- Konu Sahibi tombistombis
-
duygulandım yine şekercim çok teşekkür topiğin uğur getirsin hepimize öpüldünüz
topik ugur getirdi diye kendime pay cikarsammi
selam arkadaslar bilyorsunuz ki kadin olmak uzun ve yorucu bir meslek istifasi olmayan tek meslekte denebilir. kadinken anne olmak tabiki kacinilmaz son olsada cogumuz henüz annelik taciyla taclanmadik. ama olacak inancimiz tam. hele bir inadimiz varki aman allahim..... bildiklerimizi, bilmediklerimizi, acilarimizi, sevinclerimizi, cift yada tek cizgiyi, tavsiyeleri, denenmis tercübeleri hamile oluncaya kadar hatta daha sonrasinda da paylasmak icin benimle uzun bir yolculuga gelirmisiniz.
süper yaaa kardeşim benim aferin sana bak bu topik uğurlu olacak canım pilavv yandı yavv
hergün yeni birseyler ögreniyoruz suzan anneligide ögreniriz canim yaaaaaaaaaa sikma bir gelsinlerde
tatlım topiğin hayırlı olsun inş. uzun olmadan bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
bu kadar denk gelir güzel kalbinle dileklerinle açtın ilk bebiş haberini aldın
bu hepimizin topigi canim cünkü hepimiz birbirinin aynisini yasiyor hosgeldin beni kimsesiz komadin
tatlım topiğin hayırlı olsun inş. uzun olmadan bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
denizim sen evdemisin iştemi benim koca geldi yemek yiyecez sonra görüşürüz
bunu ne deli bir istekle istedigimi keske bilebilsen
sub dr. a gitme konusunda karar verdinmi
eeeeeeeeee kizlarr nerden basliyoz benim 9 günüm var ama adet sonrasi ates ölcmeye devam edecem
bizi haberdar et mutlakagittim canım tavsiye üzerine özele ama randevu almam gerekiyormuş dk. doluymuş cuma günü inşallah
ne isi yaparsak yapalim nerde yasarsak yasayalim biz kadiniz baska düsünemeyiz sanirim be bebislerin nazlanmasiniseni anlayabiliyorum cnm bende senin gibiyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?