- 24 Aralık 2014
- 5.418
- 7.298
- 398
- Konu Sahibi cileklilink
Çindeki yarasalardan degil tabii ama yarasa yani abartmiyorum ayda bir defa girerdi neden özellikle benim odamı secerdi bilmemYarasa mı
Gerçekten beterin beteri dedikleri durum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çindeki yarasalardan degil tabii ama yarasa yani abartmiyorum ayda bir defa girerdi neden özellikle benim odamı secerdi bilmemYarasa mı
Gerçekten beterin beteri dedikleri durum![]()
Neresi sevimli iğrenç bişe, lojmanda otururken gece parti veriyorlardı, sabah bakıyon her yer böcük.Değil işte hamam böceği bu
Kalorifer böceği biraz daha sevimli![]()
Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Bence de kabul edilmeli ki uğur böceği haric sevimli böcek diye bir sey yokNeresi sevimli iğrenç bişe
O da eline işiyoBence de kabul edilmeli ki uğur böceği haric sevimli böcek diye bir sey yok![]()
Evet doğru tespit hamamböcekleri çamaşır suyunu sever.. Evi Sirke ve baticon karışımıyla silin. Ayrıca temizlikle pislikle hamamböceğinin bir alakası yok giderlerden çıkıyorlarFotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?
Böcek fobik bir insan olarak uğur böceğinin bile sevimli olması imkansız benim içinBence de kabul edilmeli ki uğur böceği haric sevimli böcek diye bir sey yok![]()
Allah beni böcekle yüz yüze getirmesin. Allah affetsin midem bulanıyor. Onları görünce kusuyorum, irkiliyorum kilitlenip kalıyorumKizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Tam olarak hamam böceklerine karşı ben:Allah beni böcekle yüz yüze getirmesin. Allah affetsin midem bulanıyor. Onları görünce kusuyorum, irkiliyorum kilitlenip kalıyorum
Allah kahretmesinnnnnnO da eline işiyo![]()
Kendi gözlerimizle kaç defa evdeki tuvalet deliğinden eve çıktığı için kaç defa çocukken alaturka tuvaleti oet şişe ile kapatmışlığımız var. Bu temiz suya gider doğru değilşaka maka hamamböcekleri sulak temiz yere gidiyor derler.. biraz kirletseniz mi evi aceba :))
şakasına söyledim canım.. sulak yerde cok bulunuyorlar diye biliyorum ancak temiz/kirli diye bir durum oldugunu sanmıyorumKendi gözlerimizle kaç defa evdeki tuvalet deliğinden eve çıktığı için kaç defa çocukken alaturka tuvaleti oet şişe ile kapatmışlığımız var. Bu temiz suya gider doğru değil