elevit kullananlar sizdede aynı sorun oldumu?

mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:

bencede şimdiden neden kullanıyorsun....
ayrıca kilo alımı yapmıyor... öyle bir yan etkisi yok....

bendede koyu renkli idrar var 26 haftalık hamileyim elevit kullanıyorum
hala devam ediyor kabızlık sorunu yaşamadım hiç çok rahatım ...

Elevitin prospektüsünü okursanız koyu renkli dışkı diyor arkadaşlar, yazıyor yani.Ayrıca iştah açıcı özelliği de bulunuyor ben yatmadan içiyorum o yüzden.

mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:

henüz hamile değilsen folik asit başla canım ..hamile kalırsan eleviti zaten doktorun verecektir ..ve malesef iştah açıyor ama mecbur kullanıyoruz

Evet siyah renk demir ilacının bir etkisi. Ben demir ilacını 6şar ay iki kere kullandım hayatımda ve ikisinde de iştah açılmasına bağlı olarak 4-5 kilo aldım. İlk kullanımdan sonra yine önyargısız başlamıştım halbuki ikinci defa kullanıma ama yine de aldım. Psikolojik bir etki falan gibi gelmiyor bana- her ne kadar bazı doktorlar öyle dese de. Hamilelik öncesinde de değerlerine bakmadan vitamin almak boşu boşuna olabilir. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda hemen doktoruma gittim folik asit başladık. 3 ay sonra da hamile kaldım hala folik asite devam ediyorum. Eleviti folik asitim bittikten sonra başlayacakmışım ama yine içinde demir olduğu için gelsin kilolar diyorum:(

Back
X