elim kolum titriyor sinirden...

orkide_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.237
20
0
Malatya
moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa

bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr

dünya hali belli olmaz diye haber vermişlerdir eşinde strese girmiştir ..sen neden sinirlendın neden elin ayağın titriyo anlamadım eşin zaten panik içinde üstüne gitmemen gerekirdi

dünya hali belli olmaz diye haber vermişlerdir eşinde strese girmiştir ..sen neden sinirlendın neden elin ayağın titriyo anlamadım eşin zaten panik içinde üstüne gitmemen gerekirdi

ya haber verilir tabiki ama binlerce km yede canlı yayınla bu kadarda abartarak anlatılmazki, kimse çocuguna böyle eziyet etmezki

ya haber verilir tabiki ama binlerce km yede canlı yayınla bu kadarda abartarak anlatılmazki, kimse çocuguna böyle eziyet etmezki

canım çok abarttılarsa tabi sinirlenmekte haklısın yalnız kendi adıma konuşmam gerekirse ailemden biri sağlık sorununu ben üzülmeyeyim diye söylemezlik yaparsa çok sinirlenirim.Öğrendikten sonra da olsa üzülürüm ve ondan sonra hep içimde bir şüphe kalır biri telefonunu açmasa mesela yine ne oldu diye düşünmeye başlarım.Saklanmamalı bence sağlıkla ilgili şeyler.Tabi uzaktaki bir insana abartılarak değil belki yumuşatılarak söylenmeliydi.

onlarıda o şekil kabul edeceksın artık heycanlı yapıları var demekki o anda ince düşünmüş olmayabilirler kafanı takma

alakasız ama karadenizlimi eşin tarafı

Tabi ki haber verecekler.. Başka ne yapacaklardı? Teyzesi sonuçta.. Demekki o olan olan şey kötüymüş belirtmiş. Annesi oğluyla konuşarak rahatladı belki.. Sinir yapmanız çok gereksiz

onlarıda o şekil kabul edeceksın artık heycanlı yapıları var demekki o anda ince düşünmüş olmayabilirler kafanı takma

alakasız ama karadenizlimi eşin tarafı
ya başları ağrır hemen haberimiz olur,biz bu kadar herşeylerini bilmek zorunda değiliz ama hep hatırlatmaya calısıyorlar herşeyyyyydeeee... karadenizli değil

Haklısın,sonuçta artık sinir harbi yarattığına göre bu bir değil-beş değil,
Bayılıyor insanlar kendilerini o yada bu şekilde yüceltip etrafa pervane etmeye...
Allah yardımcınız olsun,ancak zor olduğunu bilsem de,eşine politik yaklaşmakta fayda var,
Bu sefer kıymete biner aynen söylediğin gibi,seni zorlamıyorsa toparlanıp gitmek,aynı oranda derdine düşmek konusunda,bırak debelenip dursunlar..
Bunu sergilemeyi başardığında sizi mutsuz edemediklerini anlayacaksın arkadaşım..

Son düzenleme:
ya başları ağrır hemen haberimiz olur,biz bu kadar herşeylerini bilmek zorunda değiliz ama hep hatırlatmaya calısıyorlar herşeyyyyydeeee... karadenizli değil

orkidem canım yanlıs düşünüyorsun senın nasıl ailen varsa eşininde ailesi var ssenin ailem sağlık sorunlarını sonra söylemekten yana eşininkiler anında olayı size yaşatmak tarafında ...ne yapabileceksin kayınvalidene her dakika bize herşeyinizi söylemeyin desen adın kötü gelin olur ki eşinlede aran bozulur ne gerek var ...yabancı değilki eşinin anne ve babası

Tabi ki haber verecekler.. Başka ne yapacaklardı? Teyzesi sonuçta.. Demekki o olan olan şey kötüymüş belirtmiş. Annesi oğluyla konuşarak rahatladı belki.. Sinir yapmanız çok gereksiz

ya haber versinler tabiki ama herşeyin bir adabı var, üslubu var, öyle paldır küldür anlatılmazki....kaldıki eşim zaten yapacagı bişey yok, çokk uzaktayız.. insan sırf evladım üzülmesin diye kelimeleri özenerek secmezmi, ama kadını orda az daha öldürdü yani ,ben panik oldum gözümün önünde süreli kalp masajı yapan doktorlar vss gitti geldi, yani bir anjiyoyu bu kadar neden korkuttu.
gecen gün bi arkadasımın bosanma durumu vardı, üzüldüm, eşim sakın sakın üzülmek yokkk falan dedi, sen başkası için üzülme falan dedi, yani sonucta bende kendisini korumaya calıştım ama yaranılmıyor

valla canım ben konusucam eşimle , bir daha bana sıcagı sıcagına haber vermesin, bana telde diyorki seninle paylaştım pişman etme beni, ama bende kaldıramıyorum demekki, bişey olduktan sonra bana haber versin, mesaj attım sinirle bir sürü

stres olan kocan bırak olsun bunlar fazla düşünmeye ince fikirli davranmaya gelmiyor, sen keyfine baksana, sor ne olmuş diye vah vah tüh tüh çok üzüldüm de geç kenara, illa sorgulamak zorunda değilsin ki...ne hallerı varsa görsünler amaaann

evet bak o mantıklı gelebilir sinirden sinir doğuyo valla arayan zaten eşini arar sanırım.. eşine söylersin bana böyle haberleri hemen söyleme kaldıramıyorum sonucu söylesin

kayınvalideniz kardeşi rahatsızlandığı için üzülmüş,
yakınla uzakla ne alakası var bunun.
evladıyla konuşmuş paylaşmış belki teselli beklemiş.

sizin başka sorunlarınız varsa eşinizin ailesiyle ilgili o yüzden bu tepkileri veriyor olabilirsiniz.
sağlık bu, haber verilmesi gayet doğal.

hem ne yapabilir uzaktayız zaten diye düşünmeyin.
belki yakında soğukkanlı davranamayan insanların uzaktakilerin soğukkanlı tavsiyelerine ve desteğine ihtiyacı vardır.

Bence eşinle konuşma bu konuyu,çünkü şimdi söyleyeceğin her söz onda sanki sen onun ailesini önemsemiyomuşsun etkisi yartacak,aynı zamanda Allah korusun aynı durumda sen olsan bu sefer de aynı şeyi sana yapabilir.Gerçi eşinin karakterini bilmiyorum ama tahmini konuşuyorum.Daha fazla aranız bozulmasın bu konu yüzünden.Bundan sonra annesi yine bişeyleri abartırsa sen hemen telaş yapma,onları da kendi hallerine bırak.

eşinin stresli anında neden üzerine gittin ki,1-2 gün geçince söylesen, eşin böyle tepki vermezdi

bırakın eşiniz üzülsün, stres yapsın. siz hiç üzülmeyin

gelinler her zaman el kızıdır. iyilik yaramaz eşlere ve ailelerine

eşinin stresli anında neden üzerine gittin ki,1-2 gün geçince söylesen, eşin böyle tepki vermezdi

haklısın ama ben telde normal bişeyden bahsediyorum oda normalken birden celallendi, bende bagırdım çagırdım kapattım, sonrada mesaj attım bi sürü
seni düşünende kabahat,
ne halin varsa gör diye bi sürü ,işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…