Elimde Değil, Böyle Olsun İstemezdim..

Canım fazla abartmışsın sanki. Benim aklıma gelmezdi hiç böyle ayrıntılara takılmak, özellikle fotoğraf çektirirken aranıza girme kısmı, kızın mezuniyetinde seninle ayrı fotoğraf çektirmesi gereksiz olmazmıydı sencede. Üstelik ikinizde aynı eşitliktesiniz o kızla.

Buarada kayınpederin, o kadar sıcak, o kadar insan duruyor ki, başka bir oğlu varsa tanışmak isterim kendisiyle, ama sonra kıskançlıktan birbirimize çatabiliriz seninle hoş olmaz :1:

Evet abarttım farkındayım :26: İnan benim bile böyle olacağını tahmin etmiyordum.. Yok kızın mezuniyeti değildi bu kaynımındı.. Hepimiz çekildikten sonra babam 3 ümüz de çekilelim dedi.. Ne hikmetse çok üzüldüm.. Mantıklı sebep bulamıyorum işte o anda üzülmeme dair.. Nasıl bir kafa yaşıyorsam artık :40:

ahahaha çok üzgünüm ya başka oğlu yok:1::1: güldürdün vallahi

Sözlünüzün babasını bu kadar önemseyip kendi babanız yerine koymanız çok yanlış.
Kayınpederdir sonuçta arada mesafe olmalı, saygıda kusur edilmemeli ama sizinki aşırı bi sevgi olmuş gibi geldi bana.

Neden yanlış? Ben hiç hissetmediğim bir duyguyu hissettim O'nda.. Yıllardır özlemini duyduğum hatta hiç tatmadığım birşeyi tattım.. Bir insanın babasının olmasının nasıl birşey olduğunu öğrendim.. Hepsini geçtim, baba kelimesini ilk kullandığım insan oldu O.. Belki de bu yüzden otomatikman fazla şeylere sahip oldu gözümde kim bilir :44: aşırı olabilir evet , ama bunu sınırlandırmam mümkün değil içimde sanırım :44:

Merhaba kızlar.. Uzun olacak ancak duygularımı paylaşmak istedim ..
Önceki konumdan bilenler vardır, sözlüyüm ve babamı çok seviyorum.. Onu kimseyle paylaşmak istemiyorum (sözlümün babası) 3 yaşımda kendi babamı kaybettiğim için, o insanı öz babam yerine koydum ve benim için ne derece özel birisi olduğunu tahmin edebilirsiniz. Sağ olsun O da evlatlarından üstün tutuyor beni ve sevgisini net hissediyorum.. Benim önceki konumda, lise son öğrencisi kaynımın kız arkadaşını yazmıştım.. Tanıştıklarını ve onu kıskandığımı.. Dün mezuniyet dolayısı ile o kızla tanıştık sözlüm ve ben. bütün önyargılarımı kırarak, kendimi kızcağızın yerine koyarak gittim oraya.. Nitekim sıcak karşıladım sarıldım öptüm falan.. Oysa tam tersini bekliyorduk ben de dahil.. Surat asacağımı falan bekliyordu herkes.. Astım mı ? Evet. Ama neden?
Resim çekiliyorduk beraber.. Sonra babam 3 ümüz de çekilelim dedi.. Kız ile aramıza geçti.. Ve ilk kıvılcım orada başladı bende.. Düşününce saçma, ancak duygusal bakınca kırgınlık oluşturan bişeydi bu. Neden aramıza geçti, sadece benim yanımda değildi resim çekilirken soruları patladı beynimde.. Neyse dedim sevdiceğim abartma.. Sözlümü de aldım yanlarından gittim bir sigara içtim çünkü gözlerim doluydu ve ağlamak üzereydim.. Neyse gittik yanlarına tekrar.. Babam sürekli kız ile konuşuyor ve sürekli kızım diyordu.. Bana gelince de ismimle hitap ediyordu.. Fark edilmeyecek gibi değildi.. Kırgınlığım kat kat arttı.. biliyorum gereksiz belki ama inanın elimde değil engel olamıyorum çok duygusala bağladım.. Sonra yemek yiyelim dedik.. Ben de madem öyle beni onun yanındayken ayırdı konuşmadı tavır alırım dedim kendimce.. Ve nitekim aldım.. Bütün yemek boyunca onların gülüşmelerini duydum.. Babam bozulduğumu anladı benimle ilgilenmeye başladı, ancak iş işten geçti.. Hayatta en son isteyeceğim şeydi babama mesafe koymak.. Şuan bunun fikri bile acı veriyor ancak engel olamadım.. Yol boyunca konuşmadım, sorularına kısa cevaplar verdim , şakalarına gülmedim.. Neyse kaynımla kızı okula geri bıraktık indim arabadan kızı öptüm sarıldım bir daha görüşelim bundan birşey anlamadık falan dedim üzerine alınmasın diye.. Olabildiğinde sıcaktım.. Eve dönerken yine konuşmadım.. Çünkü bir tarafla iyi olmak için, beni es geçmişti.. Sözlüm de farketmiş bu durumu o da kızgındı babama.. Evde biraz oturduk giderken "hadi kızım kendine iyi bak " dedi.. Yeni mi aklına gelmişti kızım demek... Kahroldum.. :43::43::43: Sadece görüşürüz dedim baba bile diyemedim.. Eve gidene kadar ağladım.. Gece uykumdan uyanıp ağladım hep.. Bencilce itiraf ediyorum,ancak benim ihtiyacım vardı kızım denmesine, benim hakkımdı diyorum içimden..Ne kötü birşey değil mi bunları yanlış bilip engel olamamak.. :14::14:
Bugün aradı ne oldu aramızda diye.. Ben de anlattım özür diledi , fark etmediğini söyledi.. Senin yerin ayrı neden kendini küçümsedin dedi.. Telafi edeceğini söyledi.. Böyle işte kızlar.. Kiminize saçma gelecek, kiminiz belki de beni anlayabilecek.. Engel olamadığım o duygular bunlara sebep açtı.. Araya istemeden soktuğum soğukluk için canım yanıyor... Teşekkürler okuduğunuz için..

yazdiklarini okudukdan sonra keske benim kayinbabamd boyle olsa dedim..:ssz:

Canim bu konuda cok hassasin ama kendini alisdirsan iyi olur..
aksi takdirde kayinbaban, kayin validen senden sikilacakdir..
davranislarinin dogru olmadigini farketmen cok guzel, madem farkindasin ozaman..kendinle bir anlasma yap.

Farkindaysan bu hasasligin yuzunden paylasamadigin kayinpederini baskalari kocan sanacaklar.
Kocanmi bu adam sen boyle paylasamiyorsun? adamin iki ayagini bir papuca sokuyorsun.

Inan ben seni anliyorum ve daha once dedigim gibi seni cok tatli buluyorum.
Bari kendi, kendine yasa.. cunku insanlari zadece seni sevmelerini zorlaman cok cirkin..:27:

Kendinle anlas ve kendi kendini yonetmesini ogren bu konuda yoksa, korkuyorum hic istemedigin bir sey basina gelecek...:50:

yazdiklarini okudukdan sonra keske benim kayinbabamd boyle olsa dedim..:ssz:

Canim bu konuda cok hassasin ama kendini alisdirsan iyi olur..
aksi takdirde kayinbaban, kayin validen senden sikilacakdir..
davranislarinin dogru olmadigini farketmen cok guzel, madem farkindasin ozaman..kendinle bir anlasma yap.

Farkindaysan bu hasasligin yuzunden paylasamadigin kayinpederini baskalari kocan sanacaklar.
Kocanmi bu adam sen boyle paylasamiyorsun? adamin iki ayagini bir papuca sokuyorsun.

Inan ben seni anliyorum ve daha once dedigim gibi seni cok tatli buluyorum.
Bari kendi, kendine yasa.. cunku insanlari zadece seni sevmelerini zorlaman cok cirkin..:27:

Kendinle anlas ve kendi kendini yonetmesini ogren bu konuda yoksa, korkuyorum hic istemedigin bir sey basina gelecek...:50:

O kadar haklısın ki... Belki de benim yüzümden kendilerini frenleyecekler aman sevdicegim surat yapar şimdi diye :52: Uf .. Böyle olmasını hiç istemiyorummmm... :14: İnsanlar gerçekten yanlış anlarlar mı böyle kıskanıyorum diye acaba :26: sen deyince şimdi tedirgin oldum :26: Ay Allah korusunnn :30: Teşekkür ederim yazdıkların için.. Evet sakin kafayla oturup kendi kendime telkin vermem lazım bu konuda ya da uzmana gideceğim.. Umarım olmasını istemediğim şeyler olmadan düzeltirim bu sorunu :40:

Canım sen çok sevmişsin baban yerine koymuşsun ama unutma kimse kendi baban gibi olamaz.
Kendi baban olsa bu kadar sık dokuyup elemezdin zaten olayları.

O kadar haklısın ki... Belki de benim yüzümden kendilerini frenleyecekler aman sevdicegim surat yapar şimdi diye :52: Uf .. Böyle olmasını hiç istemiyorummmm... :14: İnsanlar gerçekten yanlış anlarlar mı böyle kıskanıyorum diye acaba :26: sen deyince şimdi tedirgin oldum :26: Ay Allah korusunnn :30: Teşekkür ederim yazdıkların için.. Evet sakin kafayla oturup kendi kendime telkin vermem lazım bu konuda ya da uzmana gideceğim.. Umarım olmasını istemediğim şeyler olmadan düzeltirim bu sorunu :40:

Onlar degilde sen once kendini firenle.
Yok insanlar oyle anlamaz.. ben onu mecazi anlamda dedim.
Ama oyle bir sey akillarindan gecer..

ornegi ben mesella..
hayda sanki kendi kocasida paylasamiyor dedim.. ( hani biz kendi sevgililerimizi, kocamizi kezinlikle paylasamayizya bir baska kadinla) boyle bir sey iste.

belkide haklisin.. eyer gercekden durumun cok ciddi ise eyitimli, bilgili birisinden yardim alman daha iyi olabilir.
ama sen kendi kendinede hakim olabilirsin.

yarin, obur gun eviniz, kapiniz ayri olacak.. dusun yani adami bence bikdirma..
sevgilinin kardeside iyi niyetini kotuye ceker ne kadarda istemezse. Cunku kimse kendi karisini ayiri sinifa koymalarini istemez.. degilmi?
bunu birde tam terzini dusun, o kiz sen, sen ise o kiz, ozaman sen ne kadar uzulur ve o kiza kizardin degilmi?

senin yasin kacdi canim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bence psikolojik yardım almalısın.Bu sorun küçümsencek hafife alıncak bir şey değil.İlerde kendine zararları daha büyük olabilir bu durumun.

Onlar degilde sen once kendini firenle.
Yok insanlar oyle anlamaz.. ben onu mecazi anlamda dedim.
Ama oyle bir sey akillarindan gecer..

ornegi ben mesella..
hayda sanki kendi kocasida paylasamiyor dedim.. ( hani biz kendi sevgililerimizi, kocamizi kezinlikle paylasamayizya bir baska kadinla) boyle bir sey iste.

belkide haklisin.. eyer gercekden durumun cok ciddi ise eyitimli, bilgili birisinden yardim alman daha iyi olabilir.
ama sen kendi kendinede hakim olabilirsin.

yarin, obur gun eviniz, kapiniz ayri olacak.. dusun yani adami bence bikdirma..
sevgilinin kardeside iyi niyetini kotu ceker ne kadarda istemezse. Cunku kimse kendi karisini ayiri sinifa koymalarini istemez.. degilmi?
bunu birde tam terzini dusun, ozaman sen ne kadar uzulur ve o kiza kizardin degilmi?

senin yasin kacdi canim?

Kulağıma küpe yaptım dediklerini.. doğru söylüyorsun ben de onun yerinde olabilirdim.. kimseye kötü izlenim vermek istemem bu konuda :50: Önce kendi kendime deneyip, sonra başaramazsam yardım alarak aşmaya karar verdim.. Umarım fazla sürmez.. yaşım 21 bu arada

Teşekkür ederim.. Böyle yorumlardan sonra çok pişman oldum keşke hiç O insana tavır almasaydım diye

Kesinlikle cnm.
Az cok buradaki kayinpederleri okuyorsundur, ya da cevrende bizzat sahit olduklarinda vardir.
Emin ol ki hicbiri bu kadar hassas yaklasmaz zaten sana.
Hele ki arayip, kizim noldu diye sormasi bile buyuk jest.
Baba yerine koyman cook guzel, ama farzetki, diger gelin adayi da senin kardesin.
Kardesler kiskanilmaz babadan degil mi?
Eger ki kendi icinde asamiyorsan bu durumu, destek alirsin.
Kimse deli oldugu icin destek almiyor sonucta:)

Kesinlikle cnm.
Az cok buradaki kayinpederleri okuyorsundur, ya da cevrende bizzat sahit olduklarinda vardir.
Emin ol ki hicbiri bu kadar hassas yaklasmaz zaten sana.
Hele ki arayip, kizim noldu diye sormasi bile buyuk jest.
Baba yerine koyman cook guzel, ama farzetki, diger gelin adayi da senin kardesin.
Kardesler kiskanilmaz babadan degil mi?
Eger ki kendi icinde asamiyorsan bu durumu, destek alirsin.
Kimse deli oldugu icin destek almiyor sonucta:)

İyi ki burada paylaşmışım bu konuyu.. Yoksa farklı yönlerden bakamayacaktım duruma.. Kendimi zaten kızın yerine koyduğumda mutlu edici birşey kayınpeder adayı iyi diye. Evet arayıp sorması güzel birşeydi.. Sanırım elimdekinin kıymetini idrak edemiyorum şuan.. Belki de bu sorun da vardır bende :44: Teşekkür ederim yorumun için. Çok makbule geçti inan

Öz baba vefat ettiği için, bulduğu gerçekten babacan bir babayı aşırı sahiplenme ...

Hiç bilinmeyen, hiç tadılmamış bir duygun var ... Bu yüzden , bunu kayınpederini kıskanarak telafi ediyorsun.

Telafi ediyorsun derken, yılların "baba özlemini" bu şekilde "aşırı duygu" ile kapatıyorsun.

Anlıyorum ben seni canım. Bunun için benim de babamın ben küçükken vefat etmesi gerekmez. Duygulardan anlamak gerekir .

Dert etme, baban seni sevmese arayıp sormaz ... Ve şunu kabullenmeye çalış, ne olursa olsun o senin "kendi" baban değil, olamaz .

Sen de içten içe bunu bildiğin için kıskanıyorsun ya zaten. "Keşke" gerçekten babam olsaydı diyor içindeki bir yer çünkü.

Öz baba vefat ettiği için, bulduğu gerçekten babacan bir babayı aşırı sahiplenme ...

Hiç bilinmeyen, hiç tadılmamış bir duygun var ... Bu yüzden , bunu kayınpederini kıskanarak telafi ediyorsun.

Telafi ediyorsun derken, yılların "baba özlemini" bu şekilde "aşırı duygu" ile kapatıyorsun.

Anlıyorum ben seni canım. Bunun için benim de babamın ben küçükken vefat etmesi gerekmez. Duygulardan anlamak gerekir .

Dert etme, baban seni sevmese arayıp sormaz ... Ve şunu kabullenmeye çalış, ne olursa olsun o senin "kendi" baban değil, olamaz .

Sen de içten içe bunu bildiğin için kıskanıyorsun ya zaten. "Keşke" gerçekten babam olsaydı diyor içindeki bir yer çünkü.

Bütün yazımı İlk 3 satırında anlatmışsın :31: Evet tamamen öyle hissettiklerim ve duygularım.. Önceleri Baba olarak kabul etmekte zorlandım.. Hem de çok.. Ne olursa olsun başkasıydı.. O kelimeyi benden duymak için çok bekledi biliyorum.. Bir türlü diyemedim dilim varmadı.. Ama bu durumu aştıktan sonra da, çok sahiplendim , Baba derken gözlerim güler oldu.. Aradaki dengeyi kuramadım muhtemelen.. Önce kabul etmeyişim, ardından çok sahiplenişim.. Sanırım sorunun kaynağı bu aslında.. Dengeleyemiyorum bu olanları

Bütün yazımı İlk 3 satırında anlatmışsın :31: Evet tamamen öyle hissettiklerim ve duygularım.. Önceleri Baba olarak kabul etmekte zorlandım.. Hem de çok.. Ne olursa olsun başkasıydı.. O kelimeyi benden duymak için çok bekledi biliyorum.. Bir türlü diyemedim dilim varmadı.. Ama bu durumu aştıktan sonra da, çok sahiplendim , Baba derken gözlerim güler oldu.. Aradaki dengeyi kuramadım muhtemelen.. Önce kabul etmeyişim, ardından çok sahiplenişim.. Sanırım sorunun kaynağı bu aslında.. Dengeleyemiyorum bu olanları

Ama işte, acı gerçekle karşılaştın :)
Tek gelin sen olmayacaksın. Bu yüzden, şöyle düşün o zaman, diğer gelini "kardeşin" gibi düşün.
Böylelikle babanı onunla paylaşabilirsin. :)
İnsanlar babalarını kardeşleri ile paylaşırlar çünkü :)

Ama işte, acı gerçekle karşılaştın :)
Tek gelin sen olmayacaksın. Bu yüzden, şöyle düşün o zaman, diğer gelini "kardeşin" gibi düşün.
Böylelikle babanı onunla paylaşabilirsin. :)
İnsanlar babalarını kardeşleri ile paylaşırlar çünkü :)

Evet öyle, Haklısın :17:

Senin konuna benzer bir durumu da benim yakın bir arkadasım yasadı. Sevgilisi' nin ailesi ile tanısmıslardı, ilk tanıstıgında hic bir beklentisi yoktu, öylesine gitmisti kendisi de böyle birseyi beklemiyordu. Eve girdigi andan beri kendimi o kadar özel hissettirdiler ki anlatamam, önüme ne koyacaklarını, ne yapacaklarını sasırdılar, o kadar samimi, o kadar icten davrandılar ki, hic beklemiyordum böylesini, cok sasırdım ama acayip mutlu oldum demisti. Bir süre böyle devam etti, sevgilisinin abisi' nin esi vardı, yasları birbirlerine yakındı kısa zaman da samimiyet kurmuslardı o bayan arkadasımı arar veya sevgilisiyle görüsmeleri icin haber yollardı, bizimkide giderdi. Sonra aynı senin basına gelen gibi diger kayın meselesi cıktı, tuttu bir gün oda kız arkadasını getirdi, tabii aynı sıcaklık, samimiyet o kıza' da gösterildi. Bizim ki birden tuhaf oldu bide bizimkisinin önünde aile faktörü vardı, onlar hemen evlilik telasına girince bizimki biraz geri plan da kaldı. :)

Bir gün bir aradayız sevgilisiyle konusuyor, baktım suratı düstü, morali bozuldu, bir tuhaf oldu sorunca gizleyemedi utana sıkıla kaynının kız arkadasının onların evinde oldugunu, ve yengesine oturmaya gitmek üzere oldugunu ögrendi. İcinde bulundugu durumu anlatmaya basladı, elinde olmadan kıskandıgını söylemisti. O kızla kendisi de tanısmıs hatta kızı cok sevmisti ama sevgilimin ailesin' den kıskanmama engel olamıyorum iste, biliyorum sacma ve yanlıs! ama elimde degil demisti. O kızın oraya gittigini her ögrendigin de, acaba ne yapıyorlar, ona nasıl davranıyorlar? beni unuttular, hic akıllarına gelmiyorum diye hayıflanıp tavır takınmaya baslamıstı. Hatta hep beraber toplandıkların da o kıza birsey densin, mesela biraz fazla konusulsun kendisi' nin elinde olmadan yüzünün düstügünü, morali bozuldugunu söyledi.

Bazıları sımarıklık, ilgi aclıgı, bencillik vs. olarak görebilir ama kisi bu yaptıgının yanlıs oldugunun farkındaysa ve bundan rahatsızsa, bence bu psikolojik bir hastalıktır, hatta benim arkadasımın da gecmisin de bazı sorunları vardı gerek ailesinden, gerekse yakın cevresinden ilgi ve sevgi görememisti, genelde arka planlarda kalmıs ve kalmaya alıskın olan bir insanmıs birden sevgilisinin ailesi' nin ilgisini görünce de hep aynısını beklemis, sende baba' nın boslugunu kayınpederin ile kapatmaya calısmıssın ve bir arkadasın da dedigi gibi gercek baban olmadıgı icin bu duyguları yasıyorsun, psikolojik tedavi almanı siddetle öneriyorum cünkü bunun önüne gecemezsen bu kücük problem daha cok büyür ve sende bir saplantı haline gelir ve sen hem kendini hemde cevrendekileri üzmüs olursun..
:34:

Son düzenleme:
sevdiceğim hatrlarsın önceki konularına da yazmıştım ve seni çok anladığımı benim de zaten kıskanç bir yapıda olduğumu söylemiştim... ama canım lütfen bana kırılma ama seninki beimkinden biraz daha ayrı boyutta...takıntı derecesinde... çünkü maalesef kayınpederinin hayatının merkezinde sen olamazsın hiç bir zaman...seni sever kızı gibi görür o ayrı ama seni oğlunu sevdiği için sever oğlunun hatrından sever daha çok... onların hayatlarının merkezinde olmayı istemek, dünyanın sadece senin etrafında dönmesini istemek sana hep acı verir bu şekilde devam edersen çünkü illaki başkaları da olacak onların gelini kızı v.s. ki böyle alınarak kayınpederini uzaklaştırabilirsin Allah korusun... gerçekten kayınpedeirn çok iyi adammış ve seni gerçekten kızı gibi görüyormuş ki aramış gönlünü almış...inan canım başka biri olsaydı bunu yapmazdı... ben kıracak birşey yapmadım hata bende değil diyip zamana bırakabilirdi hatta üstüne üstlük senden özür bekleyebilirdi ama büyüklük yapıp aramış gönlünü almış... canım böyle şeyleri içinde hissetsen bile dışa belli etme... şimdi göze batmaz ama ileride bi süre sonra onlar da anlayışlarını kaybedebilirler ve adın kıskanca çıkar...

Senin konuna benzer bir durumu da benim yakın bir arkadasım yasadı. Sevgilisi' nin ailesi ile tanısmıslardı, ilk tanıstıgında hic bir beklentisi yoktu, öylesine gitmisti kendisi de böyle birseyi beklemiyordu. Eve girdigi andan beri kendimi o kadar özel hissettirdiler ki anlatamam, önüme ne koyacaklarını, ne yapacaklarını sasırdılar, o kadar samimi, o kadar icten davrandılar ki, hic beklemiyordum böylesini, cok sasırdım ama acayip mutlu oldum demisti. Bir süre böyle devam etti, sevgilisinin abisi' nin esi vardı, yasları birbirlerine yakındı kısa zaman da samimiyet kurmuslardı o bayan arkadasımı arar veya sevgilisiyle görüsmeleri icin haber yollardı, bizimkide giderdi. Sonra aynı senin basına gelen gibi diger kayın meselesi cıktı, tuttu bir gün oda kız arkadasını getirdi, tabii aynı sıcaklık, samimiyet o kıza' da gösterildi. Bizim ki birden tuhaf oldu bide bizimkisinin önünde aile faktörü vardı, onlar hemen evlilik telasına girince bizimki biraz geri plan da kaldı. :)

Bir gün bir aradayız sevgilisiyle konusuyor, baktım suratı düstü, morali bozuldu, bir tuhaf oldu sorunca gizleyemedi utana sıkıla kaynının kız arkadasının onların evinde oldugunu, ve yengesine oturmaya gitmek üzere oldugunu ögrendi. İcinde bulundugu durumu anlatmaya basladı, elinde olmadan kıskandıgını söylemisti. O kızla kendisi de tanısmıs hatta kızı cok sevmisti ama sevgilimin ailesin' den kıskanmama engel olamıyorum iste, biliyorum sacma ve yanlıs! ama elimde degil demisti. O kızın oraya gittigini her ögrendigin de, acaba ne yapıyorlar, ona nasıl davranıyorlar? beni unuttular, hic akıllarına gelmiyorum diye hayıflanıp tavır takınmaya baslamıstı. Hatta hep beraber toplandıkların da o kıza birsey densin, mesela biraz fazla konusulsun kendisi' nin elinde olmadan yüzünün düstügünü, morali bozuldugunu söyledi.

Bazıları sımarıklık, ilgi aclıgı, bencillik vs. olarak görebilir ama kisi bu yaptıgının yanlıs oldugunun farkındaysa ve bundan rahatsızsa, bence bu psikolojik bir hastalıktır, hatta benim arkadasımın da gecmisin de bazı sorunları vardı gerek ailesinden, gerekse yakın cevresinden ilgi ve sevgi görememisti, genelde arka planlarda kalmıs ve kalmaya alıskın olan bir insanmıs birden sevgilisinin ailesi' nin ilgisini görünce de hep aynısını beklemis, sende baba' nın boslugunu kayınpederin ile kapatmaya calısmıssın ve bir arkadasın da dedigi gibi gercek baban olmadıgı icin bu duyguları yasıyorsun, psikolojik tedavi almanı siddetle öneriyorum cünkü bunun önüne gecemezsen bu kücük problem daha cok büyür ve sende bir saplantı haline gelir ve sen hem kendini hemde cevrendekileri üzmüs olursun..
:34:

O kadar güzel yazmışsın ki..Aynı arkadaşının yaşadıklarını yaşıyorum hiçbir farkı yok.. Gerek istem-dışı kıskanmak, gerek önceden olan sevgi boşlukları vs. durum bire bir aynı.. Benim de endişem şuan ortada resmi birşey yokken bu durumda isem, ileride ne olacağından endişe duymam :50: hem kişisel olarak bu duygulara sahip kalmayı, üzülmeyi yıpranmayı istemiyorum, hem de karşı tarafı sık boğaz edip, kendimden uzaklaştırmak istemiyorum.. Daha kötü sonuçlar doğurmasını istemiyorum.. Belki de kız ile çok anlaşıcaz ileride çok yakın olucaz ama bu duygularımdan ötürü elimde olmadan duvar örücem bilmiyorum.. Ama böyle olmasını istemiyorum.. Dediğin gibi kendim yapamayacaksam eğer, mutlaka yardım alıcam.. Çok teşekkür ederim yorumun için :31:

sevdiceğim hatrlarsın önceki konularına da yazmıştım ve seni çok anladığımı benim de zaten kıskanç bir yapıda olduğumu söylemiştim... ama canım lütfen bana kırılma ama seninki beimkinden biraz daha ayrı boyutta...takıntı derecesinde... çünkü maalesef kayınpederinin hayatının merkezinde sen olamazsın hiç bir zaman...seni sever kızı gibi görür o ayrı ama seni oğlunu sevdiği için sever oğlunun hatrından sever daha çok... onların hayatlarının merkezinde olmayı istemek, dünyanın sadece senin etrafında dönmesini istemek sana hep acı verir bu şekilde devam edersen çünkü illaki başkaları da olacak onların gelini kızı v.s. ki böyle alınarak kayınpederini uzaklaştırabilirsin Allah korusun... gerçekten kayınpedeirn çok iyi adammış ve seni gerçekten kızı gibi görüyormuş ki aramış gönlünü almış...inan canım başka biri olsaydı bunu yapmazdı... ben kıracak birşey yapmadım hata bende değil diyip zamana bırakabilirdi hatta üstüne üstlük senden özür bekleyebilirdi ama büyüklük yapıp aramış gönlünü almış... canım böyle şeyleri içinde hissetsen bile dışa belli etme... şimdi göze batmaz ama ileride bi süre sonra onlar da anlayışlarını kaybedebilirler ve adın kıskanca çıkar...

Ben de böyle bir boyuta geleceğini, hatta soğuk davranacağımı tahmin edemezdim :50: Konuda da yazmıştım hayatta en son isteyeceğim şeydi bu. Aslında istediğim hayatlarının merkezinde olmak değil sanırım.. İlk başta sorun yoktu zaten.. Ne zaman bana ismim, ona kızım sıfatı başladı, o zaman üzüldüm.. O olay olana kadar yüzüm gülüyordu.. Evet sağ olsun büyüklüğünü yine yaptı ve aradı beni.. Bana göre o hatalıydı zaten, e tabi ben de haklı değildim..Ama foruma yazdıktan sonra, tavır aldığımdan çok pişman oldum :14: Bir daha aynı şey olur korkusuna paylaştım. Dışa belli etmemeliyim doğru diyorsun.. Eğer kendimle savaşamazsam mutlaka yardım alıcam =(

Back
X