iyi aksamlar arkadaslar ben 21 haftalık hamıleyım ilk aylarda folık asıt kullandım 3 ay mıyden fena eksıme yaptı bıraktım doktorum bana elevıt ve sabah ac karnına kan ılacı verdı.kan ılacı hıc kullanmadım elevıtıde 4 gun kullandım ama korkunc mıyde agrısı yaptı şımdı yenı yenı tekrar basladım gece yatarken sutle alıyorum bı sakıncası varmıdır.bılgınız varsa sımdıden tsk.
bende 6+2yim bugün doktor banada elevit verdi ancak ben hap yutamama hastalığı olan biri olarak bu kocaman kadar kapsulleri nasıl yutucam hiç bilemiyorum.
ben folik asiti kestim elevıte basladım.ama eleviti ne zaman içsem dakikasında kusuyorum ıcmek ıstemıyorum doktorum bır sekilde iç diyor ama içemiyorum sizlerdede mide bulantısı kusma yaptımı??
Merhaba arkadaşlar;
Elevit ilacını sabahları kahvaltıdan hemen sonra mı içiyorsunuz, yoksa biraz ara veriyor musunuz?
Yemeklerle etkileşimi var mı (süt, peynir gibi), ara verilmeli mi biraz acaba?
bende içemiyorum eleviti de ferra yu daben folik asiti kestim elevıte basladım.ama eleviti ne zaman içsem dakikasında kusuyorum ıcmek ıstemıyorum doktorum bır sekilde iç diyor ama içemiyorum sizlerdede mide bulantısı kusma yaptımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?