• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elim ayağım titriyor sinirden

hayallervehayatlarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Eşimle annesiyle telefonda sürekli konuşması yüzünden tartışmıştık burada da son açtığım konuydu. Yaklaşık 1 hafta oldu hala konuşmuyoruz arada gelip sinirlenip bana bu özür bile dilemiyorsun diyor. Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu. Yaptı bitirdi işini çıktı tuvaletten çocuk ağlıyordu o sıra sonra yanıma geldi ne oldu niye Ağlıyo çocuk diyo. O sinirle çıkar mısın odadan dedim yine tartıştık beni haksız gördüğünü ailesiyle ne kadar nasıl konuşacağına benim karışamayacağımı falan filan söyledi gitti. Yatağı bile ayırmıştı bu konu yüzünden. Bu normal bişey mi yaptığı elim ayağım titriyor sinirden ya bu arada son ilişkimiz de bu tartışmadan bikaç gün önce olmuştu. Gidip ağzıma geleni söylicem bu akıl verin lütfen

Biz de bu konudan çok tartışırız bu erkekler niye böyle ya
En iyisi boşvermek evde kankası gibi takıl bırak ne yapıyorsa yapsın sevgini gösterme ergenlikten çıkamamış bunlar daha bizimki de ana kuzusu anası ayda bir arar anam da anam diye tutturur

En iyisi boşvermek evde kankası gibi takıl bırak ne yapıyorsa yapsın sevgini gösterme ergenlikten çıkamamış bunlar daha bizimki de ana kuzusu anası ayda bir arar anam da anam diye tutturur
Öyle de kankası gibi takıldıktan sonra niye evliyim bu adamla böyle ömür mü geçer

adamın neye kızdığınızdan haberi yok. Çocuğu öfkenizin arasında bırakmayın.
Belli ki sizin asıl kızma sebebiniz “yalnız “bırakılmış olmak. Yardıma ihtiyacım var, destek ol vaktini bize ayır bu bebeğin tek ebeveyni be değilim, kendime vakit ayırmak istiyorum gibi konuları konuşmalısınız. Aranız bozukken başka derde düşmesine, size ayıracağı zamanı telefon konuşmasına vermesine kızmışsınız ama sinirlenip, kavga edip çözüm bulamazsınız.

Sinirliyken değil, sakinleşince konuşun. Öfkeliyseniz kendiniz iyi hissetmediğinizi, kafanızı toplamanız için bebekle ilgilenmesi gerektiğini söyleyin biraz kendinizle başbaşa kalın.
Bağırıp çağırmanın en çok çocuğa zararı olur bir de komşulara.

Eşimle annesiyle telefonda sürekli konuşması yüzünden tartışmıştık burada da son açtığım konuydu. Yaklaşık 1 hafta oldu hala konuşmuyoruz arada gelip sinirlenip bana bu özür bile dilemiyorsun diyor. Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu. Yaptı bitirdi işini çıktı tuvaletten çocuk ağlıyordu o sıra sonra yanıma geldi ne oldu niye Ağlıyo çocuk diyo. O sinirle çıkar mısın odadan dedim yine tartıştık beni haksız gördüğünü ailesiyle ne kadar nasıl konuşacağına benim karışamayacağımı falan filan söyledi gitti. Yatağı bile ayırmıştı bu konu yüzünden. Bu normal bişey mi yaptığı elim ayağım titriyor sinirden ya bu arada son ilişkimiz de bu tartışmadan bikaç gün önce olmuştu. Gidip ağzıma geleni söylicem bu akıl verin lütfen
Evliliğe hazır olmayan erkeklerle atılmış imzaların sonucu. Aileleri zaten oğullarını büyütememiş müdahaleden. Sinirlenme bağırma ve olabildiğince uzaklaş. Hatta cevap bile verme bir müddet.

adamın neye kızdığınızdan haberi yok. Çocuğu öfkenizin arasında bırakmayın.
Belli ki sizin asıl kızma sebebiniz “yalnız “bırakılmış olmak. Yardıma ihtiyacım var, destek ol vaktini bize ayır bu bebeğin tek ebeveyni be değilim, kendime vakit ayırmak istiyorum gibi konuları konuşmalısınız. Aranız bozukken başka derde düşmesine, size ayıracağı zamanı telefon konuşmasına vermesine kızmışsınız ama sinirlenip, kavga edip çözüm bulamazsınız.

Sinirliyken değil, sakinleşince konuşun. Öfkeliyseniz kendiniz iyi hissetmediğinizi, kafanızı toplamanız için bebekle ilgilenmesi gerektiğini söyleyin biraz kendinizle başbaşa kalın.
Bağırıp çağırmanın en çok çocuğa zararı olur bir de komşulara.
Peki kendi kendine bişeller yapması normal mi gerçekten çok üzgünüm şu an

Peki kendi kendine bişeller yapması normal mi gerçekten çok üzgünüm şu an
İçinde bulunduğunuz durumu sizi ya da partnerinizi tanımıyorum normal ya da anormal demem tamamen benim kişisel bakış açım olur.
Kişilerin -partneri olsun ya da olmasın- bazen kendi bedenlerine dokunmaları gayet normaldir.

Evliliğe hazır olmayan erkeklerle atılmış imzaların sonucu. Aileleri zaten oğullarını büyütememiş müdahaleden. Sinirlenme bağırma ve olabildiğince uzaklaş. Hatta cevap bile verme bir müddet.uzaklaşıldr

Ne sıklıkla konusuyor ki annesiyle?
Bazen 2 saatte bi arıyor annesi napıyorsunuz diye bazen kendisi bazen gece 12 bazen 1.. ya konuşması değil konu gece olduğu zaman en azından artık en azından bıraksın telefonu istiyorum

Evliliğe hazır olmayan erkeklerle atılmış imzaların sonucu. Aileleri zaten oğullarını büyütememiş müdahaleden. Sinirlenme bağırma ve olabildiğince uzaklaş. Hatta cevap bile verme bir müddet.
Uzaklaşıyorum benden daha çok o uzaklaşıyor düşmanız sanki ben konuşmasam o da konuşmaz günlerce gider böyle

O nasıl bir motivasyonmus ya hem çocuk ağlarken hem de evde akşam vakti eşi ortalıkta gezinirken gidip tuvalette iki taşın arasında yapabiliyor. Pes valla. Hayret ettim.

Bana hiç normal gelmedi.

Uzaklaşıyorum benden daha çok o uzaklaşıyor düşmanız sanki ben konuşmasam o da konuşmaz günlerce gider böyle
Benim fikrim evliliğe hazır değilmiş ya da evliliği yürütecek kişiliğe sahip değil. Annesinden kopamamış koca bir ergen. Bu tip adamlar ve aileleri sinir hastası yapar.

Anacım derman bulsam kendi kel başıma süreceğim eşime işten geliyorsun elinden telefonu bırakmıyorsun dedim trip yiyorum şu an ayrı yatıyoruz resmen kadın o erkek benim
Ay bu erkekler neden böyle harbiden . İyice prenses oldular . Ama laf arasında şöyle erkeğim böyle erkeğim diye horoz gibi kabarır hepsi. Papucumun erkeği

Bazen 2 saatte bi arıyor annesi napıyorsunuz diye bazen kendisi bazen gece 12 bazen 1.. ya konuşması değil konu gece olduğu zaman en azından artık en azından bıraksın telefonu istiyorum
Iyyy iki saatte bir anneyle konuşmak ne ya gitsin annesinin memesini emsin baba olmuş birde 14 yaşındaki oğluma yapsam tepki gösterir bu hastalık yaw bi bunların anası var oğlu var diğer herkes mantar
Sonuna kadar haklısın

Back
X