Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

doğruluk payı vardır cnm ama olacaksa ölçmeden de olacağına inanıyorum ben 1 yıldır tedavi görmüyorum cnm bıkyım artık ben doktora gitmekten oluruna bıraktım biraz
ben cok okudum cok da duydum tedaviyle olmayip sonra pat diye hamis kalani sanirim tedavi süreci stresli geciyor umarim sen de en kisa zamanda alirsin bebisi
çamaşırları asıp gelicem gızlarr
gel bacim gel bekliyok

sağol cnm ordan arkadaşlarla daha önce yazışmıştık merak ediyorum orayıda açıkcası
bende merak ediyom ama artik yarin iste sabah okurum sabahlari topikler sessiz

tatlım birşey sorucam ben bu ay doktora gidicem yumurta takibi için ama ne zamn gitsem acaba kestiremiorum adetlerim düzenli 18den 18ine oluorum ağustosun kaçında gitsem acep:44:

aslinda sizleri teselli etmeye clisirken dilim döndügünce
sanirim en cok kendimi oyalamak gün stresinden uzak kalmk istiyorum 34 yili nsild gecirdim hic bilmiyom ama su sat mis bt mis yimirtlamaymis harbiy ordu gecmek bilmedi kendimi safak sayan asker esleri gibi hissediyom ama yine de safak 9

okudum kadariyla yumurtlama döneminde sicak dustan uzak durmak esleriniz ve sizin icin daha iyiymis hatta bir sicak bir soguk suyla bel altini soklamak vücüdun calismasini hizlandiriyormus özellikle erkeklerin calisma günlerine yakin sabah aksam yumurtalarini soguk suyla yikamalari spermleri hizlandirdigi biliniyormus
denemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…