• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elim ayağım titriyor sinirden

Öyle de kankası gibi takıldıktan sonra niye evliyim bu adamla böyle ömür mü geçer
Bu adam hep böyle değil miydi bacım eve gelince elinden telefon da dusmuyormus... Sakın geri adım atma kendi kendine çeksin otuzbirini

Kendi kendine yapması da normal tabii ki niye yikildin bu kadar

Benim aklıma başka bir şey takıldı. Tuvaletin kapısının altından bakmak normal mi 😮😮 Ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim ister eşimiz ister evladımız olsun bence insanlara bir kişisel alan tanımalıyız. ben tuvaletteyken birinin kapı altından bakması fikri bir tek bana mı ürkünç ve toksik geliyor 🙄🙄
1. Kapı altı asla aralık olamaz, hiç bir tuvalette!
2. Konu sahibi neden kapı altından bakma gereği duydu? Normal siciyor da olabilirdi.

Konu fake

Adam küsken o ihtiyacını bir şekilde karşılayacak zaten. Haa uzatmasa, gelip sizinle konuşarak olgunca sorunu çözse de sizinle yaşasa bu ihtiyacını daha iyi tabi ki, olması gereken bu. Ama adamda o olgunluk yok demek ki. Bazıları böyle malesef, evlenecek olgunluğa gelememiş oluyorlar veya karakterleri sorunlu oluyor.
Annesiyle uzun uzun konuşmuyorsa da telefonda bırakın konuşsun. Yani günde 3-4 sefer konuşuyorsa da kısa kısadır diye tahmin ediyorum görüşmeleri. Sadece güzelce "gece belli bir saatten sonranı sadece çekirdek ailene ayırmanı istiyorum canım" diyerek huyuna gitseniz belki gece konuşmaları da son bulur.

Eşim sorumluluklarını yerine getirdiği sürece ister anasıyla konuşsun ister danasıyla umrumda olmaz. Tek merak ettiğim şey ne konuşuyorlar 2 saatte bir? Ben de çok anneci bir kadınım ama gerçekten annemle 2 saatte bir konuşacak bir şey olamaz her gün🧐 sizi mi çekiştiriyorlar ne yapıyorlar? Dedikodu mu yapıyorlar sürekli?
Diğer konularınızdan alıntı yapmışlar, sorumsuz bir adamın mast falan yapması da umurunuzda olmasın bence. Ben birliktelik yaşamak istemezdim böyle biriyle şahsen.

Bazen 2 saatte bi arıyor annesi napıyorsunuz diye bazen kendisi bazen gece 12 bazen 1.. ya konuşması değil konu gece olduğu zaman en azından artık en azından bıraksın telefonu istiyorum
Aslında annesiyle istediği kadar konuşsun diye düşünüyorum ben ama sizin eşiniz de çok sık konusuyormus,her dakika cocuk gibi haber mi veriyor? Ne yasıyorlar da iki saat içinde ne konuşuyorlar? Sırf bu dahi sinir bozucu. Sizi ihmal ediyor mu bu süreçte? Uzun uzun mu konusuyor?

Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu.
kapının altından bakmak nedir ya? ne kadar haklı olursanız olun tuvalette olan adama gizli gizli bakmak nedir? ve nasıl gördünüz zaten kapı altından o da ayrı bi konu.

ben tuvaletteyken, banyodayken, odadayken eşim gizli gizli baksa çok büyük olay çıkarırım.

Eşimle annesiyle telefonda sürekli konuşması yüzünden tartışmıştık burada da son açtığım konuydu. Yaklaşık 1 hafta oldu hala konuşmuyoruz arada gelip sinirlenip bana bu özür bile dilemiyorsun diyor. Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu. Yaptı bitirdi işini çıktı tuvaletten çocuk ağlıyordu o sıra sonra yanıma geldi ne oldu niye Ağlıyo çocuk diyo. O sinirle çıkar mısın odadan dedim yine tartıştık beni haksız gördüğünü ailesiyle ne kadar nasıl konuşacağına benim karışamayacağımı falan filan söyledi gitti. Yatağı bile ayırmıştı bu konu yüzünden. Bu normal bişey mi yaptığı elim ayağım titriyor sinirden ya bu arada son ilişkimiz de bu tartışmadan bikaç gün önce olmuştu. Gidip ağzıma geleni söylicem bu akıl verin lütfen
Tuvalet kapısını altından tuvalet görünüyor muuu????

ailesiyle konuşmadı sizi neden rahatsız ediyor ki? bilmediğimden soruyorum. mastürbasyon olayı normal bana göre. napsın adam hdjdj

Normalde hayatta böyle bişey yapmam, aklıma bile gelmezdi. Benimle zaten konuşmuyor bir anda elinde telefon hızlı hızlı tuvalete gitti. Ama halinde bi gariplik var gibiydi. Aklıma direk başka bişey geldi kendime engel olamadım o an ve baktım. Evet kulağa hoş gelmiyor ama benim için o an çok üzücü bir durumdu. Zaten çok az açıklık var ayakları görünüyor ama duruşundan ayak hareketlerinden vs anladım. Herneyse daha da yapmam böyle bişey ağzımın payını aldım. Ayrıca ben ailesi ile görüşmesine asla bişey demiyorum aksine ben derim çoğu zaman gidelim gelelim diye. Ama artık gece olduğunda da sadece napıyosun diye her iki tarafta birbirini aramaktan vazgeçsin zaten gün içerisinde 3-4 kez telefonlaşıyorsun dedim. Bizim de özel alanımız diye birşey var ben gecenin 12 sinde ne yaptığımı anlatmak istemiyorum belki.
Sen çocuğunla uğraşırken ,babası olacak kocan tuvalette bunu yapıyor o normal, sen baktın diye anormal oldun valla hayret ediyorum bazı yorumlara… Hal ve hareketinden fark etmişsin ki bakma ihtiyacı duymuşsun. Ben hiç normal karşılamadım bunu fikrimi soruyorsanda olabildiğince tepki göstermelisin aynı şeyi sen yap bakalım kendinin tepkisi ne olacak. Anne ile konuşma konusuda normal değil tabiki, sana yaptığı bezdirme çabası umrunda olmasın aklı başında insan günde bilmem kaç kere saatlerde anne babayla konuşmaz.

Eşimle annesiyle telefonda sürekli konuşması yüzünden tartışmıştık burada da son açtığım konuydu. Yaklaşık 1 hafta oldu hala konuşmuyoruz arada gelip sinirlenip bana bu özür bile dilemiyorsun diyor. Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu. Yaptı bitirdi işini çıktı tuvaletten çocuk ağlıyordu o sıra sonra yanıma geldi ne oldu niye Ağlıyo çocuk diyo. O sinirle çıkar mısın odadan dedim yine tartıştık beni haksız gördüğünü ailesiyle ne kadar nasıl konuşacağına benim karışamayacağımı falan filan söyledi gitti. Yatağı bile ayırmıştı bu konu yüzünden. Bu normal bişey mi yaptığı elim ayağım titriyor sinirden ya bu arada son ilişkimiz de bu tartışmadan bikaç gün önce olmuştu. Gidip ağzıma geleni söylicem bu akıl verin lütfen
Sana kendimce tecrubelerime dayanarak bir seyler soylemek istiyorum evliligimin ilk 3 yilinda istanbulda senin dedigin problemj yaşıyordum ama benimkisi biraz farkli annesi kiskanclik krizine giren bir insan esimin bana olan srvgisini kaldiramiyor o yuzden sabah oglen aksam ve yatmadan pnce ikiser kere arardi benim kocam tahatsiz olurdu ama ses edemezdi cunku ses ederse karima laf gelir cart curt...bi takim problemler uasadik koca sehirde maalesef kaynanama yakin oturuyorum. Yakin oturmaam ragmen kocam daha da uzaklasti cunku huzur bulmuyor adam niue biliyor musun bekar kadin rolune girdim sadece bir kere tartisip konuyu yarim biraktim icine ukte olacak sekilde ...ben istanbulda bekarken cok guzel bir is hayatim bununla beraber arkadas ortamim vardi ona soyledigim cumle şu oldu:Sanirim hata yapiyorum onlar senin ailen tek sorun annenle kafamizin uyuşmuyor olmasi onlarla istedigin kadar vakit geçir seni engellemem büyük hataydi cunku senin kafan benimkiyle uyuşmuyor ve galiba eski iş hayatimi ve bekar zamanlarimi cok özledim dedim ve bir daha telefon konusmlariymis surekli aramasiymis hic takip etmedim yorum yapmadim sadece arada onun gorecegi sekilde odalara kapanip telefona bakip gulumsedim simdi ise annesinden oyle rahatsiz ve oyle uzak durmak istiyor ki tek istedigi sey karisyla aksamlari bas basa fil seyretmek vakit gecirmek ama bunu devam ettiryorum cunku bu yaratiklar o..ve ozgur ruhlu kadınları seviyorlar.surekli neden diye sorarsan yeter dersen onlarin bahaneleri siz olursunuz

Sana kendimce tecrubelerime dayanarak bir seyler soylemek istiyorum evliligimin ilk 3 yilinda istanbulda senin dedigin problemj yaşıyordum ama benimkisi biraz farkli annesi kiskanclik krizine giren bir insan esimin bana olan srvgisini kaldiramiyor o yuzden sabah oglen aksam ve yatmadan pnce ikiser kere arardi benim kocam tahatsiz olurdu ama ses edemezdi cunku ses ederse karima laf gelir cart curt...bi takim problemler uasadik koca sehirde maalesef kaynanama yakin oturuyorum. Yakin oturmaam ragmen kocam daha da uzaklasti cunku huzur bulmuyor adam niue biliyor musun bekar kadin rolune girdim sadece bir kere tartisip konuyu yarim biraktim icine ukte olacak sekilde ...ben istanbulda bekarken cok guzel bir is hayatim bununla beraber arkadas ortamim vardi ona soyledigim cumle şu oldu:Sanirim hata yapiyorum onlar senin ailen tek sorun annenle kafamizin uyuşmuyor olmasi onlarla istedigin kadar vakit geçir seni engellemem büyük hataydi cunku senin kafan benimkiyle uyuşmuyor ve galiba eski iş hayatimi ve bekar zamanlarimi cok özledim dedim ve bir daha telefon konusmlariymis surekli aramasiymis hic takip etmedim yorum yapmadim sadece arada onun gorecegi sekilde odalara kapanip telefona bakip gulumsedim simdi ise annesinden oyle rahatsiz ve oyle uzak durmak istiyor ki tek istedigi sey karisyla aksamlari bas basa fil seyretmek vakit gecirmek ama bunu devam ettiryorum cunku bu yaratiklar o..ve ozgur ruhlu kadınları seviyorlar.surekli neden diye sorarsan yeter dersen onlarin bahaneleri siz olursunuz
Vaov…. Cidden etkilendim sizden

Sen çocuğunla uğraşırken ,babası olacak kocan tuvalette bunu yapıyor o normal, sen baktın diye anormal oldun valla hayret ediyorum bazı yorumlara… Hal ve hareketinden fark etmişsin ki bakma ihtiyacı duymuşsun. Ben hiç normal karşılamadım bunu fikrimi soruyorsanda olabildiğince tepki göstermelisin aynı şeyi sen yap bakalım kendinin tepkisi ne olacak. Anne ile konuşma konusuda normal değil tabiki, sana yaptığı bezdirme çabası umrunda olmasın aklı başında insan günde bilmem kaç kere saatlerde anne babayla konuşmaz.
Adamin kendi vucüdü isterse poposunu p…lr ne alaka kapidan bakmak falan müstürbasyon aldatmak gibi algilaniyor

Insanlarin özeline saygi duymak zorundasiniz kocaniz bile olsa

Back
X