Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel iki kız annesi olmak rabbm hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin..sinem nur denmesi biraz zor gibi sondaki ve baştaki harflerden nur sinem düşünürseniz daha uyumlu ve ikisi de söyleenir çok beğendim:)
çok teşekkür ederim..canm sizlere sorunca artık kafamda ? kalmadı...ben istyorumki uymlu olsum ikisi kullanılsın.
oğlumun ismi mustafa emir herkes ne kadar uyumlu diyor ve ikisi bir kullnılıyo arada mustafa diyenler var ama önemli değil.çoğunluk ikisini bir diyor:)):44::44::44:
canım sen çok sağol sen fikir beklerken bana fikir vermiş oldun dediğin gibi nur sinem kulağa daha hoş geliyor canım bence elif sinem kızına çok yakışacak bir isim
Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşİki ismin de söylenmesini istediğinizi söylemişsiniz.Eğer bunu istiyorsanız iki ismin birbirine çok uyumlu olması ya da bir ismin kısa olması,tek hece mesela gerekiyor bence.Elif Sinem ikisi de güzel isimler olmasına rağmen ikisinin beraber kullanılması çok mümkün olmaz bence.Bu da benim fikrim:)).