Eli sopalı yasli teyze

Kötü bir durum gerçekten insan basina gelmeyince anlamıyor. Ama bisey yapilamiyor hemen hayvan dusmani deniliyor. Onlarla yasayan ve saldirilara ugrayan bizleriz de iste anlasilmiyor. Umarim kotu bir son olmaz nediyelim.

Yok takmiyor hic .
Bu kadın köpeklerden daha tehlikeli o zaman.Hani hayvanın insana saldırması da garip ama insanın insana saldırması daha bir acayip.Öyle elinde sopayla eşkiyalık taslayacağına alsın köpekleri baksın dengesiz.Birini parçalasalar vebalini alacak sanki.
Siz yanınızda ultrasonic kovuculardan taşıyın her ihtimale karşı.Hem hayvana da zararı olmaz.

Teyzeyle kimse basedemiyor.saldiran kopegi kovunca biri, su falan dokuyo ustune degisik biri gercekten

Bak ne güzel yazmışsın onların yaşam alanı. Gidip yaşam alanlarına site kuruyoruz onlar ne yapsın...

Bizim yaşadığımız yerde de çok var. Bazı günler kızımla dışarı çıkamıyorum köpekler yüzünden burada çete olmuşlar. Vebalini de alamam belediyeyi arayıp. Konuyu takipteyim ben de...

Istedigim daglara atilmalari degil barinaklara ama barinaklarda yetersiz. Ve yemekleri sulari veriliyor zaten. Her markete gittigimizde illaki bi salam alirim ayrica.beni gaddar yapmayin :)
Hayir sizi gaddar yapmak falan deil amacm ama şikayet olduğunda sonları ölüm malesef dağlar köpek dolu canimz cikio besleme yaparken gerçekten o yüzden birz sert cikms olblrm kusura bakmayn:)

Kötü bir durum gerçekten insan basina gelmeyince anlamıyor. Ama bisey yapilamiyor hemen hayvan dusmani deniliyor. Onlarla yasayan ve saldirilara ugrayan bizleriz de iste anlasilmiyor. Umarim kotu bir son olmaz nediyelim.
Hayvan haklarına eyvallah evimde bir kedim var ve hayvanları seviyorum fakat başı boş ve etrafa zarar veren hayvanları barınaklara almalılar bununda altını çiziyorum. Ama bir neticeye varılmıyor hiç bir şey yapmıyorlar.

Aynen oyle malesef: (

Hatırlatmış olmak istemiyorum ama çocuğun akıbetini merak ettim

Geçenlerde bir video izlemistim yaşlı bir amca belediyeyi ariyor sabah namaza giderken köpekler bize saldırıyor isiriyor başka yere götürün bunlari diye. Telefondaki görevli kisirlastirildi hepsi sıkıntı yok deyince yaşlı amca yavrum sen beni anlamadın bu köpekler bizi s...ecek demedim niye kisirlastiriyonuz alın götürün bunlari buradan diyo siz de böyle yazınca aklıma o geldi

Kopeklerden rahatsiz olanlar toplanip belediyeye gideceksiniz sikayette bulunacaksiniz yada imza toplayip gotureceksiniz

yszmiyacaktim.yazayim bak benden hayvanlari severim bugun facebook da gormussunsur kulaklari kesilmis hayvanlari inan cok.uzuldum hatta yorum olarak o kisilere kufur ettim
AMA INSANLARINDA korkulari fobileri var insanlarinda belli haklari var devletin buna bir cozum bulmasi lazim. yok yasam haklari var diye kimse isin icinde siyrilamaz yurt disinda avrupada boyle bir sey varmi. daha once ben saldiriya ugradigim icin markete gidemiyorum eskiden mahallede iki uc tane vardi hic sorun olmuyordu simdi cogaldikca sorun olmuyo basladi 7 8 tane bir arada dolasiyo. ve hepsi iri iri inan bana cok kizacaksin ama INSANLARINDA YASAM HAKKI VAR.

Cok güldüm ya

kopekler niye bu kadar saldırgan sokak kopekleri genelde geceleri cok havlıyor ama gunduzleri halkın arasında alısmıslar acaba hastalıkmı var yada birileri hayvanlara kotu davrandıgı icinmi potansiyel dusman goruyorlar hepinizi..teyzeye birsey yapmıyor kopekler heralde gelen yetkileleri sopayla kovaladıgına gore kopekler goturulsun istemiyor

köpekler bize hallenmiyor evet, onların tipi değiliz
ama kısırlaştırılmış köpekler, çiftleşme dürtülerini ve doğal olarak alfalık özelliklerini kaybettikleri için tehdit edilmedikleri sürece saldırgan özellik göstermezler. ısırmaz yani

aynen size katiliyorum hayvan haklari diyorlar ona bir lafimiz yok ama yasam alani diye cuzum bulunmamasi olmaz ama. avrupada da hayvan haklari var ama sokakta bir tane kedi kopek bulamazsin. yarin bur gun bir hamileye bir cocuga saldirdiklari lazim bunu vebalini kim tasiyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…