Elevit vitamin ilaci

Allah Allah amma da çok folibiol kullanan varmış. benim dr'um folibiol vermedi bana; FoliC Plus yazdı. Testlerde biraz demir eksikliği çıktı. 4. ayda kan ilacı başlayacakmışız.:hulya:

Gebelikten önce folbiol kullandım.Gebelikte ilk 3 ay dewam ettim + Hafif kanamam olduğu için doktorum progestron werdi.3 aydan sonra elevit ve demir hapına başladım.

Ben de ilk 3 ay folic plus kullandım,daha sonra doktorum elevitle devam edelim dedi+ demir hapı alıyorum ferro sanol duodenal...

bende 4. haftadan itibaren elevit kullanıyorum. şuan 10. haftadayım. doktoruma sordum folik asit kullanmayacakmıyım diye cevabı ise: gebeliğin boyunca sana ihtiyacın olacak folik asitin fazlası bile elevit de var dedi. ve ekledi bazı folikasit tabletlerinden daha fazlası var ayrıca diğer vitamin destekleride sağladığı için sadece elevit kullanmanı tavsiuye ediyorum dedi. günde 1 tane kullanman yeterli dedi.

bende 12. haftadan beri elevit kullanıyordum.şuan 22.haftadayım.yeni doktorum kullanma gerek yok dedi.ben bir müddet kullandım ama 1 haftadır içmiyorum.bakalım kilo alımımda bir değişiklik olacakmı.

36 haftalık haişim hamileliğimin basında berı elevıt kullanıyorum iştah acıtgı fılan yok son dort haftam ve 10 kılo aldım daha emzirme donemınde kullanmak sart sutun kalıtesı artıyormus en ıyıı ,ç canım seen elevıtı

iyi aksamlar arkadaslar ben 21 haftalık hamıleyım ilk aylarda folık asıt kullandım 3 ay mıyden fena eksıme yaptı bıraktım doktorum bana elevıt ve sabah ac karnına kan ılacı verdı.kan ılacı hıc kullanmadım elevıtıde 4 gun kullandım ama korkunc mıyde agrısı yaptı şımdı yenı yenı tekrar basladım gece yatarken sutle alıyorum bı sakıncası varmıdır.bılgınız varsa sımdıden tsk.

bende gebelikten önce folik plus içtim hatta gebe kalamayınca sıkılıp bıraktım şimdi 5 haftalık gebeyim ve doktorum elevit verdi günde bir tane içsen yeterli dedi. Ayrıca elevit baş ağrısı mide bulantısı halsizlik gb şeyleride önlüyor ... ben kahvaltıyla birlikte alıyorum.

doktor bana 3 aydan sonra vermişti eleviti il üç ay vitamin bile kullanmayın diyorlar folik dışında...

ben eleviti sabah kavaltıda sütle birlikte alıyorum hiçbir yan etkisi olmuyor.
ilk zamanlar kahvaltıdan sonra suyla alıyordum miğdemde yanma oluyordu.

elevıt kullanmak hwmılelıkte çok faydalı...
ıdrar yolları enfeksıyonuna bıle önlemede faydası var...
herderde deva..

benim iştahımı çok açıyo elevit.içtiğim zaman dünyaları yesem doymuyorum.bide zaten herseyden tiksiniyorum ne yiycemi şaşırıyorum

bende 11 hafatalık hamileyim ve gebeliğimin başından beri elevit kullanıyorum.dktoru folik asite gerek olmadığını elevitin içinde zaten yeterli miktarda folik asit olduğunu söyledi.bu ilacın kilo aldırdığını sanmıyorum.bu benim 2. hamileliğim kızıma hamileyken başka bir vitamin kullandım ve 28 kilo aldım bunun vitaminle alakası yok bence çünkü ben ilk hamileliğimde ilk aylardan itibaren neredeyse her ay 3-4 kg alıyordum ama bunda henüz hiç kilo almadım.ama kg neden bu kadar dert ettiğini anlamıyorum eğer emzirirsenki umarım emzirirsin kiloları çok çabuk veriyosun ben 4 ay sonra bütün kilolarıı varmiştim.elevit süper ilaç

eleviti bende kullaniyorum simdi 10haftalik hamileyim hamile kalmadan biray önce kullanmaya basladim cok rahat hamilelik geciriyorum hic bulantim yok hersey yolunda bende tavsiye ederim arkadaslar

merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim eleviti 30. haftama kadar hergün bir tane kullanıyordum ama 30. haftadan sonra doktorum yeterli kadar besin aldığım ve bebeğimin gelişimi gayet iyi olduğu için yaklaşık 1 aydır gün aşırı kullanıyorum.ama elevit kesinlikle kullanılmalı hamilelikde.kiloları dert etmeyin nasıl olsa verilir.bebeklerinizi besleyin önemli olan şuan için onlar.bütün bebeklerimizin ilk 23 nisan'ı kutlu olsun.opuyorumnanaktan

bende 8 haftalıkken kullanmaya başladım ama elevit değil megadyn isimli bi vitamin 3 aydan sonrada ferrum fort içmeye başladım

her bünyeye göe degişiyo canım sen kilo yaparmı yapmazmı bakmıycan doktorunu dinliyipp içieksinn bebegin için bende hamileligimin başından beri içiyorum kiloda aldırsa mecbur bebeginin saglıgı için içieksin kiloları veririz inşaalhh

bende günde 1 tane alıyorum yatmadan önce iştahımı acmadı ve faydalı olduğunu kime sorsam söyledi..

doktor banada verdi hamileligin sonuna kadar kullanmam gerekiyormus ama ilac icemiyorum hep goz onune koyuyorum belki icerim diye ama icemiyorum 2 hafta once baslamam gerekiyordu ama olmadi baslarim insallah benim kullanan arkadaslarim var ama istah acan kilo yapan bir yonunu gormedik

Canım bende 6 hftlık hamıleyım folık plus kullanıyordum doktorum elevıt verdi amcamın kızıda hamılelık bitimıne kadar kullandı evet kılo yapıyormuş aman kımın umrunda canım kılo dfalan önemlı olan sağlıklı bir hamılelık dönemi ve sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…