Simdi sen kendine Benciil diyosun , hep tek tarafli düsündüm diyosun, dmekki bunu gercekten çok kötü yasadin sen Nekss Arkadasiim canim yaa Kes ke böyle olmasaydi iliskiniz devam etseydi .. demekten baska bi sey bulamiyorum :1no2:
benim yaptigim neydi bilmiyorum ?
okadar emindim ki onun beni cok sevdiginden insan erkegin gözüne bakinca bakislarindan anlamizmiyaa , ne kadar dile gelmesedi , gözler kalbin aynasi degilmidir .. bakamiyodu bile yüzüme konusurken okadar çekingen .. yere bakip veya baska yere bakip cevapliyodu ( bunu bi arkadastan utaninca bende yaparim hep farkinda olmadan), okulda benim gittim tarafa baktigini gördüm ( ama ben geri geliyodum arkasindaydim ve o beni farketmedi) uzuun uzuun o taraf'a baktigini UNUTamiyorruum..beni savunmasini beni bi erkek arkadasimla tartisinca beni savunmak için bilmm kac saate kdr okulda kalmis,bu kiz bana bunu gösterdi ben biliyorum dedi arkadasina benim yanimda .. ben de sorup sorusturmadim neyi neden bahsediyosun diye cok konusamazdik, ben gidiyorum hadi derdim , girerdim içeri, bnimle bir yere kdr gitmek istedi okuldan sonra istemedim,kabul edemedim daha dogrusu,hatirin kirilmasin sen bana msj at, ne zaman okula gelmezsen, yari yolda olsam bile geri dönerim SENIN için ,sonra neyse yogunlasti konusmalarimiz msn de sabah'a kdr gorustuk, konusmasini cok begendiim,kendini çok açamiyodu, biseyler sakliyomus gibi veya söyluyemiyomus gibiydi, nedense bir turlu acilamiyoruz seninle dedi, anlamiyorum ne var ki ? cabuk acilsin o aramizdaki mesafe, allah allah hissetigimiz gibi yazalim iste yaaa offf dedi hatta kendine sinir olup ama yapamiyorum dedi , GALIBA karsindakinin gosterecegi tepkiden korkuyoruz dedi , sana gel konusalim diim mi okulda dmisti , bende yok sasiririm dmistim, utangicligimdan rezil olmaktan korkmamdan, bosver demistim kendi kendime cesaretim hiç olmaz boyle seylerdeki Benim kesinlikle, ben seni dinlemeyi sevdim demisti bana msnde hepsi butun bunlar,
okadar guzel seyler diyodu ki bana .. ama hiç seni seviyorum demedi .. msj atmistim ilk defa 2-3tane cok beyendi , sen baskasin yok , sen bulunmazsin benim icin , bi suru seyler ..
durum da boyle olunca ARKADASLAR NOLUR SOYLEYIN BUNLARI BI ERKEK bi kiza yazarsa onu sevdigi belli olmaz mi yaa ?? bunu yani onu sevdigini ifade etmez mi ??
bunu cvplayin
( sonra o celiskiyi anlaticam bunlardan sonra olanlari ) iste :sinifsinif::gitme::çok üzgünüm: