- Konu Sahibi tombistombis
-
lugesmayi tebrik etmeye gittim bizim kizlar ucmus ya
ben dün adet oldum maalesef cnm beni yanlış anlama ama ben ateş ölçme işlemine anlam veremiyorum sadece zaman kaybı gibi geliyo bana tabii bu benim düşüncem
bende bu oraya buraya takılıyorum cnm
ben inaniyorum dr. larda onayliyor ama sen bilirsin dr. kontrolunde misin ilac felan kullaniyormusun
nerde rahat ediyorsan orda ol bende demin iki dakika girdim baktim neler yapiyor kizlar diye
ben cok okudum cok da duydum tedaviyle olmayip sonra pat diye hamis kalani sanirim tedavi süreci stresli geciyor umarim sen de en kisa zamanda alirsin bebisidoğruluk payı vardır cnm ama olacaksa ölçmeden de olacağına inanıyorum ben 1 yıldır tedavi görmüyorum cnm bıkyım artık ben doktora gitmekten oluruna bıraktım biraz
gel bacim gel bekliyokçamaşırları asıp gelicem gızlarr
bende merak ediyom ama artik yarin iste sabah okurum sabahlari topikler sessizsağol cnm ordan arkadaşlarla daha önce yazışmıştık merak ediyorum orayıda açıkcası
tatlım birşey sorucam ben bu ay doktora gidicem yumurta takibi için ama ne zamn gitsem acaba kestiremiorum adetlerim düzenli 18den 18ine oluorum ağustosun kaçında gitsem acep:44:
adetinin 3. yada 4. günü gitki kist felan birsey var,i görünsün insallah canim en yakinda müjdelersin
kabul ederseniz bende takılırım artık buraya :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?