- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Yok KV ile yaşayan benim konu sahibi değilEşinizden ayrisiniz ama kv sizle mi yaşıyor
Bence probleminiz depresyon, her yönüyle zor bir hayatınız var, yillarin birikimi agir gelmis olabilir, psikologa gidin bence de, istanbulda misiniz?
Aynen katılıyorum, kendiniz için bir şey yapmıyorsunuz.Her gün aynı şeyleri yapmak, bu yorucu ve sıkıcı rutinin dışına çıkmamak ve de malum dünya gundemi sizi etkilemiştir.
Her gün dip köşe temizlik yapılmaz ki. Yazdığınız şeyler hep ev ve çocuklar için. Kendinizi mutlu edecek bir şey yapmadiktan sonra böyle hissetmeniz normal geldi. Biraz değişiklik katarak depresyona girmekten kurtulabilirsiniz
Avrupa yakasi dizisine bak iyi gelir ben onla ve kahveyle hayata tutunuyorumHicbir değişiklik yok her gunum boyle
Calısamıyorum cocuklara bakan olmadıgı icin
Ev isleri de yapsan bi turlu yapmasan birikiyo
Dip kose temizlik nadiren yapıyorum zaten
Benim asıl derdim bitmek bilmeyen gunluk ev işleri sorumluluklar
Kendim icin hicbisey yapamıyorum imkanım yok
10 yılı gecti bu durumdayım
Her sabah kahvesiz gune baslamam ki zatenAvrupa yakasi dizisine bak iyi gelir ben onla ve kahveyle hayata tutunuyorum
Is yaparken arka fonda Asli yivriim ben burhan enisten ..olmssa is yapasim gelmiyor ustelik 10 yildir sar bastan her bolumu ezberledigim halde
Birde belki vitaminsiz kalmissindir bir kan degerlerine baktir yasasin redbull ve kahveyoksa cekilirmi bu hayat
Yok KV ile yaşayan benim konu sahibi değil
SANki beni anlatıyorsunuzKızlar benim gozumde gunluk ev isleri cok buyuyo
Misal ev supur, bulasık makinaya doldur cıkar, giysi yıka as yerlestir, cocukları okula gotur getir, cop dok
Duş olayı bile gozumde buyuyo cogu zaman
Dip köşe temizliğe zaten yetişemiyorum yapacak olsam da aynı isteksizlik devam
Markete gidip eve yemek almak onları eve cıkarıp dolaba yerlestirmek bile canımı sıkıyo
Oyleki evde pisircek bisey kalmayana kadar son noktaya kadar markete de gitmekten kacıyorum
Bu uzun suredir boyle
Benim neyim var ?
Aranızda ben gibi olan var mı?
Hiç enerjim yok hiçbişeye isteğim de yok
Sende aynı benim gibi misin biraz anlatsan hisleriniSANki beni anlatıyorsunuzbende öyleyim kendimi çok fazla yorgun ve bitkin hissediyorum şu an hala kahvaltı masasında oturmuş çay içiyorum hiç halim yok kalkıp ev işi yapmaya
Aynı durumdayim suan...Ama esime çocukları emanet edip yürüyüşe cikicam birazdan deniz havası alicam bisiklet turu yapicam çay termusu ve kitabimida aldım sahilde oturup kitap okuyacağım...İyi hissediriyor insanın kendini dinlemesi...İmkanınız varsa sizde yapın bide vitamin değerlerine baktırın eksikse o yuzden de böyle hissedersinizKızlar benim gozumde gunluk ev isleri cok buyuyo
Misal ev supur, bulasık makinaya doldur cıkar, giysi yıka as yerlestir, cocukları okula gotur getir, cop dok
Markete gidip eve yemek almak onları eve cıkarıp dolaba yerlestirmek bile canımı sıkıyo
Oyleki evde pisircek bisey kalmayana kadar son noktaya kadar markete de gitmekten kacıyorum
Bu uzun suredir boyle
Benim neyim var ?
Bugünde sunu yapmayayım bunu yapmayayim diye diye ipin ucunu kacirmissinizdir.Kendimden biliom bu aralar öyleyimKızlar benim gozumde gunluk ev isleri cok buyuyo
Bu uzun suredir boyle
Benim neyim var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?