Elim kolum bagli hapisteyim

Eminim.o kisilerin tecrubeleri vardir bu sorun degil ogrenirim ama ben nasil baslayacagimi nasil sesimi duyuracagimi bilmiyorum galiba nerelere gideyim nereye muracatbedeyim bunlari beceremiyorum cunku kimseyi tanimiyorum

Carsida pazarda gezerken hep gozum camekanlarda eve is verilir tarzi yazi ariyorum ama hic rastlamadim kina satilan biyere girdim kucamda cocukla sordum adama evden is yapmak istiyorum.kina paketleme yada bu tarz seylere ihtiyaciniz varmi diye adam saf saf bakti suratima cok uzuluyorum bu duruma dustugume

Yok cnm ekip falan istemiyorlar fabrika gönderiyor mahalleden herkes alıp yapıyor tabi bi elin nesi var iki elin sesi var bi kaç kişi olsa daha çabuk biter yeni kartonu yapardın cnm ama tek yada ekip sorun edilmiyor annem de getirirdi biz yardımcı olurduk oturur yapardık aynı gün karton biter başka kartona geçerdik zor değildi yani ama rabbim hayırlı kapılar açar sıkma canını rabbim o Bebişi vermişse rızkını da verir cnm

Annen cok sansli canimhelal olsun kendi haslini bari cikartir
Rabbim bi kazanc yolu verir ins amin canim

Mantı acabilirsin, etraftaki marketlere de el yapimi olarak satabilirsin, calisan bayanlar cok alıyor mantı. Allah yardimcin olsun

bilmiyorum sadece fikrimi söylüyorum; acaba iş bulma kurumuna başvursan evde çalışabileceğin bir iş için. örneğin arçeliğin çağrı merkezi olarak evde çalışabiliyor muşsun bir arkadaşım söylemişti. internetten araştıra bilirsin.

Çocuğun ne kadarlık

Küçük diyorsun da kaç aylık ya da kaç yaşında

Oğlumun kreşinin mama yapan teyzesinin ( çocuklar öyle diyordu) oğlu da onunla birlikte kreşte idi

Hem maaş alıyor hem çocuğundan ayrı kalmıyor hem de çocuğu eğitim alıp sosyal ortamda yaşıyordu

Bu arada onunki biraz büyüktü ama benim oğlum 25 aylık bazı çocuklar da 20 aylık idi

Küçük diyorsun ya bunları onun için yazdım yani seninkinin yaşı önemli bu yaşlarda ise olabilir

Ütü yapabilirsiniz. Evde gömlek ve pantolon ütüleyebilirsiniz. En son rakamlari bilmiyorum ama parca basina calisabilirsiniz. Apartman girislerine reklam kagitlari koyun veya bir kuru temizlemeciye gidip sorun ütücü istermi diye.

Annem bi ara konfeksiyondan giysi aliyordu. Yeni dikilmiş urunun ustunde iplik oluyor onlari tenizliyodu defolulari dikip geri veriyordu. Ama dikis bilmen lazim annem kursuna gitmisti. Alt komsumuzda konfeksiyondan giysi aliyor tanesi 10krs a dugme dikiyor. Aylik 1000 tl geliri oluyor.

Kreş tipi bir yere iş başvurun.. Hem çocuğunuz yanınızda olur Orada yardımcı annelik falan oluyor ya.. Çocuklara yedirip içiriyorlar.. Eğitim az yada çok seçmiyorlar..

kreşe ver bence. benimkide kreşe gidiyor. çok memnunum şuan.

canım bn hem çalışıyorum hem ikizlerime bakıyorum geceleri de sipari
ş oyuncak örüyorum .bence örgü biliyorsan amigurumi oyuncak örüp satabilirsin.gayet güzel çevre edinip el emeği oyuncaklarını satabilirsin.Bizim forumumuzda var amigurumi oyuncak tarifi yazarsan bir sürü tarif çıkar.Bence evden bunları yapıp internetten dahi satabilirsin.Ben blog açtım ve facebook üzerinden sipariş alıyorum araştır bence üstelik çook zevkli

Ne ıs yapabilecegınızı belırtmedıgınız ıcın tam olarak tavsıyede bulunamıyorum.. Ama bazı ıs yerlerının kreslerı de var.. fabrıkalarda falan bu tur bı ıs arasanız.. Yada Kapıcılık meslegı ıcın bı yandan cocuga bakar bı yandan apartman ıhtıyaclarını gıderırsınız. Cok agır ısler olursa onuda esınız ısten geldıgınde yaparsınız.. Evle ilgili giderlerde apartmana ait oluyor genelde..

Bakıcılık yapabilirsin hem kendi çocuğuna hemde baktığın çocuğa bakarsın beraber büyürler. Fiyat olarak da etrafından elli lira yüz lira aşağı verirsin

Birden mi böyle oldu durumunuz
Çocuk yokken çalışıyor muydun

Ünv falan okudunuz mu ayrıca bizim komşuda sizin gibi oda kreşte işe başladı çocuğuyla gidip geliyor benim de akrabam vs yok kaldığım ilde bakıcıya da güvenmediğim için kızımın kreşe verdikten sonra işe başlıcam senin bebeğin kaç aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…