Arkadaşlar merhaba. Benim bir sıkıntım var ve bunu nasıl asabilirim bilmiyorum. Toplum içine girdiğim de bedensel olarak elim ayağıma karışıyor. Konusma olarak değil ama bedensel olarak afallıyorum. Mesela bı ış yapıyorum o anda biri bana bakıyorsa stres oluyorum elim ayağıma karışıyor. Sanki bana içinden "bı yapamadı beceremedi" diyor gibi hissedip elim ayağıma karışıp iyice berbat oluyorum. Bu tarz bi olayım yoktu, 2 buçuk Ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım sürekli davranışlarimi eleştirip yorum yapardı. 7 aylık ilişki sürecimizde. Ya kızım onu öyle yapma ,hey Allahım ya dikkat et tarzi söyleyişlerde bulunurdu. Ve böyle yapmaması gerektiğini söylerdim hep. Her neyse bi süre sonra da ayrıldık zaten. Ama Bu tarz bi davranışım cidden yoktu hayatımda kimse beni böyle eleştirmedi şimdiye kadar ve bende çok büyük bı sıkıntı bıraktı bişe varmış gibi. Bana bıraktığı en büyük kötülük bu sanırım. Kemdime kızıyorum toparlamak istiyorum nasıl toparlarım onu da bilmiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?