Sizin görüşünüzdür saygı duyarımVerilecek cevap yok. Aslında varda banlanasim yok.
Bu kimsenin umrunda değil boş beleş konuşuyorlar yok bide saygı duycakmsz düşüncelerine ...Hayvanlarla yasamaya alismalisiniz.Eger sizde onlar yicek su verirseniz hic birsey yapmicaklardir. Belediye gelse ne olacak ormanlik alana atiyorlar ve hayvanlar ya birbirini yiyir yada acliktan ölüyorlar
vallaha o şekilde yapana da kolluk kuvvetleri kanunları bildirecek gerekirse nezarette kalacak. Öyle hakaret etmek saldırmak deli ayağına yatmakla olmuyor.ay öyle demeyin. bizim mahallede var bir kadın. toplatılması için uğraşan kadınlara sokakta, adamların önünde or...puu diye bi bağırması var. o adamların yakasına yapışıp arabalarını filan tekmeliyor. ne yapsın adamlar da kadını mı dövsün. kaçıyorlar.
Vallahi ben gördüm. Doğduğundan beri bakıp beslediğimiz elimizde büyüyen (belki de fazla şımardı) köpek, sırf kızım onu sevmeyi bıraktı diye (eliyle başını okşuyordu) kızımın elini ağzının içine alıp ısırmıştı zor aldık elini. Öyle sinirlenmiştim ki. Yani beslemekle olmuyor bazı şeyler. Tabi bu olay bizim hayvanlara bakış açımızı değiştirmedi ama genede kesin yargılara kapılmayalım.Yemek verilen köpegin saldirmasinida hic gormedim? Kopeklere yemek dokup gidiyor musunuz yoksa sizi goruyorlar mi yemek verirken?
Yani dag basina atilmis 20-30 kopegin arasina giriyorsun beslemek icin bisey yapmiyorlar. Bu cok Ilginc.
Vallahi ben gördüm. Doğduğundan beri bakıp beslediğimiz elimizde büyüyen (belki de fazla şımardı) köpek, sırf kızım onu sevmeyi bıraktı diye (eliyle başını okşuyordu) kızımın elini ağzının içine alıp ısırmıştı zor aldık elini. Öyle sinirlenmiştim ki. Yani beslemekle olmuyor bazı şeyler. Tabi bu olay bizim hayvanlara bakış açımızı değiştirmedi ama genede kesin yargılara kapılmayalım.
Sokak durumuna gelirsek. Allahtan oturduğum yerde fazla yoklar. Zaten belediye olarak hayvanlarla oldukça ilgili bir belediyemiz var. Ama çocuklar sabah karanlıkta okula gidiyorlar. Saldırgan tavırlar varsa çocuklar için tehlike oluşturur. O zaman da bir anne olarak ben de olsam gerekli tedbirlerin alınmasını isterim.
Fakat bir gerçek daha var ki, köpekler grup oluşturup resmen çete kurabiliyorlar. Bir arkadaşım köpeklerden çok korkardı ve malesef işe gelirken mutlaka geçmesi gereken yolda 2 çete vardı. Her sabah korkuyla gelirdi. Bir kaç kez saldırıya uğramıştı. En sonunda köpek savar diye bir şey aldı. Köpekler saldırıya geçecekken düğmesine basıyordu. Bir zararı var mı bilemem ama konu sahibi böyle bir önlemde alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?