• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elim kolum titriyor sinirden...

canım çocuğun olunca onla böyle ilgilenir oğlunu görmez ozaman ama işin daha zor bu sefer sen bakamıyosun ben bakıyım deyip devamlı sana gelcek bu arada özelden ben mesaj atamıyorum yazdım sana sanırım gelmedi seninki tek çocuk mu
mesaj sayın 100 olmadan atamıyorsun canım..ya tek cocuk falan değil, kız, erkek, abla,abi, kardeş hepsinden var yani,..

ben görüşmüyorum artık, bitti ,en son evden kovdular bizi, başka konu cevaplarında bahsetmiştim baya..görüşmüyorum, yaptıkları çok birikti, çok nefret ettirdiler kendilerinden

mesaj sayın 100 olmadan atamıyorsun canım..ya tek cocuk falan değil, kız, erkek, abla,abi, kardeş hepsinden var yani,..

ben görüşmüyorum artık, bitti ,en son evden kovdular bizi, başka konu cevaplarında bahsetmiştim baya..görüşmüyorum, yaptıkları çok birikti, çok nefret ettirdiler kendilerinden

en iyisini yapmışın canım bende görüşmüyorum eşime dedim ki bende uzak cehenneme direk olsunlar sen konuşuyosan konuş ben bu saatten sonra yüzlerine bakmam evimede gelmesnler her işte bir hayır vardır canm eşin görüşüyor mu hala

anladığım kadarıyla yurt dışındasınız,bizim ailede deöyledir öyle hemen haber verilmez üzülmeyelim diye,sonucta elimizden bişey gelmez ve üzüldüğümüzle kalarız,kaynananları en iyi sen bilirsin,ama esin de bu konuda onlardan yana gibi...

bazen diyorki evet herşeyi bilmeliyim, haberim olsun.bazende kendi anne ve babasını kasdederek bizi üzmemeyi düşünmezler, ince mantıklı düşünemiyorlar ,söylüyorlar ben ne yapayım diyor.
dün dedimki eğer çocugumuz olursa ona herşeyde haber vermene izin vermiycem, onu üzmeyecem diyorum, tabiki söylemeyecem ben söyleme taraftarı değilim diyor..
yani ben anlayamadım, duymak istiyormu, istemiyormu diyee

sinir olmanızı anlıyorum.aynı şeyi zaman zaman ben de yaşıyorum.benim eşimin ailesi de hastalık hastasıdır.öyleki görümcemin başı ağrısa tansiyonu düşse kaynanam hemen eşimi arar haber verir.x in tansiyonu düşmüş vs. diye.ki görümcem bekar falan da değil evli barklı kadın.başında kocası var. o ilgilensin di mi ama?mesela kaynanamın beli ağrır oğlunu arar.teyzesi grip olur eşimi arar.en ufak bi şeyde arayıp haber verir gelsin ilgilensin diye.erkek anneleri oğullarını evlendirince onların da artık ayrı bir aile sahibi olduğunu kabullenemeyip kıskançlık triplerine giriyorlar.aman oğlum elden gidiyo diye endişeleniyorlar.bu yüzden de benimki durmadan eften püften şeyleri bahane edip eşimi arar haber verir.ben de sinir olurum.

sinir olmanızı anlıyorum.aynı şeyi zaman zaman ben de yaşıyorum.benim eşimin ailesi de hastalık hastasıdır.öyleki görümcemin başı ağrısa tansiyonu düşse kaynanam hemen eşimi arar haber verir.x in tansiyonu düşmüş vs. diye.ki görümcem bekar falan da değil evli barklı kadın.başında kocası var. o ilgilensin di mi ama?mesela kaynanamın beli ağrır oğlunu arar.teyzesi grip olur eşimi arar.en ufak bi şeyde arayıp haber verir gelsin ilgilensin diye.erkek anneleri oğullarını evlendirince onların da artık ayrı bir aile sahibi olduğunu kabullenemeyip kıskançlık triplerine giriyorlar.aman oğlum elden gidiyo diye endişeleniyorlar.bu yüzden de benimki durmadan eften püften şeyleri bahane edip eşimi arar haber verir.ben de sinir olurum.

acaba çocuğumuz olsa düzelirler mi yoksa daha mı beter devam ederler

en iyisini yapmışın canım bende görüşmüyorum eşime dedim ki bende uzak cehenneme direk olsunlar sen konuşuyosan konuş ben bu saatten sonra yüzlerine bakmam evimede gelmesnler her işte bir hayır vardır canm eşin görüşüyor mu hala

konuşuyor ya konuşmasa heralde bir sinir harbi yaşatırlar eşime... 1 gün aramasa kadın hemen arıyor, hemen fırça çekiyor falan, otomatige baglamış,
ya konusacaklar tabiki ama bizi ağlattıklarını unutamıyorum, eşim napayım alev onlar annem babam bize zamanındaneler neler yaptılar suanda sana yapılan seyler bize yaptıklarına nazaran hafif bile, onlar öyle, sabit kafalılar falan diyor..
bende sen bekarken herşeyi yapmışlar ama suan evlisin, siz cocuklarısınız cekersiniz ama ben el kızıyım onların o laflarını hareketlerini çekmek zorunda değilim dedim,bizi evlerinde akşam kovdular , okadar psikolojimi bozdular görüşürsün görüşmezsin o senin bilecegin iş dedim, onlar çoookkk pişman olacak diyorum, evet diyor,bide benim eşimde sevdigi insanları kaybetme ölüm korkusu var, mesela geceleyin kaç kez farkettim, nabızlarıma bakıyor nefes alıyormuyum diye.bilegime, şah damarıma bakıp nabız alıyor..bunun nedenide kaynanam çocuklarına ben yarın ölecem, şu kadar ömrüm kalmış yani sürekli ölümden bahsetmiş,oda haliyle bilinçaltına işlemiş, ben eger onları çok üzersem yarın bi gün ölürlerse çok pişman olurum, hep keşkem olur diyor,yani onlarada bu kadar yaşadıklarımıza ragmen yeterince tepkiyi vermedi, çok kızdım eşime,çok üzdüm, başına çok kaktım, ama eşimin canı sağ olsun, o insaniyetinden saygısızlık yapmadı

konuşuyor ya konuşmasa heralde bir sinir harbi yaşatırlar eşime... 1 gün aramasa kadın hemen arıyor, hemen fırça çekiyor falan, otomatige baglamış,
ya konusacaklar tabiki ama bizi ağlattıklarını unutamıyorum, eşim napayım alev onlar annem babam bize zamanındaneler neler yaptılar suanda sana yapılan seyler bize yaptıklarına nazaran hafif bile, onlar öyle, sabit kafalılar falan diyor..
bende sen bekarken herşeyi yapmışlar ama suan evlisin, siz cocuklarısınız cekersiniz ama ben el kızıyım onların o laflarını hareketlerini çekmek zorunda değilim dedim,bizi evlerinde akşam kovdular , okadar psikolojimi bozdular görüşürsün görüşmezsin o senin bilecegin iş dedim, onlar çoookkk pişman olacak diyorum, evet diyor,bide benim eşimde sevdigi insanları kaybetme ölüm korkusu var, mesela geceleyin kaç kez farkettim, nabızlarıma bakıyor nefes alıyormuyum diye.bilegime, şah damarıma bakıp nabız alıyor..bunun nedenide kaynanam çocuklarına ben yarın ölecem, şu kadar ömrüm kalmış yani sürekli ölümden bahsetmiş,oda haliyle bilinçaltına işlemiş, ben eger onları çok üzersem yarın bi gün ölürlerse çok pişman olurum, hep keşkem olur diyor,yani onlarada bu kadar yaşadıklarımıza ragmen yeterince tepkiyi vermedi, çok kızdım eşime,çok üzdüm, başına çok kaktım, ama eşimin canı sağ olsun, o insaniyetinden saygısızlık yapmadı
yuh artık bu kadar olmaz kadına bak sen aslında bizimde hiç onları umursamamız lazım çünkü anlattıkça sinirimiz bozuluyor herkes olduğu değerde kalmalı allah büyük

yuh artık bu kadar olmaz kadına bak sen aslında bizimde hiç onları umursamamız lazım çünkü anlattıkça sinirimiz bozuluyor herkes olduğu değerde kalmalı allah büyük

acaba çocuğumuz olsa düzelirler mi yoksa daha mı beter devam ederler
bak şimdi biz görüşmüyoruz ya, yarın cocuk oluncada görmek isteyecekler, biz yok diyecez, sonra eşimize hep aglayacaklar, üzecekler telde..torunumu görmek istiyorum diyee....ama ben bunu adım gibi biliyorumki zaten eşimede söyledim dedimki senin cocugun olursa senin evlenmeni xaten kabullenemediler, baba olmanı hiç kabullenemeyecekler, ben eminim buna ya... kayınpederler dengeyi sağlar hani derlerya çay bardagını altıdırlar. döküntüyü toplarlar ,,, yok öyle birşey kayınpederim olmuş kayınbeterim :52:
beter bişey.... eşimin amcası bir kere kayınpederime sinirlenmiş. sen ne biçim bir insansın karıdan daha beter karısın demiş. düşün öyle işte...
çocuk bişey değiştirmez, işte tek şansımız uzakta olmamız

bak şimdi biz görüşmüyoruz ya, yarın cocuk oluncada görmek isteyecekler, biz yok diyecez, sonra eşimize hep aglayacaklar, üzecekler telde..torunumu görmek istiyorum diyee....ama ben bunu adım gibi biliyorumki zaten eşimede söyledim dedimki senin cocugun olursa senin evlenmeni xaten kabullenemediler, baba olmanı hiç kabullenemeyecekler, ben eminim buna ya... kayınpederler dengeyi sağlar hani derlerya çay bardagını altıdırlar. döküntüyü toplarlar ,,, yok öyle birşey kayınpederim olmuş kayınbeterim :52:
beter bişey.... eşimin amcası bir kere kayınpederime sinirlenmiş. sen ne biçim bir insansın karıdan daha beter karısın demiş. düşün öyle işte...
çocuk bişey değiştirmez, işte tek şansımız uzakta olmamız

iyiki uzaktasınız gerçekten yoksa çekiceğiniz varmış erkekler aileleri uzakta diye birşey demiyorlar aslında herşeyin farkındalar

Orkidem umarım tatlıya bağlanmıştır sorununuz...
canım eşim haklı oldugumu ama zamanlama hatam oldugunu söyledi,bir iki gün sonra söylesen anlarım ama herşey tazeyken böyle seyler konusulmaz dedi..çok haklı zaten, üzüldüm zaten ona yüklendiğim için.. zaten oda ailesinin elinde kalmış, öyle birşeyki sonuçta onlarda anası babası, atsan atılmaz satsan satılmaz

moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa

bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr :5:

herkezin olaylara bakış açısı farklıdır
sizin aileniz söylememeyi tercih edebilir
eşiniz bundan şikayetçi değil bilakis haber verilmesinden hoşnut
kaldıki teyzesi
böyle bir durumda eşinize destek olmalıyken, neden böyle yapıyorlar arıyorlar demeniz antipatik olmuş..:34:

orkidem sizi çok iyi anlıyorum ki biz k.valdemlerle çok yakınız bizdede aynı şeyler oluyor olan biten ne varsa k.validem hemen eşimi arayıp haber veriyor.bir kere eşimin teyzesi gece 12 de rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmış..gece gece haber verip bize hadi hastaneye gidiyoruz dendi yani siz gidin o saatte bide bizim gitmemiz gerekirmi? ayrıca teyzesinin eşi yanında ee k.validem k.pederde gidiyo o saatte kalktık bizde gittik falan içeride almıyorlar öyle bekledik gerisin geri geldi..bana çok saçma gelmişti yaptıkları..yani siz gidiyorsunuz bizi niye o saatte peşlerine takıyorlar anlamıyorum...k.valdemin tansiyonu çıksa şekeri çıksa ne olsa ne bitse dedikodu herşeyi hemen yetiştiriyor bilmek zorundamıyız yaa.eşim k.pederim işten geliyor mesela daha ayakkabılarını çıkartmadan başlıyor şöyle oldu böyle oldu die ne gerek var yaa.ben ailemden görmediğim için çok tuhfıma gidiyor eşime söylesem haksızda olsalar ağzını açmaz bana bile hatalılar demez.
erkekler böyle kendi ailelerine geldimi susarlar..en güzeli şikayet etmicen çünkü bir işe yaramıyor bunu anladım anca zaman geçince güzellikle söylücen ana o zaman..

ilgi çekmek hoşlarına gidiyor.ben böyle düşünüyorum.farkında değiller belki ama.valla 7.5 aylık hamileydim.şehirler arası yollarda karda kışta kaldımda kimselere bişicikler demedim.ne yapabilirlerki.annem hissetmiş olacakki gece 2 30 da aradı tam olay anında ona bile bişi demedim.bu olayı ben sadece ilgi eksikliğine bağlıyorum.hayatlarında fazla heyecan olmayan insanların hayatlarına heyecan kattıklarını düşünüyorum.ellerinde değil emin ol.

moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa

bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr :5:

ya varya o kadar haklısınki anlatamam sana benm durumumda birini buldum sonunda gerçekten uzaktanda olsa insanın huzurunu bozuyolar o kadar bencil o kadar bencil oluyoki kaynanalar istiyolarki ilqi merkez noktası ben olim istiyolar parmaklarında oynatıolar yeter ya vallahi billahi insan uzaktaymış çalışıomuş üzülür işi aksar falan filan hak getire bence haklısın vede eşin seni acımasız olarakta görebilir ama sen mantıklısını düşünüosun buqn eşim kaynanamı aradı işteyken oo bi ton abartmalar saçma sapan şeler işini bırak istanbuldan bartına gel bana yardım et demiş amele arıo kendine o kadarda parası var bi adam tutacaqına işinden edicek eşimi bende çok ii işin var ayrılma annende bi adam tutsun dedim vay sen benm anamı istemedin zaten sen nie bu kadar acımasızsn umursamıyosun dedi ne halin varsa gör dedim kaynanamdan nefret ediyorum hiç düşünmüyo oqlunu naz niyaz abartma herşey onda yani kısacası artık bezdim laf söliince kabahatli sen oluosun en iisi boşver senin lafına gelemsini bekle cnm :47::47::47::47:

ne kadar haklısın .tam düşüncesizlik.insan çocuğunu düşünür biraz.ben üzülmeyim korkmayım diye benim annemler de herşeyi hemen söylemezler.grip gibi şeyleri zaten söylemezler.annem bi kere düşmüş kolu kırılmış.kırıldıktan 3-4 gün sonra düştüm kolumu incittim sardılar dedi.belli bir süre sonra da kırık varmış dedi.yani böyle olur benim bildiğim.ama eşine çok söyleme bunu bence anlamaz senin kötü niyetli olduğunu sanır boşver

bencillikle falan alakası yok bunun, ben dostumun acısıyla ağlamayıda sizden daha iyi bilirim, eşimin yapacagı bişey yokken ne diye canlı yayın yaptılar diyorum,
böyle şeylerde yapacagı bişey olmayan adama her ayrıntı anlatılmaz, düşünceli bir ana bunu yapmaz.ama sizin kendi yavrunuza yapacagınız kesin.
bu arada evet herif dedim, ona ne sıfatlar layıkta ben burda asilliğimle bi tek bu lafı ağzıma yakıştırdım, burda tek kelimeye takılıpta benim yaşantımı bilmeden at gözlüklerinizle konuşmayın :51:
kimse 1000lerce km uzakta kayınvalidesinin kayınpederinin öksürügünü, tıksırıgını, ne yiyip ne yemedigini duymak istemez, ayağım taşa takıldı oğlum demeesini hiç bir gelin kaldırmaz anlıyormusun, burda bana kaynanacılık yapma

asaletinize yakışıyor öksürğünü tıksırığını lafları...süper aynen devam.
keşke biraz objektif baksanız olaylara,
ahh ahh sizde anne olacaksınız değilmi?o zaman anlayacaksınız...offf off...

sizden iyi bilirim de ayrı bir vaka zaten,daha beni tanımadan,yok emin olun bencillikte elinize su dökemem,hakkınızı yemeim:)

Allah için,sadece bu dünyayı düşünmeyin...iyilik olmalı içte.

asaletinize yakışıyor öksürğünü tıksırığını lafları...süper aynen devam.
keşke biraz objektif baksanız olaylara,
ahh ahh sizde anne olacaksınız değilmi?o zaman anlayacaksınız...offf off...

sizden iyi bilirim de ayrı bir vaka zaten,daha beni tanımadan,yok emin olun bencillikte elinize su dökemem,hakkınızı yemeim:)

Allah için,sadece bu dünyayı düşünmeyin...iyilik olmalı içte.

siz çok komiksiniz ya... konunun özünden çıkmış geri kalan kırıntılarla uğraşıyorsunuz...
madem öksürük tıksırık sözümü bile hakaret eden bir zihniyete sahipseniz, başkalarının başka konularda hakaretli mesajlarına hemen begenme tuşuna basmazsınız. sizin begenmeniz aynı hakaretlere sizinde ortak olmanız anlamına gelir..
bana burda edebiyat yapma arkadaşım,kayınpederime herif dedim ona takılmışssın, sen kraliyet ailesindenmi geliyorsun.burda şimdi kırmızı kurdeleli öğrencimi olmaya çalışıyosun..
empati yapmayan, kelimeler üzerinden polemik yapmaya çalışan zihniyetinize acırım ve şaşarım...
dünya görüşünüze ışık tutmuşumdur umarım, ama umutsuz vaka gibi bir durumunuzda var, oda ayrı konu

Back
X