moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa
bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr