Arastiiruorum bulamiyorum ne yapabilirimki mesela kina paketleme tarzi isleri 10 kislik yada 5 kisilk ekiplere falan yolluyolar bana tek basina kim yollucsk bakiyorum ole seylere anaokulu icin kucuk cocugumEvde yapabılecegın işlerı arastır. Yada anaokullarında cocugunla olacagın bır alan..
Sızın isteklerınıze dort dortluk uyan bır ıs gelmıyor aklıma dogrsu. Sız evde oturup iş gelmesını beklıyorsunuz gunumuz sartlarında cok zor .Arastiiruorum bulamiyorum ne yapabilirimki mesela kina paketleme tarzi isleri 10 kislik yada 5 kisilk ekiplere falan yolluyolar bana tek basina kim yollucsk bakiyorum ole seylere anaokulu icin kucuk cocugum
Cnm eşin nerede[/QUOTE
Esim yanimda canim beraberiz oda istiyo calismami ama cocukdan elimiz kolumiz bagli iste
Yo ben dort dortluk is istiyorum demuyorumki hatta kucuk kazancada raziyim diyorum dikkatbedersenuz evde oturuo is de beklemiyorum cunku kizimdan dolyi is bile bakamiyorum bulsan nolucakbkim bakicak kizimaSızın isteklerınıze dort dortluk uyan bır ıs gelmıyor aklıma dogrsu. Sız evde oturup iş gelmesını beklıyorsunuz gunumuz sartlarında cok zor .
Hayur malesef hic bilmiyorumIngilizce biliyor musunuz? Size universitelerin online derslerini tavsiye edecektim.
Hem de en ABDnin en iyi universitelerinin dersleri.
Esim calisiyo ama ytmuyo canim ben calissam super ilucak en az kazanacagim sey bile fayda etcek cunku tek sorunumuz maasi aliyo hic haslik kalmiyo elimize ay sinunu nasil getircemizi sasiyoruz ekstra hic bise yok almak yok zaten elisi yapip tuhafiyey versem onlarda hep tanis istiyolar cok da el becerim yok zatenAnladım cnm evde yapabileceğin birşeyler bulmaya çalış el işi yap tuhafiyelere verebilirsin takı falan yapabilirsin üzülme Allah büyük cnm İnş hayırlı kapılar açar eşinde çalışıyordur umarım
Evde cocuk bakabilirsin..Hem evladindan uzaklasmazsin hem de cocugun arkadas edinir..
Bunu daha once dusundum ama cocum cok huysuz cok kiskanc yegenime neler yapiyo bole bi sorumlulugun altina nasil girerim iki cocuk nasil bakarim.cok cahilim kucuk anne oldum zatenEvde cocuk bakabilirsin..Hem evladindan uzaklasmazsin hem de cocugun arkadas edinir..
Yemek yapmayı biliyorsan ev yemekleri yapan yerler var dışarıdan yaptırıyorlar sende evde yapıp götürebilirsin annemlerin orada bir karton ceviz getirirler ipe dizersin aynı gün uğraşırsan bitirirsin çok da kolaydı kartonu 20 tl keşke oralarda olsaydın bu konuda yardımcı olmalarını söylerdim ben yurt dışındayım ama annemlerin orada herkes yapıyor bunu ve ufak da olsa mutfak harçlığı çıkarırlarEsim calisiyo ama ytmuyo canim ben calissam super ilucak en az kazanacagim sey bile fayda etcek cunku tek sorunumuz maasi aliyo hic haslik kalmiyo elimize ay sinunu nasil getircemizi sasiyoruz ekstra hic bise yok almak yok zaten elisi yapip tuhafiyey versem onlarda hep tanis istiyolar cok da el becerim yok zaten
Esimin buralarda hic tanidigi esnaf yok ona desem bole biseyi sacmalama der zaten ne yapabilirimki bilmiyorumYemek yapıp esnafa satın. Önce eşiniz gitsin konuşsun, fiyat için, menü için anlaşsınlar. Sonra siz de yemekleri yaparsınız evden.
O zaman ilk is ingilizce ogrenmek!Hayur malesef hic bilmiyorum
Cok iyi ya keske bole bi sansim olsa ama annenlere bu is bikac kisiyse getiriliyor dimi annene tek basina getirmiyorlardir ben bu tarz isleri arastiriyorum hep ekip lazi diyorlar tesekkurlerbguzel dusuncen icin allahim razi olsunYemek yapmayı biliyorsan ev yemekleri yapan yerler var dışarıdan yaptırıyorlar sende evde yapıp götürebilirsin annemlerin orada bir karton ceviz getirirler ipe dizersin aynı gün uğraşırsan bitirirsin çok da kolaydı kartonu 20 tl keşke oralarda olsaydın bu konuda yardımcı olmalarını söylerdim ben yurt dışındayım ama annemlerin orada herkes yapıyor bunu ve ufak da olsa mutfak harçlığı çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?