Elim ayagim titriyor

Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey

Delthamethrin etken maddeli böcek ilaçlarından alın. K-othrine(Bayer) var alışveriş sitelerinde satılıyor.
Bununla yeri silin
Ayrıca şişe içerisinde hazırlayıp duvar dolap içi her yere sıkabilirsiniz.

Ben Adana da yaşıyorum 1. Kat yanimda orman var eve taşındığımda ev karınca örümcek çeşitli böcekler basmıştı ayrıca nem ve sıcak kaynaklı kelebek eksik olmaz bakliyat boceklenir.
Her sıcaklık artışında yeri silip dolap içlerini de ilaçla siliyorum daha boceklenme bile olmadı.
Kokusuz kedi köpeğe zararı yok evde 3 kedim var onlar varken siliyorum yeri zaten bazı köpek tasmaları bu etken maddeli ilaç.
Tavsiye ederim.

Fotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?
Evet doğru tespit hamamböcekleri çamaşır suyunu sever.. Evi Sirke ve baticon karışımıyla silin. Ayrıca temizlikle pislikle hamamböceğinin bir alakası yok giderlerden çıkıyorlar ;)

Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Allah beni böcekle yüz yüze getirmesin. Allah affetsin midem bulanıyor. Onları görünce kusuyorum, irkiliyorum kilitlenip kalıyorum

şaka maka hamamböcekleri sulak temiz yere gidiyor derler.. biraz kirletseniz mi evi aceba :))
Kendi gözlerimizle kaç defa evdeki tuvalet deliğinden eve çıktığı için kaç defa çocukken alaturka tuvaleti oet şişe ile kapatmışlığımız var. Bu temiz suya gider doğru değil

Kendi gözlerimizle kaç defa evdeki tuvalet deliğinden eve çıktığı için kaç defa çocukken alaturka tuvaleti oet şişe ile kapatmışlığımız var. Bu temiz suya gider doğru değil
şakasına söyledim canım.. sulak yerde cok bulunuyorlar diye biliyorum ancak temiz/kirli diye bir durum oldugunu sanmıyorum

Back
X