- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Elifcimm ben 92 kilodan 68 kiloya indim ,geçtiğimiz mayıs ayında kızkardeşimin düğünü oldu.Düğün gününe kadar çok sıkı diyet yaptımm düğün günüü herkez çok zayıflamışsın dedii ve ben ne yaptım biliyormusun sabah diyeti bozdum ve 4 buçuk ayda geri 77 kiloya kadar çıktım.okadar pişmanımkii senin gibii hedefime 8 kilo kalmıştı ne olur sen benimm gibii yapma ve hedefine ulaş canım.Şimdi verdiklerimii geri vermeye çalışmak çok zor geliyor bana ama hedefime ulaşmak istiyorumm bu sefer,seni okumaya başladığımda neden ben geri vermiyeyimm dedim kendime tekrardan ,inşallah canımm bende yarından itibaren yazmaya çalışacağım sayfana,benimde hedefim 13 hazirana kadar 59 kilo olmak ,okulların kapandığı güne kadar kurtulmak istiyorumm ama bu sefer sağlıklı beslenerek vereceğimm öncekinde isveç diyeti çok yaptım çünküü,
resminde çok belli olmuş kilo veriğinn,ben kendimi 68 kilodaykende 92 lik gibii görüyorumm ama öyle değilmişş resimlerde gördümm ne kadar çok farketmişimm ahhhhh benimm kafamm ahhhhh
bende 77den indim en fazla 73-74 oluyordum bir baktım 77 olmuşum o an karar verdim zayıflayacağım diye ama maksat sevdiğim adamı şaşırtmaktı olmadı seneye kadar en azından bir 55 kilo falan olsam çok güzel olacak. isveçi kışın denedim mideme dokundu ben yapamadım canım. inşalah birlikte ulaşacağız hedeflere :) 68 kiloyum ama 38 bedenim bu beni çok movite ediyor :)