Elektronik sigara likiti hk.

canım bizim arkadaşların hepsi ilk 1 hafta dişlerini sıktılar alışana kadar.
cihazın başlığı da önemli , benimki acayip yakıyordu boğazımı ben bıraktım o yüzden . arkadaşa verdim başlığı değiştirdi ve hala kullanıyor. Bazı cihazlarda çekince doyum daha fazla oluyor , şimdi bizim likitçi arkadaşa ulaşamadım ulaşırsam soracağım.

Öğrendiğiniz de bana da iletebilir misiniz? Benimde eşim başladı bi kaç haftadır ama nikotin krizi tutuyor diyip içmeye başladı yine :(

Çok sağol valla haber bekliyorum hayırlısıyla 2 tane sigara paketiyle gezmeyi bıraksın yeter :KK43:

Şimdi görüştüm arkadaşla bilgileri paylaşayım ..
tütün aromalı olacakmış.Buharistan yada joitech internet sitelerinde bulabilirmişsiniz.
bu arada nikotin miktarı önemliymiş , muhtemelen düşük nikotinli kullandığınızı söyledi.
0,8-0,12 mg olmalıymış likitte yazıyormuş.
tütün aromalı RY4 olarak da geçiyormuş.

Öğrendiğiniz de bana da iletebilir misiniz? Benimde eşim başladı bi kaç haftadır ama nikotin krizi tutuyor diyip içmeye başladı yine :KK43:

tütün aromalı olacakmış.Buharistan yada joitech internet sitelerinde bulabilirmişsiniz.
bu arada nikotin miktarı önemliymiş , muhtemelen düşük nikotinli kullandığınızı söyledi.

Erkek arkadaşım kullanıyor 1 yılı aşkın zamandır memnun baya fakat o zaten sigara tirkayikisi değildi nikotinsiz likit alıp keyif için arada bir içiyor. Ben bir sigara tirkayikisi olarak şahsen tatmin olamıyorum elektronikten :KK43:

Çok kötü tatmin olmamak. Kafada bitmesi lazım demek ki

Süpersiniz çok teşekkür ederim. Bi site buldum orda yazıyor 0,6-0,12-0,18 şeklinde yüksekten başlayıp düşüğe doğru devam edeceğiz o zaman. Onun kullandığı 0,3 müş zaten.
Buharistanda kapanmış bu arada

Back
X