Kötü bir durum gerçekten insan basina gelmeyince anlamıyor. Ama bisey yapilamiyor hemen hayvan dusmani deniliyor. Onlarla yasayan ve saldirilara ugrayan bizleriz de iste anlasilmiyor. Umarim kotu bir son olmaz nediyelim.iki katlı evimi köpek yüzünden sattım. Azılı bir köpek komşunun 6 yaşında ki bir çocuğu resmen parçaladı ve ben o çocuğu oğlum sandım çocuğun annesi babası yaklaşmıyor aralarında dört metrelik yerden ağlıyorlar ben oğlum sanarak köpeğin üstüne gidip çocuğu kurtarmaya çalışıyordum son anda sopayla köpeği şaşırtıp komşum kurtardı beni ve bir hafta sonra evimi terk edip yeni bir ev alarak çıktım. Köpekleri çok seven ve çocukluğumda köpekle haşir neşir olan ben köpeği görünce kendi mi kaybediyorum. Çok zor durumunuz yetkililere bildirdi aile köpek mahallede ve parçalamadığı tavuk insan kalmadı.
Bu kadın köpeklerden daha tehlikeli o zaman.Hani hayvanın insana saldırması da garip ama insanın insana saldırması daha bir acayip.Öyle elinde sopayla eşkiyalık taslayacağına alsın köpekleri baksın dengesiz.Birini parçalasalar vebalini alacak sanki.Yok takmiyor hic .
Teyzeyle kimse basedemiyor.saldiran kopegi kovunca biri, su falan dokuyo ustune degisik biri gercektenBu kadın köpeklerden daha tehlikeli o zaman.Hani hayvanın insana saldırması da garip ama insanın insana saldırması daha bir acayip.Öyle elinde sopayla eşkiyalık taslayacağına alsın köpekleri baksın dengesiz.Birini parçalasalar vebalini alacak sanki.
Siz yanınızda ultrasonic kovuculardan taşıyın her ihtimale karşı.Hem hayvana da zararı olmaz.
Hayir sizi gaddar yapmak falan deil amacm ama şikayet olduğunda sonları ölüm malesef dağlar köpek dolu canimz cikio besleme yaparken gerçekten o yüzden birz sert cikms olblrm kusura bakmayn:)Istedigim daglara atilmalari degil barinaklara ama barinaklarda yetersiz. Ve yemekleri sulari veriliyor zaten. Her markete gittigimizde illaki bi salam alirim ayrica.beni gaddar yapmayin :)
Hayvan haklarına eyvallah evimde bir kedim var ve hayvanları seviyorum fakat başı boş ve etrafa zarar veren hayvanları barınaklara almalılar bununda altını çiziyorum. Ama bir neticeye varılmıyor hiç bir şey yapmıyorlar.Kötü bir durum gerçekten insan basina gelmeyince anlamıyor. Ama bisey yapilamiyor hemen hayvan dusmani deniliyor. Onlarla yasayan ve saldirilara ugrayan bizleriz de iste anlasilmiyor. Umarim kotu bir son olmaz nediyelim.
Aynen oyle malesef: (Hayvan haklarına eyvallah evimde bir kedim var ve hayvanları seviyorum fakat başı boş ve etrafa zarar veren hayvanları barınaklara almalılar bununda altını çiziyorum. Ama bir neticeye varılmıyor hiç bir şey yapmıyorlar.
Hatırlatmış olmak istemiyorum ama çocuğun akıbetini merak ettimHayvan haklarına eyvallah evimde bir kedim var ve hayvanları seviyorum fakat başı boş ve etrafa zarar veren hayvanları barınaklara almalılar bununda altını çiziyorum. Ama bir neticeye varılmıyor hiç bir şey yapmıyorlar.
Son olarak onu alicam galibaÇözüm,
Köpeksavar.Bende var ve yaklasamıyorlar
Markası neÇözüm,
Geçenlerde bir video izlemistim yaşlı bir amca belediyeyi ariyor sabah namaza giderken köpekler bize saldırıyor isiriyor başka yere götürün bunlari diye. Telefondaki görevli kisirlastirildi hepsi sıkıntı yok deyince yaşlı amca yavrum sen beni anlamadın bu köpekler bizi s...ecek demedim niye kisirlastiriyonuz alın götürün bunlari buradan diyoyapabileceğiniz bir şey yok, hepsinin kısırlaştırılmasına ve aşılanmasına önayak olun, aç kalmamaları için besleme alanları oluşturun ve düzenli olarak besleyin, o zaman kimseyi rahatsız etmezler.
Kopeklerden rahatsiz olanlar toplanip belediyeye gideceksiniz sikayette bulunacaksiniz yada imza toplayip gotureceksinizMerhaba bayanlar. Oturdugumuz site merkezden biraz uzakta. Sorun su burda cook fazla kopek var.ve hergun cogaliyorlar.bastan soyliyim hayvanlari cok sever ve korurum.ama durum aşti artik kopekler cok buyuk disari her çıktığımda hepsi birden geliyor . Daha once bikacinin saldirisina da ugradik. Yetkililere haber verince onlarin yasam alani diyorlar. Evet yasam alanlari fakat bizim yasam alanimiz da korkuyla geciyor.bugun de saldiriya ugradik ve bi binada yarim saat mahsur kaldik. En son yetkililer geldi ama yasli bi teyze var elinde sopayla dışarı cikip saldiriyor izin vermiyor.kimse bi cozum bulamadi cocuklar oyun oynayamiyor aksamlari disari cikmak tam bir eziyet .yahu napalim bilemedik .
yszmiyacaktim.yazayim bak benden hayvanlari severim bugun facebook da gormussunsur kulaklari kesilmis hayvanlari inan cok.uzuldum hatta yorum olarak o kisilere kufur ettimHayvanlara barınacak yer bırakmayanlar utansın. Açlar aç o mahallede korkup kaçan kim varsa bi kap yemek koysa sokağa en iyi dostlarla yasadignzn farkına varrsnz 30 40 tane belki fazla kopegn içine tek başıma girip parmağm bile çizilmeden cikablyrm neden çünkü karınları doyuyo seviliyolar ve mutlular şu hayvanları şikayet edip dağlara attrmayin artık yeter
Cok güldüm yaGeçenlerde bir video izlemistim yaşlı bir amca belediyeyi ariyor sabah namaza giderken köpekler bize saldırıyor isiriyor başka yere götürün bunlari diye. Telefondaki görevli kisirlastirildi hepsi sıkıntı yok deyince yaşlı amca yavrum sen beni anlamadın bu köpekler bizi s...ecek demedim niye kisirlastiriyonuz alın götürün bunlari buradan diyosiz de böyle yazınca aklıma o geldi
Tum site bunu istiyor ama yasli teyze engel :)Kopeklerden rahatsiz olanlar toplanip belediyeye gideceksiniz sikayette bulunacaksiniz yada imza toplayip gotureceksiniz
nerde bulabiliriz bunlari kesin cozum oluyormuÇözüm,
Geçenlerde bir video izlemistim yaşlı bir amca belediyeyi ariyor sabah namaza giderken köpekler bize saldırıyor isiriyor başka yere götürün bunlari diye. Telefondaki görevli kisirlastirildi hepsi sıkıntı yok deyince yaşlı amca yavrum sen beni anlamadın bu köpekler bizi s...ecek demedim niye kisirlastiriyonuz alın götürün bunlari buradan diyosiz de böyle yazınca aklıma o geldi
aynen size katiliyorum hayvan haklari diyorlar ona bir lafimiz yok ama yasam alani diye cuzum bulunmamasi olmaz ama. avrupada da hayvan haklari var ama sokakta bir tane kedi kopek bulamazsin. yarin bur gun bir hamileye bir cocuga saldirdiklari lazim bunu vebalini kim tasiyacak.Hayvan haklarına eyvallah evimde bir kedim var ve hayvanları seviyorum fakat başı boş ve etrafa zarar veren hayvanları barınaklara almalılar bununda altını çiziyorum. Ama bir neticeye varılmıyor hiç bir şey yapmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?