- Konu Sahibi sevdicegim
Canım fazla abartmışsın sanki. Benim aklıma gelmezdi hiç böyle ayrıntılara takılmak, özellikle fotoğraf çektirirken aranıza girme kısmı, kızın mezuniyetinde seninle ayrı fotoğraf çektirmesi gereksiz olmazmıydı sencede. Üstelik ikinizde aynı eşitliktesiniz o kızla.
Buarada kayınpederin, o kadar sıcak, o kadar insan duruyor ki, başka bir oğlu varsa tanışmak isterim kendisiyle, ama sonra kıskançlıktan birbirimize çatabiliriz seninle hoş olmaz![]()
Evet abarttım farkındayım :26: İnan benim bile böyle olacağını tahmin etmiyordum.. Yok kızın mezuniyeti değildi bu kaynımındı.. Hepimiz çekildikten sonra babam 3 ümüz de çekilelim dedi.. Ne hikmetse çok üzüldüm.. Mantıklı sebep bulamıyorum işte o anda üzülmeme dair.. Nasıl bir kafa yaşıyorsam artık

ahahaha çok üzgünüm ya başka oğlu yok

Sözlünüzün babasını bu kadar önemseyip kendi babanız yerine koymanız çok yanlış.
Kayınpederdir sonuçta arada mesafe olmalı, saygıda kusur edilmemeli ama sizinki aşırı bi sevgi olmuş gibi geldi bana.
Neden yanlış? Ben hiç hissetmediğim bir duyguyu hissettim O'nda.. Yıllardır özlemini duyduğum hatta hiç tatmadığım birşeyi tattım.. Bir insanın babasının olmasının nasıl birşey olduğunu öğrendim.. Hepsini geçtim, baba kelimesini ilk kullandığım insan oldu O.. Belki de bu yüzden otomatikman fazla şeylere sahip oldu gözümde kim bilir :44: aşırı olabilir evet , ama bunu sınırlandırmam mümkün değil içimde sanırım :44: