- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi izmirinsani
-
Beren&Eren
Arya&Arda
Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah:)
Kaçıncı haftada cinsiyetlerini öğrendiniz acaba bana 14+5 te biri kız biri erkek dedi doktor yuzde 70 dedi değişir mi acaba sizin ne zaman belli olduRabbime sukurler olsun 6. Yilimizda ikizerimize kavusuyoruz. Rabbim isteyen butun kardeslerime versin...
Kizim ve oglum icin 2. Isim onerirmisiniz arkadaslar
Kaçıncı haftada cinsiyetlerini öğrendiniz acaba bana 14+5 te biri kız biri erkek dedi doktor yuzde 70 dedi değişir mi acaba sizin ne zaman belli oldu
Ayy inş değişmez cnm bizede gosterdi bacak arasını biri boş birinden bişey sarkıyodu burdandeğişen çok okudum cunku kesin iki hafta sonra solicem dedi bi kız bi erkek ikiz annesi olmak ayrıcalık gibi inş sağlıkla kucağımıza alırız aminnn16. Haftamda ogrendim cnm. Umarim saglikla aliriz kucagimiza yavrucuklarimizi.
degisecegini pek sanmam. Dr.lar belli bir yuzdelik pay birakiyorlar riske girmemek icin. :)
Ayy inş değişmez cnm bizede gosterdi bacak arasını biri boş birinden bişey sarkıyodu burdandeğişen çok okudum cunku kesin iki hafta sonra solicem dedi bi kız bi erkek ikiz annesi olmak ayrıcalık gibi inş sağlıkla kucağımıza alırız aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?