Boyle erkek bulabilmek icin oncelikle sana birseyler vaat etmeyen, seni kazanmak icin ugrasmayan erkeklerle beraber olmaman lazim. Allahima sukur bana oyle cimrisi hic denk gelmedi. Yalnizca universitenin 2. senesinde siniftan bir arkadasimla yakinlasiyorduk ve ben gorelim bakalim normalde nasil biriymis diye onunla ogle yemegine ciktim. Ve yemegi o odemedi. Son oldu benim icin bi daha yuzune bile bakmadim. O nerde yanlis yaptigini anladimi anlamadimi bilmem ama benim icin olay orda bitmisti. Erkek dedigin biraz comert olucak arkadas. Kendi degerinizi bilin prim vermeyin boylelerine.
Cirkin olduguna inanirsan gercekten cirkin olursun. Ama ben gercekten her kadinin guzel olduguna inaniyorum. Kiloluysan, diyet yap spor yap, biraz toparlan, kilon yerinde ama sonuk biriysen, sacini basini duzelt havali ol, ayna karsisinda calis.. Cirkin oldugunu dusunme, her kadin guzeldir, kiminin gulusu dunyalara bedeldir, kiminin muhabbeti, kimininse cilvesi.
mutlaka senin icin ugrasacak birileri vardir sakin umudunu kaybetme. En guzel taktigi de sanirim erkeklere yakin davranip gulumseyip, sonrada yok olmak. O zaman akillari karisiyor, ne oldu da bi anda sogudu falan derken bi bakmissin tekrar seni gulumsetmek icin pesindeler :)
Zengin erkeklerin olduğu yerlere takıl o zaman.
merhaba kızlar,
ya bugüne dek kiminle çıktıysam hep cimri erkeklere denk geldim.
Hediye alma yok, çiçek almak yok, yemeğe gidiyoruz onu ödemek yok,
ben bayan halimle utanıyorum onlar erkek halleriyle utanmıyorlar.
Etrafıma bakıyorum erkekler kız arkadaşlarına hediyeler alıyor, işyerlerine
çiçekler yolluyorlar, yemeğe çıkıyorlar kıza ödetmiyorlar.
Bende var bir gariplik anlamadım.
Böyle erkek bulmak için ne yapmak lazım.
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın amacım kullanmak değil değerli olduğumu
hissedebilmek.
Zengin erkeklerin olduğu yerlere takıl o zaman.
İyi de çocuğun parası yoktur o zaman,banka hesaplarını mı araştırdınız da bukadar eminsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?