Elevit vitamin ilaci

elevit in içinde demir var ve süt, demirin emilimini engeller. bu, sütü pekmezle içmek gibi birşey. süt ile almamalısın bence.

ilaç konusunda çok ihmalkarım ben..demiride elevitide hergün almayı unutuyorum
gün aşırı oluyor genelde.
bazı günler düzenli alıyorum ardarda,bazen 2 gün falan unutuyorum:78::26:

Bana Decavit diye bir multivitamin mineral kombinasyonu hap verdi günde bir defa içiyorum. Elevit de mi vitamin ilacı??

Ben de elevit kullananlardanım.
Kan ilacı olarak da ferrum fort kullanıyorum baştan beri.
Bu ikisini süt yoğurt peynir gibi gıdalarla almamamı söyledi doktorum.
En az 1 saat sonra içmem gerekirmiş.Öyle de yapıyorum zaten.

ben folik asiti kestim elevıte basladım.ama eleviti ne zaman içsem dakikasında kusuyorum ıcmek ıstemıyorum doktorum bır sekilde iç diyor ama içemiyorum sizlerdede mide bulantısı kusma yaptımı??

bende 6+2yim bugün doktor banada elevit verdi ancak ben hap yutamama hastalığı olan biri olarak bu kocaman kadar kapsulleri nasıl yutucam hiç bilemiyorum.

ben neredeyse gebeliğimin başından beri elevit kullanıyorum
fazladan iştahımı açtığını ya da kilo da aldırdığını düşünmüyorum

bende 6+2yim bugün doktor banada elevit verdi ancak ben hap yutamama hastalığı olan biri olarak bu kocaman kadar kapsulleri nasıl yutucam hiç bilemiyorum.

bende de aynı sorun var dı canım. ama eşimin öğretiği bir yöntemle artık tek seferde içebiliyorum.

ben folik asiti kestim elevıte basladım.ama eleviti ne zaman içsem dakikasında kusuyorum ıcmek ıstemıyorum doktorum bır sekilde iç diyor ama içemiyorum sizlerdede mide bulantısı kusma yaptımı??

Ben de mide rahatsızlığımdan dolayı eleviti bir süre kullanamadım.
Şimdi yatarken içiyorum, doktorum yatarken iç dedi.
Yatarken deneyin isterseniz bir de.

folik asit plus hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başladım 3 ayım bitince elevite geçtik aynında ferro sanol de içiyorum.ferro yu sabah akşam eleviti öğlen içiyorum. şu anda 20+3 üz 3 kilo aldım.kilo yapmıyo bencede günlük bütün vitamin ihtiyacımızı karşılıyo.

folik asit plus hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başladım 3 ayım bitince elevite geçtik aynında ferro sanol de içiyorum.ferro yu sabah akşam eleviti öğlen içiyorum. şu anda 20+3 üz 3 kilo aldım.kilo yapmıyo bencede günlük bütün vitamin ihtiyacımızı karşılıyo.

Merhaba arkadaşlar;
Elevit ilacını sabahları kahvaltıdan hemen sonra mı içiyorsunuz, yoksa biraz ara veriyor musunuz?
Yemeklerle etkileşimi var mı (süt, peynir gibi), ara verilmeli mi biraz acaba?

hamılelıgımde dr. banada elevıt vermıstı onun dısında kan ılacı,balık hapı alıyordum bende kılo yaptı ama evelıttenmı yoksa kansızlıgım gıttıkce ıstahımmı arttı bılmıyorum 25 kılo almıstım dogumdan sonra kılolarımı verdım hamılelıgımden oncekı kıloya dustum.

bende içemiyorum eleviti de ferra yu da
çok kötü mide bulantısı yapıyo
hamileliğimde fazla bulantım olmadı 5 kere çıkardıysam 3ü ilaçlardan sonraydı

kızlar ben ilk 3 ay folbiol kullandım onu bırakıp elevite başladım sonra calsium plus, magnorm 365 ve şmdi de gyno ferro sanol kullanıyorum. ne çok ilaç kullanıyormuşum ben ya =)

Banada doktorum 6. haftada elevit verdi. Ama ben kilo kaybı yaşadım.Su an 12. haftadayım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 10+3 günlük hamileyim. Çok zor bi hamilelik geçiriyorum 2 kez hastaneye yattım her yatışımda 7 şişe serum aldım,hiç bişey yiyip içemiyorum.Doktorum bana 9 haftalıkken Eleviti yazmıştı folic asit bitince kullanırsın demişti.Ben folic asidi 6 aydır kullanıyorum.Başımdan bi düşük olayı geçmişti ondan sonrada devam ettirdi doktorum. İşte 3 gün oldu eleviti içmeye başladım kendimi çok daha iyi hissediyorum bulantı sorununu azaltıyor.Başkalarının sözleriyle değil doktorunuzun tavsiyesiyle hareket edin böylelikle kendnizi daha iyi hissedersiniz.Herkese rahat hamşlelikler dilerim....

Yengem hamileyken dr elevit verdi sonuna kadar kullandı, hamile falan değilim ve hatta bekarım benim de vitaminle ilgili ciddi sorunlarım vardı dr a sormadan bende elevit aldım bir güzel içtim...:26: aferin bana!! 53 kiloydum hep ve bu benim ideal kilom-du. yeme alışkanlığımda çok az bir değişiklik oldu ama ben 57 ye kadar çıktım.hadi 4 kilo sorun değil verilir de, bel ve basen kısmım enteresan şekilde genişledi-pantolonlarım kapanmıyoo ve bırakalı çoook zaman geçmesine rağmen durum değişmedi...:18: bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…