aynı şeyleri yaşıyoruz, bizimkiler kaçakla yerli çayı karıştırıyorlar ben onu içebiliyorum, kendi evimde yerli demliyorum eşim de kaçak çay sevmiyor. Onlar da yerde yemek yiyorlar gittiğimde zorlansam da sesimi çıkarmadım bugüne kadar ama bize geldiklerinde masaya hazırlıyorum, açıkcası yer sofrası yapsalar kabul etmem çünkü herkesin kendi düzeni ben onlara ayak uyduruyorsam onlar da bana uyduracak.
Ayrıca bak çok yenisin benim konumu okursan neler yaşadığımı öğrenirsin, değmez onlara konuşan konuşsun davet bekleyen önce kendisi davet etsin, takma kafana, fazla da üzerlerine düşme, iyi olayım diye boşuna uğraşma, kendi keyfinden fedakarlık yapma.
Benim kaynana da benim evimde misafir ağırlamak istiyormuş komşularını falan çağırıp önce yaşlı kadın kırmıyım dedim sonra ben zaten kendi işime zor yetişiyorum haftasonumu onlara heba edemem dedim içimden, söylerlerse de gelin hazırlığı yapın bittikten sonra da temizliği yaparsanız olur dicem çünkü benim bir haftasonum var onlar evi kirletince bir sonraki haftasonuna kadar yapamam.