Doğuma Hazırlık elif sinem sizce uyumlu mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
slm kızlar dün kontrolüm vardı drm bebeğin kıza benziyor dedi..oğlumun ismi emir ona uyumlu olsun diye eşimle elifi düşünüyoruz ama sinemide çok seviyorum
elif sinem sizce yakıştı mı? yada önerilerinizi bekliyorum

canım benimde bir kızım var ismi irem 2. bebeğimde kız olucak eğer erkek olsaydı emir yaşar olarak düşündük biz sinem nur diye düşünüyoruz şimdilik

uymuş bence :97: ama sinem daha güzel ve modern.
evet ama eliften de vazgeçemiyoruz
canım benimde bir kızım var ismi irem 2. bebeğimde kız olucak eğer erkek olsaydı emir yaşar olarak düşündük biz sinem nur diye düşünüyoruz şimdilik
çok güzel iki kız annesi olmak rabbm hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin..sinem nur denmesi biraz zor gibi sondaki ve baştaki harflerden nur sinem düşünürseniz daha uyumlu ve ikisi de söyleenir çok beğendim:)
elif sinem cok uyumlu bence.. cok begendim :9:

çok teşekkür ederim..canm sizlere sorunca artık kafamda ? kalmadı...ben istyorumki uymlu olsum ikisi kullanılsın.
oğlumun ismi mustafa emir herkes ne kadar uyumlu diyor ve ikisi bir kullnılıyo arada mustafa diyenler var ama önemli değil.çoğunluk ikisini bir diyor:)):44::44::44:

görüntülenme 35 cevap 4 kızlar yardımcı olun lütfen bakıp geçmeyin bir iki bişey yazın yaa öcüü deyip kaçıyonuz:(((
:33:

canım sen çok sağol sen fikir beklerken bana fikir vermiş oldun dediğin gibi nur sinem kulağa daha hoş geliyor canım bence elif sinem kızına çok yakışacak bir isim

Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inş:34:İki ismin de söylenmesini istediğinizi söylemişsiniz.Eğer bunu istiyorsanız iki ismin birbirine çok uyumlu olması ya da bir ismin kısa olması,tek hece mesela gerekiyor bence.Elif Sinem ikisi de güzel isimler olmasına rağmen ikisinin beraber kullanılması çok mümkün olmaz bence.Bu da benim fikrim:)).

Back
X