Eminim.o kisilerin tecrubeleri vardir bu sorun degil ogrenirim ama ben nasil baslayacagimi nasil sesimi duyuracagimi bilmiyorum galiba nerelere gideyim nereye muracatbedeyim bunlari beceremiyorum cunku kimseyi tanimiyorumYegenimin dogum günü pastasını, seker hamuruyla kaplı kurabiyelerini sizin gibi bir ev hanimindan aldık bu sene. Seker hamurundan yapılan pastanın modelini seçtik, kurabiyeleride istediğimiz gibi yaptırdık bayanda gayet iyi bir para aldi bizde memnun kaldık. Kurabiye pasta yapımlarını falan internetten de izleyebilirsiniz. Kurabiye ile başlarsınız daha kolay, pastada da kendinizi gelistirdikce daha çok kazanabilirsiniz. Tabi instagramda sayfa acip yaptiklarinizi paylasir ve siparis alirsiniz. Evden yapabileceğiniz harika bir is bence.
Annen cok sansli canimhelal olsun kendi haslini bari cikartirYok cnm ekip falan istemiyorlar fabrika gönderiyor mahalleden herkes alıp yapıyor tabi bi elin nesi var iki elin sesi var bi kaç kişi olsa daha çabuk biter yeni kartonu yapardın cnm ama tek yada ekip sorun edilmiyor annem de getirirdi biz yardımcı olurduk oturur yapardık aynı gün karton biter başka kartona geçerdik zor değildi yani ama rabbim hayırlı kapılar açar sıkma canını rabbim o Bebişi vermişse rızkını da verir cnm
Amin cnm İnş verirAnnen cok sansli canimhelal olsun kendi haslini bari cikartir
Rabbim bi kazanc yolu verir ins amin canim
Mantı acabilirsin, etraftaki marketlere de el yapimi olarak satabilirsin, calisan bayanlar cok alıyor mantı. Allah yardimcin olsunKucuk cocugum var onu birakabilecegim hicbiyer yok ise girnek istiyorum ama bu inkansiz kayanamla ayri sehirlerdeyiz anneme de oyle cok uzaklar hepsi..cok istiyorum biseyler yapmak hele calisip para kazanmak zaten cok ihtiyacim var en azindan bi kursa falan hicbiyere gidemiyorum hangi kurs beni kabul ederki kucamda cocukla napicam ben nolur bana yol gosterin cocuma asiri duskunum hep yanimda olsun istiyirum cok seviyorum onu allah yoklugunu gostermesin ama onun icin ona daha iyi hayat sunabilmek icin calismam lazim maddi olarak cok kotuyuz ama bakacak kimsem yok bakici falan istemiyorum hem aldigim para ona gidecek zaten napicam cok bunaldim bi yol bi isikufacik bir miktar kazansamda raziyim ama cocugumdan dolayi elim kolum bagli hapis gibi evde oturuyorum elisi yapip satsam kimsem yok kimseyi tanimiyorum burda baska napicam peki butun yollar kapalimi yani
Kucuk cocugum var onu birakabilecegim hicbiyer yok ise girnek istiyorum ama bu inkansiz kayanamla ayri sehirlerdeyiz anneme de oyle cok uzaklar hepsi..cok istiyorum biseyler yapmak hele calisip para kazanmak zaten cok ihtiyacim var en azindan bi kursa falan hicbiyere gidemiyorum hangi kurs beni kabul ederki kucamda cocukla napicam ben nolur bana yol gosterin cocuma asiri duskunum hep yanimda olsun istiyirum cok seviyorum onu allah yoklugunu gostermesin ama onun icin ona daha iyi hayat sunabilmek icin calismam lazim maddi olarak cok kotuyuz ama bakacak kimsem yok bakici falan istemiyorum hem aldigim para ona gidecek zaten napicam cok bunaldim bi yol bi isikufacik bir miktar kazansamda raziyim ama cocugumdan dolayi elim kolum bagli hapis gibi evde oturuyorum elisi yapip satsam kimsem yok kimseyi tanimiyorum burda baska napicam peki butun yollar kapalimi yani
ş oyuncak örüyorum .bence örgü biliyorsan amigurumi oyuncak örüp satabilirsin.gayet güzel çevre edinip el emeği oyuncaklarını satabilirsin.Bizim forumumuzda var amigurumi oyuncak tarifi yazarsan bir sürü tarif çıkar.Bence evden bunları yapıp internetten dahi satabilirsin.Ben blog açtım ve facebook üzerinden sipariş alıyorum araştır bence üstelik çook zevkliKucuk cocugum var onu birakabilecegim hicbiyer yok ise girnek istiyorum ama bu inkansiz kayanamla ayri sehirlerdeyiz anneme de oyle cok uzaklar hepsi..cok istiyorum biseyler yapmak hele calisip para kazanmak zaten cok ihtiyacim var en azindan bi kursa falan hicbiyere gidemiyorum hangi kurs beni kabul ederki kucamda cocukla napicam ben nolur bana yol gosterin cocuma asiri duskunum hep yanimda olsun istiyirum cok seviyorum onu allah yoklugunu gostermesin ama onun icin ona daha iyi hayat sunabilmek icin calismam lazim maddi olarak cok kotuyuz ama bakacak kimsem yok bakici falan istemiyorum hem aldigim para ona gidecek zaten napicam cok bunaldim bi yol bi isikufacik bir miktar kazansamda raziyim ama cocugumdan dolayi elim kolum bagli hapis gibi evde oturuyorum elisi yapip satsam kimsem yok kimseyi tanimiyorum burda baska napicam peki butun yollar kapalimi yani
Bakıcılık yapabilirsin hem kendi çocuğuna hemde baktığın çocuğa bakarsın beraber büyürler. Fiyat olarak da etrafından elli lira yüz lira aşağı verirsinKucuk cocugum var onu birakabilecegim hicbiyer yok ise girnek istiyorum ama bu inkansiz kayanamla ayri sehirlerdeyiz anneme de oyle cok uzaklar hepsi..cok istiyorum biseyler yapmak hele calisip para kazanmak zaten cok ihtiyacim var en azindan bi kursa falan hicbiyere gidemiyorum hangi kurs beni kabul ederki kucamda cocukla napicam ben nolur bana yol gosterin cocuma asiri duskunum hep yanimda olsun istiyirum cok seviyorum onu allah yoklugunu gostermesin ama onun icin ona daha iyi hayat sunabilmek icin calismam lazim maddi olarak cok kotuyuz ama bakacak kimsem yok bakici falan istemiyorum hem aldigim para ona gidecek zaten napicam cok bunaldim bi yol bi isikufacik bir miktar kazansamda raziyim ama cocugumdan dolayi elim kolum bagli hapis gibi evde oturuyorum elisi yapip satsam kimsem yok kimseyi tanimiyorum burda baska napicam peki butun yollar kapalimi yani
İnternetten online eğitim Nasıl oluyor benim İngilizcem iyi becerebilirmiyiö acaba dediğiniz işiO zaman ilk is ingilizce ogrenmek!
Audio casette/ cd ile mumkun, uzaktan egitim veren yerler var.
Birden mi böyle oldu durumunuzKucuk cocugum var onu birakabilecegim hicbiyer yok ise girnek istiyorum ama bu inkansiz kayanamla ayri sehirlerdeyiz anneme de oyle cok uzaklar hepsi..cok istiyorum biseyler yapmak hele calisip para kazanmak zaten cok ihtiyacim var en azindan bi kursa falan hicbiyere gidemiyorum hangi kurs beni kabul ederki kucamda cocukla napicam ben nolur bana yol gosterin cocuma asiri duskunum hep yanimda olsun istiyirum cok seviyorum onu allah yoklugunu gostermesin ama onun icin ona daha iyi hayat sunabilmek icin calismam lazim maddi olarak cok kotuyuz ama bakacak kimsem yok bakici falan istemiyorum hem aldigim para ona gidecek zaten napicam cok bunaldim bi yol bi isikufacik bir miktar kazansamda raziyim ama cocugumdan dolayi elim kolum bagli hapis gibi evde oturuyorum elisi yapip satsam kimsem yok kimseyi tanimiyorum burda baska napicam peki butun yollar kapalimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?