Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

merhaba arkadaslar bende süpürge araştırıyorum..Oğlumun toza alerjisi var dyson almayı planlıyorum kullanan arkadaslar ömürlük makina diyorlar..shaggy halı oldugu için evimin cogunda tozlardan kurtulmak daha bir zor oluyor.Dyson da modele karar veremedim animal pro mu yoksa exclusive mi almalıyım.Baktımda özellik olrak aynı sadece baslıkalr farklı shaggy halılara animal pro zarar veriyormuş döner baslık oldugu için ama yinede kullananlar ne derler acaba?..

Phılıps maraton kullanıyorum canım.cooook memunum ara sıra filtresinide temizleyince makina iyice canavar gibi calışıyor..yerden zor kaldırıyorum o derce yanii çekim gücü süperrr.........

Geçen pazar dyson aldım artık araştırmalarımı tamamladığımı düşünerek.Cuma günü temzilik yapılmıştı ewde bende makineyi alır almaz bi hevesle eve bi girişitim.! inanırmısınız bir torba toz cıktı shaggy halıların ne berbet toz biriktirdiğini bir kere daha anladım.. bastan bu akdarını tahmin etseydim almazdım gercekten..Kısacası çok memnun kaldım süpürgemden animal pro modelini 1300 e aldım..Şimdi bu modellerin artık gelmeyeceğini bir üst modelin geleceğini aslında aralarında cok fark olmadıgını yalnız tasarımı nedeniyle 3000tl ye satılcagını iletti bana satış yapan kişi..

3.000 TL mi? bir elektrik süpürgesimi?
nasıl bir tasarım ki arada 1.700 TL'lik fark oluyor...
altından mı yapılmış?

çok şaşırdım gerçekten

Kızlar merhaba bende uzuun arastırmalardan sonra butcemıze uygun olması gereklıydı tabıkı arzum cleanart 2500watt aldım..sımdılık coook memnuum fıyatı suan cook uygun 260 ama kampayalı 200tl bulursunuz.ben fazla para verme taraftarı degıılım ..bana bu uygun geldı cekım gucu muthısss

Aynen elektrik süpürgesi dediğinizde bu şekilde küçük makineler olmalı, diğer türlü dev gibi.. evde nereye koyacaksınız ki onu :S bizim evde o elektrik süpürgesini saklamaya yer yok neredeyse.. tabiki bu işin şakasıydı :)

aynen sulu süpürgem o kadar agırdıkı onumu kaldırım yerlerimi süpüreyim anlamadım...simdiki makinam küçük heryere giriyor pesimden kendiliğinden geliyor..kücük her zaman iyi eviniz bide kücükse yada kirlenen yerler darsa küçük tavsiye ederim..

PHILIPS FC9170 kullanıyorum bir haftadır. Daha önce emektar bir Bosch um vardı, o da çok iyidi de eskidi artık, bir de sulu Arnica kullandım. Arnica'dan hiç memnun kalmadım, süpürge olarak kullanamadım doğrusu, fakat halı sildirdikten sonra suyunu iyi çekiyordu, sadece bu amaçla kullandım...Bosch um pratikti, emiş gücü çok iyidi, fakat eskidi..Araştırmalarımız sonucunda bir Philips 9170 aldık, bir haftadır kullanıyorum, gerçekten emiş gücü muhteşem, tasarımı iyi, kolay hareket ediyor, çok ağır değil, aparatları kolayca sökülüp takılabiliyor. Çok memnunum şimdilik, 1-2 ay kullanayım sonra yazarım tekrar...

aaa bi de çok sessiz çalışıyor, gece bile çalıştırılabilir...

benim süpürgemde bu kullanalı 7 ay oldu sorun vermeye başladı hem iyi çekmiyo hemde sürekli torbasını değişiyorum 2 günde bir torbası yırtılıyo sizce motoruyla ilgili bi sorunu olabilirmi sizlerinde başına böyle bişey geldimi torbasının yırtılma sebebi ne olabilir oof

philips marathon kullananlar beni biraz aydınlatabilirler mi acaba? :44:
herşey tamam da şu hepa filtre işine kafam takılıyor..
süpürgeyi ne kadardır kullanıyosunuz ? filtreyi ne kadarda bir temizliyorsunuz ve yılda kaç kez değiştiriyorsunuz?
saygılar sevgiler

Nerdeyse bir aydır bende süpürge araştırıyordum eski süpürgem king hepa filitreli süpürgeydi artık hiç çekmiyordu sonunda philips perfomer aldım çok memnunum emiş gücü muhteşem reklamlardaki gibi duvara yapıştırıp bırakabiliyorsun kullanımı kolay kablosu çok uzun buda önemli bir özellik bence süpürge almak isteyenler ben şiddetle tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun gule gule kullanın :)
Bende yatak odasında ıkı tane shaggy halı var diğer odalarda da yun el dokuma halılarım var salondakiler de ipekli yun. Shaggylar mıte yuvası biliyorum, yunler de hav çıkarmaya devam ediyor. Animal pro hosuma gitti döverek süpürüp aralarını iyice temizleyebilir. Ama tuyleri de yolarsa yun el halılarıma da yazık olur. Shaggyleri rahat süpürebiliyor musunuz?

Bu arada memnun kaldınız mı parasına degiyor mu? Çekiş gucu nasıl ve kullanımı kolay mı? Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…