eliferhat'ın çeyizleri :)

Herşeyin çok güzel. Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar

benim düğünüm hazirandaydı bizde aralığın son haftası gittik aldık ama düğün eylüle ertelendi erken almış olduk gerçi haziran olsaydıda erken sayılırdı ama çok tşk ederim canım
hepsini güle güle kullan tatlımm
sağol canım
Herşeyin çok güzel. Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar
çok tşk ederim

daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz mısırlı olandan
tepsilerin pek güzelmiş aşkla kullan

aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan

Çerceve ve biblona bayıldım
aynen bayılarak aldım canım
daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz mısırlı olandan
tepsilerin pek güzelmiş aşkla kullan
o soyacağa bayılıyorum annemdede var aynısı gitti aldı hemen banada yoksa onunkini alacaktım
Hepsini güle güle kullan canım çok güzeller.
tşk ederim canım
aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan

evet yeni başladım ama çok az şeyler kaldı çok şükür mayısa kadar yetiştirmem lazım

çeyizlerin çok güzelmiş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin siyah kek kalıplarının markasını öğrenebilirmiyim acaba?

hepside çook şeker cnmm çook tatlıalr allah ii günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsinn inş cnm gecelikleirni internet üzerindenmi alıyrosun. bide bu pike takımı degilmi fiyatınıda öğrene bilirmiyim cnm ne çook soru soruyorum demi özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…