• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elim ayağım titriyor sinirden

Benim aklıma başka bir şey takıldı. Tuvaletin kapısının altından bakmak normal mi 😮😮 Ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim ister eşimiz ister evladımız olsun bence insanlara bir kişisel alan tanımalıyız. ben tuvaletteyken birinin kapı altından bakması fikri bir tek bana mı ürkünç ve toksik geliyor 🙄🙄

Peki kendi kendine bişeller yapması normal mi gerçekten çok üzgünüm şu an

Evet çok normal ama onun hareketlerini takip edip kapı altında bakmanız ve gördüğünüz şey için elinizi ve ayağınız titreyene kadar sinirlenmiş olmanız hiç normal değil. Aynı zamanda yaptığınız hareket etik de değil.

Peki kendi kendine bişeller yapması normal mi gerçekten çok üzgünüm şu an
Tabi ki normal. Ama sizin onun ailesi ile görüşüp görüşmemesine karışmanız, onun yatakları ayırması normal değil!

Evliliğiniz başkaları için sarsılıyor farkında mısınız?

Eşimle annesiyle telefonda sürekli konuşması yüzünden tartışmıştık burada da son açtığım konuydu. Yaklaşık 1 hafta oldu hala konuşmuyoruz arada gelip sinirlenip bana bu özür bile dilemiyorsun diyor. Neyse az önce tuvalete gitti içime bi şüphe düştü kapının altından baktım mastür… yapıyordu. Yaptı bitirdi işini çıktı tuvaletten çocuk ağlıyordu o sıra sonra yanıma geldi ne oldu niye Ağlıyo çocuk diyo. O sinirle çıkar mısın odadan dedim yine tartıştık beni haksız gördüğünü ailesiyle ne kadar nasıl konuşacağına benim karışamayacağımı falan filan söyledi gitti. Yatağı bile ayırmıştı bu konu yüzünden. Bu normal bişey mi yaptığı elim ayağım titriyor sinirden ya bu arada son ilişkimiz de bu tartışmadan bikaç gün önce olmuştu. Gidip ağzıma geleni söylicem bu akıl verin lütfen
Yanlıs anlamayın da kapının altından nasıl gördünüz??

Genel olarak sanki olgunlaşmadan yapılmış bir evlilik gibi geldi. İki tarafta da ciddi iletişim problemleri var. Sınırlar yok saygı yok. Biri kök ailesinden kopamamış biri tuvaletteki alana bile müdahale ediyor. Bu henüz olmamış ve oturmamış evliliğe bir de anne babalık rolü gelmiş. Kaç yaşlarında evlendiniz? Ne kadarlık evlisiniz?
Ne diyeyim gidişat olumlu gelmedi bana.

Açık iletişim kurun.
Kurallarınız olsun.
Kurallara uyulmazsa yaptırımlarınız olsun.

Son düzenleme:
Yahu o nasıl bir kapı ki altından bakınca adamın mastürbasyon yaptığı görülüyor!

AVM lerdeki kapılardan mi kapı?
Bende bunu yazmaya geldim bu nasıl ev tuvaleti kapısı insan sıçamazda 🤣

Normalde hayatta böyle bişey yapmam, aklıma bile gelmezdi. Benimle zaten konuşmuyor bir anda elinde telefon hızlı hızlı tuvalete gitti. Ama halinde bi gariplik var gibiydi. Aklıma direk başka bişey geldi kendime engel olamadım o an ve baktım. Evet kulağa hoş gelmiyor ama benim için o an çok üzücü bir durumdu. Zaten çok az açıklık var ayakları görünüyor ama duruşundan ayak hareketlerinden vs anladım. Herneyse daha da yapmam böyle bişey ağzımın payını aldım. Ayrıca ben ailesi ile görüşmesine asla bişey demiyorum aksine ben derim çoğu zaman gidelim gelelim diye. Ama artık gece olduğunda da sadece napıyosun diye her iki tarafta birbirini aramaktan vazgeçsin zaten gün içerisinde 3-4 kez telefonlaşıyorsun dedim. Bizim de özel alanımız diye birşey var ben gecenin 12 sinde ne yaptığımı anlatmak istemiyorum belki.

Evleneli 1 yıl oldu ve plansız bir şekilde 1 çocuğumuz oldu şu an 2 aylık. Eşim çocuğumuzun altını hiç almaz üstünü giydirmez bunlar benim sorumluluğumda oldu nedense. Bir defasında annem eşime sen de öğren çocuğun altını birlikte alın şeklinde birşey söyledi eşim yok ben yapamam dedi.Ben de bebeğimiz küçük çekiniyordur düşüncesi ile kendisini zorlamadım birşey söylemedim bu konuda. Az önce yine geldi çocuğun altını alsana pis durmuyor dedi. Gel aşkım beraber alalım sen de öğren yavaş yavaş dedim. Birden eşim sinirlendi “yok artık, o kadar da değil, yardım ediyorum zaten sana, iyice saçmaladın” şeklinde konuşup gitti yanımdan sinirli sinirli. Ben de sinirlendim konuşmaya çalıştım bak birkaç ay sonra işe başlayacağım ayrıca spora başlamayı düşünüyorum bikaç saatliğine sana bırakmam gerekecek nasıl olacak dedim. Ayrıca yardım ediyorum dediğin şeyler senin görevin babasın ya sen ikimiz de sorumluyuz bişeylerden dedim. Sen de annesin al çocuğunun altını dedi yine gitti sinirli sinirli. Ama ben sindiremediğim için konuşmaya çalıştım çocuğumu babasına bırakıp aklım kalmadan bikaç saat işlerimi halletmek istiyorum diye. Daha beter oldu herşey ben anneymişim nasıl çocuğumu bırakıp spora gitmeyi düşünüyormuşum, o uygun bulmuyormuş daha erkenmiş, 6 ay bi olsunmuş sonra bakarmış duruma göre, zaten doğum kilolarımı vermişim hala neyin derdindeymişim sorun çıkarmaya yer arıyormuşum vs. Her bunları söylediğinde ben de susmadım tabi birbirimize girdik. En sonunda “bi annen söyler yap diye bi sen ne yapmaya çalışıyorsunuz siz” deyince delirdim. Çünkü annemle anlaşamadığını kafa yapısının uyuşmadığını söylüyor ve annemin böyle demesi zoruna gitti. Ben yapmıyorum yapmak istemiyorum yapmak istediğim zaman bakarız diyor. Bu konuşmaları kaldıramıyorum artık saten evliliğimiz çokta düzgün değil bişeyleri toparlamaya çalışıyoruz derken böyle saçma sapan konular büyüyor. Düzgünce deseki canım ben korkuyorum yapamam vs yine anlayacağım ama iyice abarttın saçmalama istersen filan deyince çıldırdım yoksa ben mi abartıyorum. Konuşmak istediğim çok şey var ama kafamı toplayıp yazacağım. Bu konuda ben mi abartmışım kendimi suçlu hissettirdi yine. Huzurumuzu ben bozuyormuşum..

Bu konunuz daha problemli bence. Adam çocuğuyla ilgilenmek yerine annesiyle yapışık geziyor. Her işi size yıkmış kendisi keyif peşinde pis ana kuzusu. Tam boşamalık koca daha neyi bekliyorsunuz anlamadım.

Kocam tuvalette napıyo diye hiç merak etmedim ya acaba bende mi problem var 😂 girince de 45 dk çıkmaz aslında hahahah 😂😂😂
Bizim wcnin altı açık değil 😭 yoksa en merak ettiğim şeydir tuvalette kocam napıyor :27:

Elinin ayağının titreyeceği bi şey yok, bi an dürtüleri canlanmış gidip işini halletmiştir. Aldatmış gibi tepki vermeye gerek yok. Yüzüne bakmayıp yatak ayırıp gelip sevişmek isteseydi çok daha itici olurdu.

Diğer konuda sen haklısın ama tepkin yanlış. Erkekler böyle suçlamalarda direkt canhıraş savunmaya geçer, sen benim ailemi istemiyorsun'a kadar getirir konuyu. Evet anne-oğul ilişkileri çok sağlıksız. Kimse normal demesin. Bi insanın günde defalarca 5 dk mesafede yaşayan annesine rapor verip durması hiç normal ve sağlıklı değil. Yetişkin olamamış, annesinden ayrışamamış insan modeli bu. Ki ben anne bağımlısı bi kadınım ben bile fazla buluyorsam ciddi sorun vardır.

Ama işte gidip de böyle bi insana direkt "annenle çok fazla konuşuyorsun" denmez. Burdan girilmez yani konuya. Adam direkt tepkisel davranacak, pasif agresif davranıp çocuk tepkileri verecek, e veriyor da zaten.
Böyle birine bu durumun normal olmadığını fark ettirmek lazım önce. Adam şu an karısı , annesiyle olan ilişkisine karışıyor sanıyor ama olay bu değil.

Back
X