Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tombistombis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.369
1
0
49
Almanya
selam arkadaslar bilyorsunuz ki kadin olmak uzun ve yorucu bir meslek istifasi olmayan tek meslekte denebilir. kadinken anne olmak tabiki kacinilmaz son olsada cogumuz henüz annelik taciyla taclanmadik. ama olacak inancimiz tam. hele bir inadimiz varki aman allahim..... bildiklerimizi, bilmediklerimizi, acilarimizi, sevinclerimizi, cift yada tek cizgiyi, tavsiyeleri, denenmis tercübeleri hamile oluncaya kadar hatta daha sonrasinda da paylasmak icin benimle uzun bir yolculuga gelirmisiniz.

hayat okadar uzun bir yolculuk ki zaren yolun bir bölümünde umarim neseli bir yol arkadasi olup bol müjdelerle sevinclerle birbirimize destek oluruz

tombişcim sizinle birlikte bende varım bu uzun yolculuğa umarım yolumuz en kısa zamanda bebiş yolu olurrrr....

bu bebek istegi beedenimi beynimi sardi sarali ne cok sey ögrendim biz neler neler yasadik temmuz topiginde hepsi gercekten güzeldi herkesten bir renk kattim bilgi daarcima bir sen eksiksin bebegim bebeklerimiz ve ben burda hic yilmadan usanmadan seni bekliyecem bu hayat denen uzun yolumda biliyorumki tek ayrilamayacagim yol arkadasim sen olacaksin istedin kadar beklet bakalim senin NAZIN varsa benim INADIM var unutma seni ben doguracam

heoinize selm canlarim sub sözümü tuttum bak topiklendim yanliz umutsuzluk olmasin valizlerde temel ihtiyac listemizi veriyorum
ümiz
inanc
destek
dua
tecrübe
hayat enerjisi
sabir i unutmayin bak yolarim hepinizi kontrol edecem eksiksiz gelin

canım uzun yolculuğa bende varım tabiki arkadaşlığımız uzun olsun ama en kısa zamanda kucağımız dolsun tabiki inancımız tam inandık ve bu yola çıktık dediğin gibi hamile oluncaya kadar daha sonrada bebeklerimizi beraber büyütürüz birbirimize mama tarifi veririz aaaayyyyy inşallah

insallah canim tecrübeli anneler siz önden bakiyim

duygulandım yine şekercim çok teşekkür topiğin uğur getirsin hepimize öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…