da çok süper ama filtreliler nedense bana cazip gelmiyor ...

ben philips power pro kullanıyorum, torbasız. çok memnunum, iyi çekiyor ve toz haznesini temizlemek çok kolay. bi de hepa filtreli, kızım alerjik olduğu için hepa filtre benim için önemliydi. bi de maraton var süpürgesi philipsin. ona da bi bakabilirsin.

geçen ay philips fc 8761 süpürge aldım emiş gücü gerçekten çok iyi tozları çok iyi çekiyor hatta evi silerken su kirlenmiyor o derece:)

ben fontom wf 6200 aldım. 1 hafta oldu henüz. alırken çok kararsız kaldım başka markalar aklımı karışırdı. çünkü fantom ilk defa duyduğum bir marka. çok az su koyuyorsun. işin bittikten sonra yıkaması çok kolay. aynı sürahi gibi bir haznesi var. takıp çıkarmasıda kolay. makina ayrıca hafif . sesi biraz rahatsız edici olabilir çok abartı değil ama. sonuçta su filtreli süpürgelerde sessiz olan yok. varsa da benim karşıma çıkmadı. eski süpürgemle süpürünce yer silme kovası salonda kirlenirdi hemen. ama bu hafta sonu ilk defa kullandım makinayı su pırıl pırıldı. tavsiye ederim.

kızlar merhaba ben phılıps marka alıcam ya maraton torbasız modeli yada torbalı silentstra veya performer special 9170 sizce hangi model?

bizimkide phılıps maraton lacivert renkli torbasız fitresi yıkana biliyor.ben gibi toz torbası almaktan bıktıysan torbasız al işim bitince çöpe döküyorum arada birde filtresini yıkıyorum memnunum

samsung 8870 aldım daha yeni 2200watt motor,430 wat emiş gücünde, şu ana kadar çok memnunum, en yüksek kademesinde halıya yapışıp kalıyor, sesi eski çekmeyen süpürgeme göre biraz fazla sadece eski makine çalışırken oğlum oynamak isterken bunun çalışması sırasında korkup ağlıyor kapatmam gerekiyor. birde standart aksesuarlarının içinden koltuk için kayda dokunur bir aparat çıkmadı bana göre eksiklik böyle bir makine için, 3 büyük yer aparatı var ama koltuk aparatı yok, internetten kargo dahil 370 TL ye satın aldım, koltuk aparatını samsung servisten ayrıca satın alacağım vaktim olduğunda artık :) özetle çekiş gücü fiyat orantısında ben tavsiye ediyorum bu süpürgeyi ,(bu arada yer için turbo başlığıda var ancak bu kadar kuvvetli çeken bir süpürge için gerekliliğini bilemiyorum ben)

kızlar merhaba ben phılıps marka alıcam ya maraton torbasız modeli yada torbalı silentstra veya performer special 9170 sizce hangi model?

cnm ben deli gibi her yerde her sitede araştırdım kesinlikle bende philips maratondan başka almama kararı verdim. ve sonunda 9225 le 9205 arasında kaldım ve 9205 i dün aldım:) fiyatı ve görüntüsü daha cazip geldi. 9225le 9205 arasında ki tek özellik farkı filtrenin otomatik temizlenmesi

Arkadaşım 9205 ten memnunmusun ? Saçı kılı topluyor mu halılardan ? Arkadan hava çıkan yerden toz zerrecikleri de çıkıyor mu ? Ses olayı nasıl ? Fiyatı nedir ? Ben ihlas aura cleanmax temizlik robotu ile 9205 in arasında kararsız kaldım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…