- Konu Sahibi pembevemaviler
-
Geçen pazar dyson aldım artık araştırmalarımı tamamladığımı düşünerek.Cuma günü temzilik yapılmıştı ewde bende makineyi alır almaz bi hevesle eve bi girişitim.! inanırmısınız bir torba toz cıktı shaggy halıların ne berbet toz biriktirdiğini bir kere daha anladım.. bastan bu akdarını tahmin etseydim almazdım gercekten..Kısacası çok memnun kaldım süpürgemden animal pro modelini 1300 e aldım..Şimdi bu modellerin artık gelmeyeceğini bir üst modelin geleceğini aslında aralarında cok fark olmadıgını yalnıztasarımı nedeniyle 3000tl ye satılcagını iletti bana satış yapan kişi..
dyson diyorum yok boyle supurge
Kızlar merhaba bende uzuun arastırmalardan sonra butcemıze uygun olması gereklıydı tabıkı arzum cleanart 2500watt aldım..sımdılık coook memnuum fıyatı suan cook uygun 260 ama kampayalı 200tl bulursunuz.ben fazla para verme taraftarı degıılım ..bana bu uygun geldı cekım gucu muthısss
benim yengem lg kullanıyo.bizde ondan alıcaz.çok iyi çalışıyo.halının dibindekilerini bile çekiyo.
Aynen elektrik süpürgesi dediğinizde bu şekilde küçük makineler olmalı, diğer türlü dev gibi.. evde nereye koyacaksınız ki onu :S bizim evde o elektrik süpürgesini saklamaya yer yok neredeyse.. tabiki bu işin şakasıydı :)
Geçen pazar dyson aldım artık araştırmalarımı tamamladığımı düşünerek.Cuma günü temzilik yapılmıştı ewde bende makineyi alır almaz bi hevesle eve bi girişitim.! inanırmısınız bir torba toz cıktı shaggy halıların ne berbet toz biriktirdiğini bir kere daha anladım.. bastan bu akdarını tahmin etseydim almazdım gercekten..Kısacası çok memnun kaldım süpürgemden animal pro modelini 1300 e aldım..Şimdi bu modellerin artık gelmeyeceğini bir üst modelin geleceğini aslında aralarında cok fark olmadıgını yalnıztasarımı nedeniyle 3000tl ye satılcagını iletti bana satış yapan kişi..
kesinlikle dyson diyorum ,boyle bir cekim gucu olamaz gercekten cok guclu kullanisli bir supurge..
bende dyson diyorum yakında alacağım.çok güzel emiş gücü varmış ve uzun ömürlü.pahalı ama değer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?