Konu, içeriği nedeniyle diyet günlüklerine taşınmıştır.
Burada hem yediklerinizi ve sporunuzu paylaşabilir hem diyetle ilgili yazılarınızı yazabilir, diyte sürecindeki yaşadığınız sıkıntıları da aktarabilirsiniz, günlüklerde herkes birbirine destek olur, zaten size yazanlar, belki sizinle bu günlükte devam etmek isteyebilir o yüzden benim tavsiyem daha sık girip bu başlığı sanal bir günlük olarak kullanmaya çalışın
gerçekten çok güzel dostluklar da ediniliyor burada
iyi zayıflamalar
Keyifli paylaşımlar...
merhaba diyetin ve günlüğün hayırlı olsun
ben dukan diyetinden anlamıyorum, hiç yapmaya da yeltenmedim ama yulaf kepeği tüketiyorum ara ara, çok tok tutuyo gerçekten.
dukandan anlamam ama 28 kilo vermiş biri olarak her zaman destek olurum sana.. yeter ki düzenli devam et.
danışmak ya da sormak istediğin bişey olursa günlüğüme gelebilir ya da özel msj atabilirsin, kendini yalnız hissetme..
başarılar
merhaba diyetin ve günlüğün hayırlı olsun
ben dukan diyetinden anlamıyorum, hiç yapmaya da yeltenmedim ama yulaf kepeği tüketiyorum ara ara, çok tok tutuyo gerçekten.
dukandan anlamam ama 28 kilo vermiş biri olarak her zaman destek olurum sana.. yeter ki düzenli devam et.
danışmak ya da sormak istediğin bişey olursa günlüğüme gelebilir ya da özel msj atabilirsin, kendini yalnız hissetme..
başarılar
bu yulaf kepeği için marketlerde kutularda satılan var onlardanmı alıyorsunuz yoksa açık olanlardan mı?
bu yulaf kepeği için marketlerde kutularda satılan var onlardanmı alıyorsunuz yoksa açık olanlardan mı?
evet canım markette satılı olanlar var paketli 400 gram lık olarak ama hepsinde olmuyor buyük migrosta bulabilirsn yada hepsi burada gittigidiyor üyeliğin vrsa buradan alabilirsi kargo oluyor ama fiyat marketten daha ucuz.. sende dukanmı yapacaksın yoksa herhangi bir diyettemisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?