- Konu Sahibi PurpleRain
-
Açılış müzigi lilium ile beni benden alan anime,ilk izledigimde şok olmuştum bu şiddet,bune hırs,+18 yaş kitlesi tavsiye ederim,konu itabarıylada bazı noktaları zayıf kalmış, ama kesinlikle izlenesi bir anime,tanıttıgın için tşk ederim
Lilium'u kaç kez üstüste dinlediğimi hatırlamıyorum, death note'tan daha fazla beğenilmiş 2004 yılı itibariyle, elfin acıklı şarkısı...
aha kkda anime seven birini buldum. ben daha çok shounen izliyorum, bu shojo galba?
shounen doğrudan kız anime serisi, nodame cantabile'yi de izlemişsindir o zaman decemberim Şeniz özellikle de cowboy bebop seven biri olarak cokacimcoook
shounen erkek die biliorum ben?
hatta terddüt ettim gugıldan baktım şimdi..
Git ve: kullan, ara
Shounen (少年veya Shōnen Japonca bir kelime olup genç erkek veya erkek çocuk anlamına gelir. Anime veya mangaların hitap ettiği kesimi belirtmek için kullanılır. Bazı shounen örnekler: Bleach, Dragonball, Fullmetal Alchemist, Naruto
yok ben bunları seviom daha çok.. shojo kız animesi, sanırım bu da öle??
cowboy bebop demişken samurai champlooyu da araya sokarım ben Şeniz
indiriyorum ben de.. bakalim nasilmis :)
forumlarda gezindim biraz, anladım sonunu :ecrin_bebek: ama yine de açıklamak isterseniz dnlerim :ecrin_bebek:
tuce bak anlatmıştım burdaben de onu soruyorum "noooolmuş" (cem yılmaz esprisi) akannehir
koutayla lucy öpüştü möpüştü sonra lucynin diğer boynuzunu da kırdılar.
sora ev sahnesi girdi, biri kapıyı çaldı orda bitti.
-dizi izleyecek olanlar bu kismi okumaisin-
son bolumunde olaylarin cocukluklarinda o koutanin yalan soylemesi ve nuyu nun da bunu anlamasi uzerine gerceklestirdgi katliam dan orataya ciktigi anlasiliyor.
kisaca nuyu ile kouta cocukken sevgili gibi olmuslar nuyu ona cok baglanmis falan filan.
o son detaylar o kadar onemli degil aslinda netice olarak saatle ugrasiyor ya koca dzi boyunca nuyu, o calismaya basliyor.
en son da kapi caldiginda gostermmiyolar ama bn onun gelmis oldugunu dusunuyorum.
o opusme seramonisinde felan da aslinda bir nevi ozur gibi birsey kendi aralarinda yani.
bir de bi diklonuslarla bir arada bulunan insanlarin cogunun diklonus cocuklari felan olmus ya yakin zmaan icerisinde dunyada insan irkinin sona erecegini felan soyluyor nuyu.
projenin basindaki adam da hatirlarsaniz son bolumlerde boynuzlari gosterdi.
aslinda dizinin devami olsa garanti koutanin felan da cocugu boynuzlu dogar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?