elim kolum titriyor sinirden...

Canım bence senin ne demek istediğini anlıyorum.
Bazı anne babalar bayılıyorlar evlatlarını kaygılandırmaya.
Geçen gün kaynanam aradı.
Konuştuk neyse kapattık teli.
Daha sonra eşimle de konuştular.
Eşim örüştükten sonra bana diyor ki annem mutfak tezgahından düşmüş.
Yani düştüğünü söylemek için aramış.
Öyle miii*? Bana niye söylemedi acaba?Onun için mi aramışşş*? dedim.
Eşim bozuldu biraz.

Annem o kadar rahatsızlanır tansiyon hastası bana söylemez.

Sen de keşke o anda demeseydin.Niye şimdi haber veriyorlar felan diye.Yanlış anlar eşin çok normal.
iNŞAllah mesele tatlıya bağlanır....

öncelikle teyze ameliyat olmamış...
anjio kardiyoloji hastalarına yapılan bi tetkik...
ilaçlı damar filmi diyelim...
damarların tıkalı olup olmadığına bakarlar....
hasta 6 saat kalır müşehadede sonra direk taburcu....
bende 7 yıllık hastane çalışanıyım anjiyoda kalbi duranı görmedim...
hatta bazı doktorlara şaka olsun diye bu anjiyoda adam öldürür derler...
çünkü mümkün değil öyle bişey....
yok kalbi durmuş yok bilmemne olmuş...
tahlil için kan alındığını düşün yani....
ne gerek var bu kadar ortalığı karıştırmaya...
bunları bilen birine evet abartılı yaptıkları amaaaaaaaaaaaa
herkes bunları bilemez ve normal olarak endişelenebilir....

ama damara emboli atma ya da hematom durumuda olabilir anjiyoda ölen insanlar biliyorum

evet dediğiniz gibi bunları herkes bilmiyor.
anjiyo denince paniklemeyen bir hasta yakını da yoktur sanırım.
kayınvalide ne kadar abartmışsa, konu sahibi de en az o kadar abartıyor bence.

Pes valla konunuza bakan başka şeyler oldu der sanar... Eşin durumdan rahatsız değil size ne oluyor.. Hastalık bu yoksa sizin neşenizin körelmesindenmi korktunuz.. Senin ailen öyle diye onundamı öyle olması lazım Allah başka dert vermesin.. Kadın bıçak altına girmiş senin düşündüğüne bak eşin az bile demiş sana

Kayınpederiniz için herif diye yazmışsınız Ayıp olmuyor mu

Eşiniz çok telaşlanmış olabilir, çok tepki vermesi sizi germiş olabilir, kayınvalideniz olayı abartmış olabilir. Ama el-ayak titretecek bir durum değil bu. Sinir olur belki insan bir an ama bu kadar sinir bence birikmiş bir öfkenin sonucu.

Kendinizi de eşinizi de boşa sıkıntıya sokarsınız bu sinir stresle. Biraz daha hoşgörülü olun.

aman sizin huzurunuz kaçmasın da ne olursa olsun,erkek sonuçta,kadın değilki üzülür densin de söylemesin...aileler erkek evlatlarına sağlıkla ilgili herşeyi hemen söylerler,ne yani öldükten sonra mı söylesinler? herif mi diyorsunuz kayınpederinize? eşiniz haklı, ne kadar aman seni üzmesinler tadında takılsanız da tek istediğiniz o üzüntünün size yansımaması.bencillik diyorum kısacası.

Biz de yurtdisinda yasiyoruz.. avrupa falan degil.. cooookkkkk uzaktayiz,, ve esimin babasi rahatsizlanmisti.. kayinvalidem arayip herseyi esime soyluyor.. esim tek cocuk.. kadin da korkuyor aslinda kime soylesin.. bir suru yegenleri , susu busu var ama ona da hak vermistim.. sizde haklisiniz ama esinize soylemekle hata etmissiniz.. neyse ben direk kayinvalideme soyledim bu durumu. esim vize durumundan gidemiyordu Turkiye'ye.. telefonda konusurken kayinvalideme dedim ki anne x cok etkileniyor, cok uzuluyor,, gelemiyor zaten.. oyle seyleri soyleme sen ona bana soylersin dedim.. yani kadini anliyorum paylasmak istiyor.. onun icin sen bana soyle dedim.. o da ben soyleyince anlayisla karsiladi.. bazen buyukler dusunemeyebiliyorlar .. ben siz onlarla konusun derim.. hatta yeri geluir bir kac defa uyarmak zorunda kalirsiniz.. ama bunu da cok dert etmeyin kendinize.. cozumu var sonucta. gecmis olsun bu arada..

bu arada demek istedigim su ki tabiki hastalik falan soylenmeli ama her bir ayrintiyi.. yani soyle oksurdu soyle tiksirdi.. bunlara gerek yok demek istiyorum.. mesela kayinpederim dusmus hastanede.. esime bunu soyledi kayinvalidem.. adam o kadar uzuldu ki.. Allah'a sukur tedavisini goruyor su an durumu da iyi ama her bir ayrinti eger cok uzakta ve gelme ihtimali yoksa cok uzucu olabiliyor..

bir anne evladıyla istediği gibi konuşur, istediğini söyler... kayınvalidenizle eşiniz arasında böyle bir paylaşım ilişkisi var demek ki... iki tarafta bu kadar heyecanlı iletişimden hoşlanıyor... kusura bakmayın ama ben biraz sizi bencil buldum... annesi bu yaa....

Arkadaşlar ön yargılı olmayalım orkidemin diğer konularını okursanız kayınvalidesinin nasıl biri olduğunu anlarsınız. ayrıca bu arkadaşımızın bu kadar sinirli olduğunu söylemişsiniz ama karşı tarafın neler yapıp da arkadaşı öncesind ne hale getirdiğinide düşünerek tarafsız bakmak lazım. demek ki kadın artık kendini hastalık durumunda bile iyi niyet düşündürecek kadar sevgi bırakmamış arkadaşımızda birde bu yönden bakın.

orkidem kayınvalide hanım yakında kardeşi hasta olduda oğlunu arama başını ağrıtma fırsatı oldu diye zil takarsa şaşma. iyi niyetine inanmadığın için kızdığını anlayabiliyorum. hastalıkta bile kafası cinliğe basabilecek bir ladın sonuçta eşinin oraya gitmesi için bile hastalığı kullanıyor olabilir

benim kaynanamın anjiyoda kalbi durdu ve kaybettik

ammaaaaaaaaaaannnnn

seninki de dert mi?
sen eziyet eden anne görmemişin

benim bi kaynanam var ayyyyy
eziyette laf mı
hadi ben elin kızıyım
ama kendi çocuğuna da acımaz
ayyy canım kocacım sabahtan beri ne halde o anası olucak kadının yüzünden

fazla aramassınız oluuuurr biteeeerrr

bazı insanlar olayları abartarak anlatmayı severler uzaktaki insan merak etmesin aklı kalmasın yada yumuşatarak söyleyelim gibi ince düşünceli olmuyor herkes maalesefböyle durumlarda hiçbirşey söyleme anne oğula karışma bence söylenirsen karşı taraf daha kıymetli olur sen suçlanırsın.kimse için eşinle tartışma boşver canım

eşinin ailesi biraz velveleci insanlar demek ki..
eşin de şikayetçi değil bu durumdan, en iyisi sessiz kalman..

Benim eşimin normal hali pimprikli ailesi de gizliyor ama sonra ortaya çıkınca daha büyük kavga ve stress oluyor canım. İki uçlu değnek meselesi. Uzakta olunca söylense ayrı sıkıntı söylenmese de.. Allah korusun teyzeye birşey olduktan sonra duysa daha büyük problemler olur. :18:

geçen perşembe yani tam 1 hafta önce babacığım kalp krizi geçirdi,cuma günüde açık kalp ameliyatı oldu..şu anda hastanede,inşallah yarın taburcu olacak..bu durumu ancak yakından yaşayanlar bilir.çok ürkütücü ve endişe verici bir olay..aniden gelen bir yıkım adeta.k.validenizin kız kardeşi bunu yaşamış ve telaşlanması çok normal.ancak kalp ameliyatı olan bir hastayla ilgili doktorlar sürekli bilgi vermez öyle,ameliyata alınır tahminen giriş-çıkış saatleri elektronik panoda yazar ve çok olağanüstü bir durum olmadıkça(kan arayışı vb..gibi)öyle dakka başı yok kalbi durdu yok bilemem ne oldu gibi bilgiler verilmez..k.valideniz bu konuda biraz abartıya kaçmış,o anın heyecanına kapılmış sanırım.dediğiniz gibi uzaktaki biri ne yapabilir ki böyle üzücü detaylar vermiş anlayamadım.sanırım kendisini yalnız hissetmemek için oğlunu aramış.ama siz bunu niye bu kadar dert ettiniz,elleriniz titredi falan,ne gerek var?k.valideniz abartıyı seviyor ama sizde şu anda bu konuyu oldukça abartıyorsunuz bence.

eşimde ailesinin her hastalık haberlerinin vermesinden haz almıyor merak etme,
erkek çocugun varsa, şimdiden nasıl bir kaynana olacağın belli

ayıp olmuyor , onların bana hakaretlerini duysaydınız eminim benim çok basit kaldıgını görecektiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…