• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde değil üzülüyorum...

hem çalısıp hem cocuk yapıp hemde evine mis gibi bakanlar kadınlar var..
benimde annem uzakta ama geldiğinde iş yapmasını istemem ben ona hizmet ederim..
hem misafir ağırlamak cokta zor bisey değil nedne annenizi bekliyorsunuzki..
ve tabikide kayınvalidedende öyle bişey beklenmez..yapmak zorunda değil kimse..siz ona gidiyormusunuz temizliğe

arkadaşım ciddi mi söylüyorsun bunu anlamadım?
Senin yaptığın yemekleri beğenmeyen insanları tekrar davet edip, ikramda bulunmak için annenin gelmesini mi bekliyorsun.
Anladığım kadarıyla sen eşinin ailesini çok fazla önemseyip,kendini üzüyorsun
boşver canım, bu kadar üzülmene gerek yok
ustamın adı hıdır, elimden gelen budur deyip kenara çekilmen en mantıklısı

keisnlikle ben hep özenli davranıp ağırlamak istiyorum ama her defasında bir sorun çıkıyor şundan yapsaydın daha iyi olurdu bunu neden böyle yaptın ben kendi aileme peynir ekmek çıkartsamda olur ama eşinin aileisne dah aözen gösteriyorsun birde sonuç bu

canım ben arkadaş çevremizi gayet güzel ağırlıyorum annemi sırf eşimin annesini ağırlamak için bekliyorum çünkü hem baya kalabalık hemde beni beğenmiyorlar yemekelrimi mesala yukarıda belirttim ben yokken benim evime geldiler ben gelemden bir gün akşamdan kek börek yaptım hanfendiler beğenmediler yememişler benden normal yemek beklediler
Beğenmiyorlarsa boşver niye ağırlamak istiyorsun ki, haftanın 6 günü çalışıyorsun akşam 8 de geliyormuşsun eve, bu şekilde çalışan bir bayandan yemek beklemek saçma, bak kendini yıpratma boşver yapamıyorum de geç ağırlamak zorunda değilsin, annene de yazık değil mi o kadar kişiyi ağırlıcak yorulacak, yazık değil mi kadına, benim de annem bayramdan sonra gelicek asla evimin işini yaptırmayı düşünmüyorum sevdiğim yemeklerden yapar ama eşimin ailesini ağırlıcam diye anneme yemek yaptırmam açıkcası.
Geçen sene ramazan ayında ben de eşimin ailesini çağıramadım ilk haftası evdeydim sonra görev nedeniyle şehir dışına gittim, o ilk hafta ben onları ağırlayamazdım evimde düşündüm dışarda bir yer ayarlayım iftar için dedim sonra aman labellevie ne düşünüyorsun sanki onlar sanki seni ağırladı mı dedim vazgeçtim, ailesi çok ta kalabalık ben sıkıntıya giricem imkanım olmamasına rağmen onlar yine bilmicek.
Annen gelse ağırlasa onları, ne dicekler bizim gelin yemek yapamıyor annesini çağırdı yaptırdı dicekler yine konuşacaklar, en azından çağırma da öyle konuşsunlar.

yeni evli misiniz? Sanki, evliliğinize henüz alışamamış gibi bir haliniz var da.. sizin temizlik için yardımcınız var, çocuğunuz olmadığına göre evi ne kadar dağıtıp kirletebilirsiniz ki? Yemek sorun oluyorsa misafirleri yemekli ağırlamak zorunda mısınız? çaya davet edin.. ben 2.5 ayda hallediverdim olayı. artık yemekli- yemeksiz, haberli-habersiz misafirden çekinmiyorum. annemle aynı şehirdeyim. istesem, yardım eder ama ben aksine herşeyi kendim halledebilmek, öğrenebilmek için yardım istemiyorum. Sanırım biraz daha güçlü olmalı ve kendinize daha fazla güvenmelisiniz.

beğenmiyorlarsa boşver niye ağırlamak istiyorsun ki, haftanın 6 günü çalışıyorsun akşam 8 de geliyormuşsun eve, bu şekilde çalışan bir bayandan yemek beklemek saçma, bak kendini yıpratma boşver yapamıyorum de geç ağırlamak zorunda değilsin, annene de yazık değil mi o kadar kişiyi ağırlıcak yorulacak, yazık değil mi kadına, benim de annem bayramdan sonra gelicek asla evimin işini yaptırmayı düşünmüyorum sevdiğim yemeklerden yapar ama eşimin ailesini ağırlıcam diye anneme yemek yaptırmam açıkcası.
Geçen sene ramazan ayında ben de eşimin ailesini çağıramadım ilk haftası evdeydim sonra görev nedeniyle şehir dışına gittim, o ilk hafta ben onları ağırlayamazdım evimde düşündüm dışarda bir yer ayarlayım iftar için dedim sonra aman labellevie ne düşünüyorsun sanki onlar sanki seni ağırladı mı dedim vazgeçtim, ailesi çok ta kalabalık ben sıkıntıya giricem imkanım olmamasına rağmen onlar yine bilmicek.
Annen gelse ağırlasa onları, ne dicekler bizim gelin yemek yapamıyor annesini çağırdı yaptırdı dicekler yine konuşacaklar, en azından çağırma da öyle konuşsunlar.

doğru diyorsun canım kimse için canımızı sıkmamak lazım bende yetişemezsem çağıramam yani ama bana laf geliyor davet etmiyormşum diye çok değil 2 gün önce taş geldi eltimden davet eden yok ki gidelim diye bunalrı duyuncada sinir oluyorum

evet ev görmesine geldiler teyze ve evin son durumu kayınvalidede görmemişti birde bana gelinlik giy dedi kayınvalidem o neden dedim ee teyzeler düğüne gelemedi göremediler dedi bende giyemem dedim gelselermiş olmadı video dan resimlerden baksınalr dedim buda yetmiyormuş gibi kayınvalidem görümcem eltimi alıp solunuma geçiyor kapıyı kapatıyor beni şikayet ediyor ben içeri daldım bayanalr sorun ne diye sordum kimin evinde kimin suratına kapı kapatıyorsunuz da kimi konuşuyorsunuz dedim kimseden çıt çıkmadı ve kayınvalidem teyzelere o gün oturuken işte gelinlik giy dedim giyemdi anam diye bağırdı bende sandım dövecek beni ve bitmedi güya ev görmeye geliyorlar hediye veriyorlar ama tabak almışlar aynen şu bu tabağı ben aldım 6 taneisni 10 lira bunuda teyze aldı 6 tanesi 20 lira allahım diyorum bu kadarmı cahiller hediye verirken fiyatın söylenmemesi gerektiğini bilmiyorlarmı eşime söyledim güzellikle ona göre herşey noraml gelinleriymişim fiyatını söyleyebilrilermiş, ne olmuş solano geçip gelinliği giymedi diye konuşuyorsa annesi ona göre çok normal bana göremi anormal ben mi alınganlık yapıyorum büyütüyorum bilemedim

tatlım kayınvaliden tam bir cahil.. teyze düğüne gelmedi diye gelinlik giymek? allahım bu kadar aptalca bir talep olamaz.. sonra hediye alınan şeyin fiyatının söylenmesi ne kadar saçma..

ama senin tavırların da biraz sert.. şu dediğinle, onların seviyesine düşmüşsün.

sen seviyenden taviz verme. sorunları eşine anlat. onun çözmesini bekle.

mesela senden gelinlik giymen talep edildiğinde, hayır anne böyle birşey yapamam. onun yerine videoyu açıp izleyelim, fotolara bakalım diyip konuyu kapatıp, onlar salonda konuşurken asla ama asla odaya dalıp ayar vermemeliydin..

böyle sözlü dalaşmalara girerseniz, kısa sürede aranızda saygı namına birşey kalmaz.. eşin de elbette ki yeni evli olduğunuz için ailesinin tarafında olur.. sen asaletinden taviz vermeden çözeceksin sorunları. ama bu şekilde herşeyi kendine sorun edersen olmaz.. sadece önemli şeyleri dillendireceksin. diğerlerini görmezden geleceksin. ayrıca insanların yüzüne yüzüne çirkinleşmemelisin. onları cahil ve laf bilmez olması, senin de onlar gibi çata çat konuşmanı gerektirmez. doğru kendinden başlar. kendinden başlamalısın.

karşındaki "cahil"se sınırlarını iyi çekeceksin.

yeni evli misiniz? Sanki, evliliğinize henüz alışamamış gibi bir haliniz var da.. Sizin temizlik için yardımcınız var, çocuğunuz olmadığına göre evi ne kadar dağıtıp kirletebilirsiniz ki? Yemek sorun oluyorsa misafirleri yemekli ağırlamak zorunda mısınız? çaya davet edin.. Ben 2.5 ayda hallediverdim olayı. Artık yemekli- yemeksiz, haberli-habersiz misafirden çekinmiyorum. Annemle aynı şehirdeyim. Istesem, yardım eder ama ben aksine herşeyi kendim halledebilmek, öğrenebilmek için yardım istemiyorum. Sanırım biraz daha güçlü olmalı ve kendinize daha fazla güvenmelisiniz.

evet yeni evliyim tabikide daha alışm aaşamasındayım bugüne kadar hep hazır geldi önüme ünvdeyide aynı şehirde okumuştum ondan hiç bir ev işi ve yemekle alakam olmamıştı temizlik işine gelincede eşim bu konuda pürüz evde 2 dk oturmam ona batıyor sürekli temzilik yapıcam çalışıcam akşam iş yerimin iftarı vardı ordan bir arkdaşa çaya gititk 12de evdeydik ve ben o saatten sonra ütü yaptım evi sildim ama ben eve gelip otursaydım yada direk yatsaydım eşimde laf sokardı

doğru diyorsun canım kimse için canımızı sıkmamak lazım bende yetişemezsem çağıramam yani ama bana laf geliyor davet etmiyormşum diye çok değil 2 gün önce taş geldi eltimden davet eden yok ki gidelim diye bunalrı duyuncada sinir oluyorum
Onlar davet etti mi peki sizi merak ettim?

tatlım kayınvaliden tam bir cahil.. Teyze düğüne gelmedi diye gelinlik giymek? Allahım bu kadar aptalca bir talep olamaz.. Sonra hediye alınan şeyin fiyatının söylenmesi ne kadar saçma..

Ama senin tavırların da biraz sert.. şu dediğinle, onların seviyesine düşmüşsün.

Sen seviyenden taviz verme. Sorunları eşine anlat. Onun çözmesini bekle.

Mesela senden gelinlik giymen talep edildiğinde, hayır anne böyle birşey yapamam. Onun yerine videoyu açıp izleyelim, fotolara bakalım diyip konuyu kapatıp, onlar salonda konuşurken asla ama asla odaya dalıp ayar vermemeliydin..

Böyle sözlü dalaşmalara girerseniz, kısa sürede aranızda saygı namına birşey kalmaz.. Eşin de elbette ki yeni evli olduğunuz için ailesinin tarafında olur.. Sen asaletinden taviz vermeden çözeceksin sorunları. Ama bu şekilde herşeyi kendine sorun edersen olmaz.. Sadece önemli şeyleri dillendireceksin. Diğerlerini görmezden geleceksin. Ayrıca insanların yüzüne yüzüne çirkinleşmemelisin. Onları cahil ve laf bilmez olması, senin de onlar gibi çata çat konuşmanı gerektirmez. Doğru kendinden başlar. Kendinden başlamalısın.

Karşındaki "cahil"se sınırlarını iyi çekeceksin.

aynen canım gerçekten çok cahiller ama ben cevap vermesem inan tepeme çıakrlar onalr gibi olmam lazım mesala eltilerim kapalı ve en küçük eltimi diğerleri kapalı diye kayınvalidem zorla kapatmış bende açığım ama bana birşey diyemiyor mesala görümcemin kızı oje sürüyor diye kayınvalidem ve teyzeler günah çok diye baya üsütne gitmişler görümcemin kızıda yengemde sürüyor hadi onada söyelsine korkuyorsunuz ona söylemeyi demiş neymiş görümcemin komşusuda yeni gelin almış ama o gelin çok laf dinliyormuş tınakalrını kes demiş gelinde kesmiş bana attıkalrı taşa bakarmısınız bana kimse istemediğim birşeyi zorla yaptıramaz zaten evet bazen sert tepki verdiğimin bende farkındayım ama inan bunalra böyle olmak zorundyaım yoksa tepeme çıkarlar

aynen canım gerçekten çok cahiller ama ben cevap vermesem inan tepeme çıakrlar onalr gibi olmam lazım mesala eltilerim kapalı ve en küçük eltimi diğerleri kapalı diye kayınvalidem zorla kapatmış bende açığım ama bana birşey diyemiyor mesala görümcemin kızı oje sürüyor diye kayınvalidem ve teyzeler günah çok diye baya üsütne gitmişler görümcemin kızıda yengemde sürüyor hadi onada söyelsine korkuyorsunuz ona söylemeyi demiş neymiş görümcemin komşusuda yeni gelin almış ama o gelin çok laf dinliyormuş tınakalrını kes demiş gelinde kesmiş bana attıkalrı taşa bakarmısınız bana kimse istemediğim birşeyi zorla yaptıramaz zaten evet bazen sert tepki verdiğimin bende farkındayım ama inan bunalra böyle olmak zorundyaım yoksa tepeme çıkarlar

ay midem bulandı :S

canım sen beni yanlış anladın sanırım. ben sana taviz ver, isteklerini yerine getir demedim ki.. sadece seviyeni düşürmeden sınır çek dedim.

he ben onlarla ağız dalaşı yapınca mutlu oluyorum diyorsan, problem yok.. hak ediyolar zaten.. ben senin kafan daha rahat olsun diye dedim ki, aranızda öyle bir sınır olsun ki, saygılarından sana birşey diyemesinle.. çirkinleşmenden korktukları için değil..

evet yeni evliyim tabikide daha alışm aaşamasındayım bugüne kadar hep hazır geldi önüme ünvdeyide aynı şehirde okumuştum ondan hiç bir ev işi ve yemekle alakam olmamıştı temizlik işine gelincede eşim bu konuda pürüz evde 2 dk oturmam ona batıyor sürekli temzilik yapıcam çalışıcam akşam iş yerimin iftarı vardı ordan bir arkdaşa çaya gititk 12de evdeydik ve ben o saatten sonra ütü yaptım evi sildim ama ben eve gelip otursaydım yada direk yatsaydım eşimde laf sokardı

haklısınız, sizi anlıyorum çünkü ben de yeni evliyim. aynı şekilde ben de bekarken anneme yardım etsem de sonuçta canım isterse yapıyordum. siz malesef cahil insanlarla muhattapsınız. siz yokken evinize gelmek isteyen, size gelinlik giydirmeye kalkan bir kayınvalideniz var. bu kız çalışıyor diye bir anlayış yok. Çok fedakar olmayın, iyi olmaya çalışmayın, saygısızlık etmeyin ama kıymet bilinmeyecekse kendinizi boşa hırpalamayın. laf söylerlerse de söylesinler. kafanıza takmayın.

evet evlendiğim 3 ay oldu 1 kere gititk gerçi onalrda bana 1 kere geldiler
Demek istediğimi anlatamadım sanırım, şimdi onlar seni sürekli davet ediyorlarsa ve süper ağırlıyorlarsa sen de arada onları güzel bir şekilde ağırlamak istersin 3 ay çok erken bir süre yorum yapmak için ama biraz belli olur davranışlarından.
Ben de süper ağırlamak isterim ama bunu yaparken çok zorlanırım çünkü önce ctesi günü temizlik yapmam, pazar günü erkenden alışveriş yapıp yemeği hazırlamam gerek, masayı hazırla tabak çanak derken yoruluyor insan, akşam onlar gelecek arkasından çay meyve fazlı onlar gittiğinde arkasından tekrar temizlik yapmam gerek çünkü görümcemin oğlu var ve her tarafı dağıtıyor, şimdi ben bu kadar zorlanarak 5-6 kez yemeğe çağırdım onları başka akrabaları falan da vardı ama biz onlara gittiğimizde aynısını görmediğim zaman bir daha yapmak istemiyorum. Ki gerçekten de bir daha çağırmam onları yemeğe falan, gelirlerse onlar gibi eski yemekleri koyarım. Ben de sürekli şehir dışında çalışıyorum bu arada çok nadir evimde kalıyorum, mesela bu ay hep dışardayım eylül ayında evimdeyim, evimdeyim derken yaşadığım şehirde çalışıcam. Ben bu kadar sürede bu kadar davet etmişim çok bile.

yorum yapanların bir kısmı arkadaşa kendi ayakları üzerinde duramayn biri olarak bakmışlar ama burda konu bu değil. bu buzdağının görünen kısmı. belki arkadaşın kendini doğru ifade edememesinden kaynaklanmış olabilir. konu sahibi arkadaşım gurbet çekiyor, annesini özlüyor. kocaman kocaman kadınlar bile olsak hepimiz zaman zaman annemizi özlemez miyiz? kocaman kocaman kadınlar da olsak ona nazlanmayı özlemez miyiz?

ben de gurbete gelin geldim. k.validem harika bir insan. onu çok seviyorum. onun da beni çok sevdiğini biliyorum. ihtiyaç duyduğumda hep yanımdadır. ama annemin yeri başka:( o annemmm. annemi özlüyorum, hatta bana karışmasını ve ara sıra olan ufak tefek tartışmaları bile özlüyorum.

konu sahibi arkadaşım sanırım yeni evlisin. bu duyguların tamamen geçmez, ama zaman içinde yoğunluğu azalır. alışıyor insan. 1000 km de az değil ama, ziyaretlerini mümkünü oldukça uzun tutarsan özlem giderirsin. annen de sık olmasa da geldiğinde uzun kalabilir belki. sana böyle diyorum ama ben de ailemin gelinle olan sorunları yüzünden sık gidemiyorum, ailem de yanıma sık gelemiyor:( alıştım artık, hele kızım doğunca her şey çok değişti.

inşallah zamanla k.validenle benim ilişkim gibi bir ilişki kurabilirsin de sana can yoldaşı olur. mutluluklar canım.

ay midem bulandı :s

canım sen beni yanlış anladın sanırım. Ben sana taviz ver, isteklerini yerine getir demedim ki.. Sadece seviyeni düşürmeden sınır çek dedim.

He ben onlarla ağız dalaşı yapınca mutlu oluyorum diyorsan, problem yok.. Hak ediyolar zaten.. Ben senin kafan daha rahat olsun diye dedim ki, aranızda öyle bir sınır olsun ki, saygılarından sana birşey diyemesinle.. çirkinleşmenden korktukları için değil..

anladaım canım analdım ama kayınvalidemle bir komşunun bir dedikodusuna şahit oldum ben diğer odadaydım ama saygılı diyordu kayınvalidem bir saygısızlığı yok:))))

ama asıl eşim kışın kayınvalidemi kalmaya çağırıcak evimiz kaloriferli diye 1,2 ay bakalım asıl ozaman ne olucak çünkü hiç okadar samimi olmadık ve hiç okadar zaman geçirmedik

anladaım canım analdım ama kayınvalidemle bir komşunun bir dedikodusuna şahit oldum ben diğer odadaydım ama saygılı diyordu kayınvalidem bir saygısızlığı yok:))))

ama asıl eşim kışın kayınvalidemi kalmaya çağırıcak evimiz kaloriferli diye 1,2 ay bakalım asıl ozaman ne olucak çünkü hiç okadar samimi olmadık ve hiç okadar zaman geçirmedik

nasıl, temiz, iş bilen bir kadın mı?

sen yokken temizlik, yemek falan yapacaksa, çenesine katlanırsın artık :)

yorum yapanların bir kısmı arkadaşa kendi ayakları üzerinde duramayn biri olarak bakmışlar ama burda konu bu değil. Bu buzdağının görünen kısmı. Belki arkadaşın kendini doğru ifade edememesinden kaynaklanmış olabilir. Konu sahibi arkadaşım gurbet çekiyor, annesini özlüyor. Kocaman kocaman kadınlar bile olsak hepimiz zaman zaman annemizi özlemez miyiz? Kocaman kocaman kadınlar da olsak ona nazlanmayı özlemez miyiz?

Ben de gurbete gelin geldim. K.validem harika bir insan. Onu çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Ihtiyaç duyduğumda hep yanımdadır. Ama annemin yeri başka:( o annemmm. Annemi özlüyorum, hatta bana karışmasını ve ara sıra olan ufak tefek tartışmaları bile özlüyorum.

Konu sahibi arkadaşım sanırım yeni evlisin. Bu duyguların tamamen geçmez, ama zaman içinde yoğunluğu azalır. Alışıyor insan. 1000 km de az değil ama, ziyaretlerini mümkünü oldukça uzun tutarsan özlem giderirsin. Annen de sık olmasa da geldiğinde uzun kalabilir belki. Sana böyle diyorum ama ben de ailemin gelinle olan sorunları yüzünden sık gidemiyorum, ailem de yanıma sık gelemiyor:( alıştım artık, hele kızım doğunca her şey çok değişti.

Inşallah zamanla k.validenle benim ilişkim gibi bir ilişki kurabilirsin de sana can yoldaşı olur. Mutluluklar canım.

harikaymış canım kayınvalidenle aranın öyle olmasına çok sevindim aynen kendimi ifade edemedim ben kimseye güvenerekte evlenemdim ne annemin gönderidğini kabul ediyorum kayınvalidemde öyle birşey teklif etse istmeicem en azından ağzı laf yapsın ilgilensin istiyorum yoksa çok şükür halledebiliyorum elimden geldiğince mesal abu akşam komşualrım gelicek çaya börek var buzlukta ondan çıakrıcam hemen bir kek çırpar ağırlarım ama ben bunu eşimin ailesinede yapamıyorum beğenmiyorlar çünkü

Ve kızlar birşey daha analatyım sırf onalra gezmek olsun bir gün bana kayınvalidem dediki teyzelerle sana gelmek isityoruz cmtsi buyrun gelin ama ben cmtsi çalışıyorum olsun canm sen işine git bana anahtarı ver biz gideriz sen işten gelrisin dendi ben kırılmasınalr diye birşey demdim ve evime gititm kayınvalidem bir yemek yapmazmı işten çık koşuştura koşultura eve git hem misafir ağırla hem yemek yap onlara birde yetmiyormuş gibi halıma çamaşır suyu döksünler n üff berbat bir gündü

bu ne saçmalıktır yaa.senin olmadığın bir evde ne işleri var.bu şekilde senimi ziyaret etmiş oluyorlar.sende ağzını açıp diyemedinmi anne ben evde yokum ben müsait olduğum zaman çağırırım sizi.

demek istediğimi anlatamadım sanırım, şimdi onlar seni sürekli davet ediyorlarsa ve süper ağırlıyorlarsa sen de arada onları güzel bir şekilde ağırlamak istersin 3 ay çok erken bir süre yorum yapmak için ama biraz belli olur davranışlarından.
Ben de süper ağırlamak isterim ama bunu yaparken çok zorlanırım çünkü önce ctesi günü temizlik yapmam, pazar günü erkenden alışveriş yapıp yemeği hazırlamam gerek, masayı hazırla tabak çanak derken yoruluyor insan, akşam onlar gelecek arkasından çay meyve fazlı onlar gittiğinde arkasından tekrar temizlik yapmam gerek çünkü görümcemin oğlu var ve her tarafı dağıtıyor, şimdi ben bu kadar zorlanarak 5-6 kez yemeğe çağırdım onları başka akrabaları falan da vardı ama biz onlara gittiğimizde aynısını görmediğim zaman bir daha yapmak istemiyorum. Ki gerçekten de bir daha çağırmam onları yemeğe falan, gelirlerse onlar gibi eski yemekleri koyarım. Ben de sürekli şehir dışında çalışıyorum bu arada çok nadir evimde kalıyorum, mesela bu ay hep dışardayım eylül ayında evimdeyim, evimdeyim derken yaşadığım şehirde çalışıcam. Ben bu kadar sürede bu kadar davet etmişim çok bile.

bencede siz yapıcağını yapmışınız zaten hayır canım ben onalra gititğimde aynı özeni görmüyorum ama onalr benim evime geldiğimde mesala küçük bir örnek vereyim onlar kaçak bende kardeniz türk çayı içiyorum kaçak çayı içmediğimi bildikleri halde türk çayı demlemiyorlar ama bana geldiklerinde ben hem türk hem kaçak demliyorum ben onalra gittiğimde de poşet çay götürüyorum kendime bu en basit bir örnekti ve mesala onlar yerde yemek yiyor bende yerde uzun bacaklıyım hiç rahat edemiyorum ama bana geldiklerinde yer sofrası açıyorlar halbuki ben masaya hazırlıyorum ama ben onlara saygı duyup yerde yemek yiyorum ama onalr bana saygı duyup masamda değil kendi istedikleri gibi yere açıyorlar ahhhh ahhhh çok doluyum çokk

20 yaşında evlendim 21 yaşında doğum yaptım
doğumumda yanımda eşim var...annem 2 gün sonra geldi
24 yaşında tekrar doğum yaptım 1,5 yaşında oğlum ve eşimle aynı oda da doğum gecesi yattım
annem 2. doğumuma gelemedi
eve geldiğimde yemek yok yatağım bile serilmiş değildi
eşimin ailesi memleketteydi gelemediler...bazı nedenlerden dolayı
ve ben tek başıma 2 tane normal doğum yaptım
kimse elimden tutmadı eşimden başkaa

başkalarına ümit ederek yaşayamazsın
elinden geleni yapacaksın bu böyle bence

Back
X