- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi PurpleRain
-
tuce bak anlatmıştım burda
bu seriyi izlediğimde diğer animelerin ne kadar masum olduğunu anladımbi de ben burdan japon abilerimize ablalarımıza seslenmek istiyorum. ya biraz daha normele yakın yapın şu kadınları, upuzun bacaklar kocaman göğüsler.. yok mu böyle göbekli selülitli kadın sizde kardeşim???
ne bileyim umut fakirin ekmeği işteneyse ki yakışıklı adam yapmayı da iyi beceriyorlar :jeyyar: samurai champloo'daki Mugen beni benden alır başka diyarlara götürür opuyorumnanaktan
aha kkda anime seven birini buldum. ben daha çok shounen izliyorum, bu shojo galba?
Hayatımda izlediğim en acıklı animelerden birisi bu, içinizi acıtıyor ama sakın ola yanılıp da masum bir hikaye sanmayın; kollar, bacaklar uçuşuyor, kan gövdeyi götürüyor. 10/10.
İnsan evriminin bir sonraki basamağı olarak kabul edilen Dicloniusların en ayırt edici özellikleri başlarındaki iki boynuzdur. Dicloniusların yüksek derecede telekinetik güçleri olduğundan, insan ırkına zarar vermemeleri için yakalanıp laboratuarlarda saklanıyorlardır. Bir gün bir kaza olur ve bir diclonius geride bir çok insanı katlederek laboratuardan kaçmayı başarır. Kaçışını tamamlayacağı sırada başından vurulur ve denize düşer. Kaçmayı başaran dicloniusu iki kuzen kurtarır. Diclonius hafıza kaybı yaşamaktadır ve tek diyebildiği şey Nyuudur.
Bastan sona izledim bunu bazi bolumlerinde resmen agladim kuçuk kopegini yaramaz çocuklar kafasinda vazo vura vura oldururken. Offf ne animeydi ama benneyaptımki
Bastan sona izledim bunu bazi bolumlerinde resmen agladim kuçuk kopegini yaramaz çocuklar kafasinda vazo vura vura oldururken. Offf ne animeydi ama benneyaptımki
hakkaten ne kotuydu o sahne ya(
bu animenin en guzel yani muzik kutusu bence.. benim en cok sevdigim yaniydi en azindan.. bir de deniz kabugu.. nuyu nun davranislari..
ooyyy oyy..
beğendiğine çok sevindim canım, insanın tüylerini diken diken ediyor ya, bitirdin mi yoksa kaydirigubbakcemile2
tatlim izleyip bitireli ay olcak nerdeyse konusmadik m biz bu konuda?:1ninca:
breh breh asıl o el kadar kıza babasının tecavüz ettiği sahneden resmen boğazıma bişey oturdu ya aklıma geldikçe çok garip oluyorum hala :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?