Doğuma Hazırlık Elif ve Ömer isimlerinin yanina 2. isim onerirmisiniz arkadaslar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

izmirinsani

rabbime şükür... sonsuz şükür...
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
1.099
1.084
158
43
Rabbime sukurler olsun 6. Yilimizda ikizerimize kavusuyoruz. Rabbim isteyen butun kardeslerime versin...
Kizim ve oglum icin 2. Isim onerirmisiniz arkadaslar

Elif Naz
Ömer Ayaz

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Elif beren
Elif sahra
Elif berra
Ömer deniz
Ömer asaf
Ömer efe
Sağlıkla gelsin inşallah

Rabbime sukurler olsun 6. Yilimizda ikizerimize kavusuyoruz. Rabbim isteyen butun kardeslerime versin...
Kizim ve oglum icin 2. Isim onerirmisiniz arkadaslar
Kaçıncı haftada cinsiyetlerini öğrendiniz acaba bana 14+5 te biri kız biri erkek dedi doktor yuzde 70 dedi değişir mi acaba sizin ne zaman belli oldu

Kaçıncı haftada cinsiyetlerini öğrendiniz acaba bana 14+5 te biri kız biri erkek dedi doktor yuzde 70 dedi değişir mi acaba sizin ne zaman belli oldu

16. Haftamda ogrendim cnm. Umarim saglikla aliriz kucagimiza yavrucuklarimizi.
degisecegini pek sanmam. Dr.lar belli bir yuzdelik pay birakiyorlar riske girmemek icin. :)

16. Haftamda ogrendim cnm. Umarim saglikla aliriz kucagimiza yavrucuklarimizi.
degisecegini pek sanmam. Dr.lar belli bir yuzdelik pay birakiyorlar riske girmemek icin. :)
Ayy inş değişmez cnm bizede gosterdi bacak arasını biri boş birinden bişey sarkıyodu burdandeğişen çok okudum cunku kesin iki hafta sonra solicem dedi bi kız bi erkek ikiz annesi olmak ayrıcalık gibi inş sağlıkla kucağımıza alırız aminnn

Oglandan kıza pek degismez. Pipi gorunduyse degismez sanmam. Ama kiz gostermediyse (benimki gibi) o zamn da %70 gibi bir oran vermezdi dr.un zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…