- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
- Konu Sahibi philosophy
-
tavsiye ettiğim kitaba muhakkak bakmalısınKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, ben sormadikca kimse fikrimi söylemem ne gerek var derim benim fikrim derim ama herkesi yonetemeyiz çok doğru ben içimde nasıl asmaliyim ve sakince karsilamaliyim bu durumu diye düşünüyorum.
O nasıl bir cevap öyle! Ben eleştiriye açık birisi değilim bilgine! İşin şakası bir tarafa bak sende beni eleştirdin. Çözdün olayı şekerimElestirilmeyi göze alarak açtım bu konuyubelki korkulacak bişey yokmuş yahu derim
Mesaj yazılan yerde gülen yüz var tiklayinca geliyor birde klavyede gülen yüz var onu uzun basınca buradaki gibi hareketli değil ama orda da çıkmalı dur bakım çıktı sanırımYahu arkadaşlar konu sahibi kusura bakma lütfen araya girdim. Benim smileler form düzenlendiğinden beri yok. Siz nereden buluyorsunuz o kafacıkları( hasetimden gideceğim(
Yok çıkmamışMesaj yazılan yerde gülen yüz var tiklayinca geliyor birde klavyede gülen yüz var onu uzun basınca buradaki gibi hareketli değil ama orda da çıkmalı dur bakım çıktı sanırım
Bence hakaret olmadığı sürece eleştirilere açık olmanız lazım.:)Elestirilmekten kimsenin hoslanacagini zannetmiyorum esasında ama ben bunu çok takiyorum sanırım, söylediklerimin aksini söyleme ihtimalini düşündükçe birilerinin söylemekten vazgeçiyorum bazen, biliyorum ki eleştiri biri bize fikrimizi sorduğunda yapılacak bişey ama toplumda böyle değil,mesela özellikle sosyal medyada ,twitter ,instagram gibi yerlerde insanlar fotoğraflarını,düşüncelerini paylasiyor,altına densiz de olabilen yorumlar geliyor,savunma da su.Canım bunu paylasiyosan eleştirilere de açık olacaksın(!) Işte ben olamiyorum.başıma gelen bişey değil bu,gozlemledigim bisey,siz ne düşünüyorsunuz? insanları eleştirirken dozumuz ne olmalı,birilerinin gerçekten sormasakta hayatımıza müdahaleye hakkı var mı? Yoksa da karşılaşılan bu durumla nasıl basedebiliriZ,sinirlenmemek mümkün mü?sinirlenmeyen var mi yada benim bukadar sinirlenmemin altında yatan sebep mukemmeliyetcilik mi egoistlik mi ne ?
Benim mesaj yerinde o yüz yok( boş alan var( kk benim suratlar nerede?Yok çıkmamış
Hmm ben de silemiyorum ayol bunları yukarıdaki de o yüzden yani silemedimBenim mesaj yerinde o yüz yok( boş alan var( kk benim suratlar nerede?
Elestirilmekten kimsenin hoslanacagini zannetmiyorum esasında ama ben bunu çok takiyorum sanırım, söylediklerimin aksini söyleme ihtimalini düşündükçe birilerinin söylemekten vazgeçiyorum bazen, biliyorum ki eleştiri biri bize fikrimizi sorduğunda yapılacak bişey ama toplumda böyle değil,mesela özellikle sosyal medyada ,twitter ,instagram gibi yerlerde insanlar fotoğraflarını,düşüncelerini paylasiyor,altına densiz de olabilen yorumlar geliyor,savunma da su.Canım bunu paylasiyosan eleştirilere de açık olacaksın(!) Işte ben olamiyorum.başıma gelen bişey değil bu,gozlemledigim bisey,siz ne düşünüyorsunuz? insanları eleştirirken dozumuz ne olmalı,birilerinin gerçekten sormasakta hayatımıza müdahaleye hakkı var mı? Yoksa da karşılaşılan bu durumla nasıl basedebiliriZ,sinirlenmemek mümkün mü?sinirlenmeyen var mi yada benim bukadar sinirlenmemin altında yatan sebep mukemmeliyetcilik mi egoistlik mi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?