- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
Ben bu serinin şampuanını, saç maskesini ve saç kremini 2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum diyebilirim.Saçlarım 1 ay önce yandı, keratin bakım mı yaptırayım kestireyim mi yoksa kendi haline mi bırakayım derken bu 3 ürünü kampanyalı olarak 34 tlye gördüm ve denemekten ne çıkar diye düşündüm aldım eve ve kullanmaya başladım.İlk yıkamada pek farkını görmedim ama sonradan saçım yumuşamaya ve parlamaya başladı ayrıca dökülen saç miktarında baya azalma oldu.Ancak saçlarımda düzleşme yan etkisi yaptı-düzleştiren türünü kullanmıyorum bu arada-.
Saçıma keratin yüklemesi yaptırmayı düşündüm ama danıştığım 3 kuaför yapmamamı önerdi, 1i (sanırım para kazanmak için) gel yaparız yumuşacık olur dedi ötekisi de saçlarım aşırı derecede yanık olduğu için işlem yapmayı göze alamadı. Ben de bu ürüne yöneldim.
Aslında Elidor olduğu için alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım ama zaten denediğim hiçbir ürün kar etmediği için artık son çare diye düşündüm.uzun süredir kullanan bir üye 3.ayda saçta güzel bir etki bırakmadığını söylemiş bakalım bende 2 ay kullandıktan sonra burada paylaşırım uzun vadede etkisi nedir..
Saçıma keratin yüklemesi yaptırmayı düşündüm ama danıştığım 3 kuaför yapmamamı önerdi, 1i (sanırım para kazanmak için) gel yaparız yumuşacık olur dedi ötekisi de saçlarım aşırı derecede yanık olduğu için işlem yapmayı göze alamadı. Ben de bu ürüne yöneldim.
Aslında Elidor olduğu için alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım ama zaten denediğim hiçbir ürün kar etmediği için artık son çare diye düşündüm.uzun süredir kullanan bir üye 3.ayda saçta güzel bir etki bırakmadığını söylemiş bakalım bende 2 ay kullandıktan sonra burada paylaşırım uzun vadede etkisi nedir..