Elim kolum bagli hapisteyim

Keçeden toka, taç yapıp, kırtasiye ya da bijüterilere gidersen belki minik bi stand koyarlar, satıldıkça paranı alırsın, ya da instgrm üzerinden, uygun giysiler alıp biraz ekleyip satabilirsin

maddi durumunuz ne kadar kotu.... bebeginiz kac aylık yada kac yasında... illaki calısacam diye niye bu kadar dertleniyosunuz...sizin ilk ve bence tek goreviniz zaten bebeginiz...

bazi giyim magzalari boncuk pul isleme gibi seyleri ev hanimlarina veriyorlardi. hatta hatirlarim annem alirdi zara nin falan. pul islerdik desen cizili olurdu. bizde yapardik.parca basina ucret aliyordu
. yurt dışına gönderiliyordu hatta. arastirin bir

O zaman çocuğunu babaanne ya da anneanneye gönderceksin çok düşkünsun ama maddi durumda iyi değilmiş en azından toparlayana kadar dişini skacaksn

Bence şu ufak pelus anahtarlardan al canım onları pelus toka haline cevir inan kazancli olur iki kiz annesi olarak iyi biliyorum kim bayilmazki oyle tokalara

Arkadaşlar tel bozuk giremedm tek tek alıntı yapamıyrm şuan .çk guzel tawsıyelerd bulunmuşsunuz inşallah biyerdn bi kapı bulurum ama başlangıc nasıl olucak nereye başwurucam bilmiyorum böle şeyleri becermek icn çewre lazım mı kendım çarşıya çıkıp bulabilirmiyim böle şeyler napıcamı şaşırdım gerçekten cocuk iki yaşına girecek inş bi helal kazanç bulabilirm arkadaşlar çk istiyrm çk

Arkadaşlar tel bozuk giremedm tek tek alıntı yapamıyrm şuan .çk guzel tawsıyelerd bulunmuşsunuz inşallah biyerdn bi kapı bulurum ama başlangıc nasıl olucak nereye başwurucam bilmiyorum böle şeyleri becermek icn çewre lazım mı kendım çarşıya çıkıp bulabilirmiyim böle şeyler napıcamı şaşırdım gerçekten cocuk iki yaşına girecek inş bi helal kazanç bulabilirm arkadaşlar çk istiyrm çk

Çok düskün müsün dıyenler olmuş allaha şükür hayır karnım tok başımızı sokacağmz kapımız war ama esimın maası hep ödemelere gidiyor we ele para kalmıyr bidaki maaşa kadar harçlımı barı çıkarmak istıyorum çocuma eksiklerı almak istıyrm böle şeyler için bunalıyoruz iste

Kreş mantıklı kızımla bırlıkte krese gıdıp para kazanmak çk guzel ama krese para wermem gerekıyor illakı bunu karsılayamayızki çok da pahalı kresler bılmıyrm allaha dua edıyorum

Saçma gelebilir ama kozacılıkta çok iyi para varmış evde yapıyorsun. Başka bilgim yok ne yazık ki..
Bence araştır....

Ya ben inanılmaz guzel makyaj yapıyrm gece makyajı sızce bunu nasıl değerlendirebilirım kuaföre gırmek istesem hemen alırlar benı ck yeteneklhym ama çocuk engelı war nası olucak

Cocuk yokken kuaförluk kursuna gıttm kurs hocam iş bıle ayarlamıstı kurs bıtınce benı çok lüks tanınan bı kuaföre sokacaktı yeteneklı buluyodu benı amahamıle kaldım kurs belgemı bıle almadjn bıraktım kursu

Kreş mantıklı kızımla bırlıkte krese gıdıp para kazanmak çk guzel ama krese para wermem gerekıyor illakı bunu karsılayamayızki çok da pahalı kresler bılmıyrm allaha dua edıyorum

Iyi de sen çalışacaksın kızın da oraya gidecek para vermezsin belki maaşın az olur da şuan hiç olmadığı için bir taşla iki kuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…