- Konu Sahibi tombistombis
-
selam arkadaslar bilyorsunuz ki kadin olmak uzun ve yorucu bir meslek istifasi olmayan tek meslekte denebilir. kadinken anne olmak tabiki kacinilmaz son olsada cogumuz henüz annelik taciyla taclanmadik. ama olacak inancimiz tam. hele bir inadimiz varki aman allahim..... bildiklerimizi, bilmediklerimizi, acilarimizi, sevinclerimizi, cift yada tek cizgiyi, tavsiyeleri, denenmis tercübeleri hamile oluncaya kadar hatta daha sonrasinda da paylasmak icin benimle uzun bir yolculuga gelirmisiniz.
hos geldin keske ilk senin haberinle sevinseek canimhoppp ilk ben geldimm
iki topik arasindaki beynamaz oldumheyyyt nereye gidiyohh
insallah canim insallah ve insallah burdan birbirimizi kese görmeye cinsiyet ögrenmeye doguma asiya göndeririztombişcim sizinle birlikte bende varım bu uzun yolculuğa umarım yolumuz en kısa zamanda bebiş yolu olurrrr....
canım uzun yolculuğa bende varım tabiki arkadaşlığımız uzun olsun ama en kısa zamanda kucağımız dolsun tabiki inancımız tam inandık ve bu yola çıktık dediğin gibi hamile oluncaya kadar daha sonrada bebeklerimizi beraber büyütürüz birbirimize mama tarifi veririz aaaayyyyy inşallah
heoinize selm canlarim sub sözümü tuttum bak topiklendim yanliz umutsuzluk olmasin valizlerde temel ihtiyac listemizi veriyorum
ümiz
inanc
destek
dua
tecrübe
hayat enerjisi
sabir i unutmayin bak yolarim hepinizi kontrol edecem eksiksiz gelin
insallah canim tecrübeli anneler siz önden bakiyim
dedim ya bir garibim var diye size cok alismistim carede yoktu temmuz topiginde hamislikte temmuz sonuna gelmisti ben genis zamanda paylasim istedim yiki buldun beni yalniz birakmadin sagoltombis topik açarda biz bulmaz mıyız hadi abakalım bu topik şans getirir inş hepimize
lugesma hamileymişşşşşşş
sub bak ben abla sözü dinlerim canim nasil buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?