• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde fazla estrofem var isteyen varmı

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
1.078
425
73
Merhaba kızlar elimde fazla 2 kutu estrofem var şükür 8 haftalıkken bıraktık elimde 2 kutu ve yarım kadar kaldı burada bana çok yardımcı oldular bende yardımda bulunmak isterim faydam dokunsun isterim İzmir içi isteyen olursa söyleyin ücretsiz vermek istiyorum 💖

Düzenleme bulundu gönderilecek ilaç 💖

Son düzenleme:
Merhaba kızlar elimde fazla 2 kutu estrofem var şükür 8 haftalıkken bıraktık elimde 2 kutu ve yarım kadar kaldı burada bana çok yardımcı oldular bende yardımda bulunmak isterim faydam dokunsun isterim İzmir içi isteyen olursa söyleyin ücretsiz vermek istiyorum 💖
Dilerim gebeliğiniz çok güzel geçer sağlıkla sıhhatle yavrunuza kavuşur sunuz öyle içimden geldi yazmak 🧿🥰

Hangi ildesiniz acaba

Düzenleme bulundu gönderilecek ilaç 💖
Ben ağrı Patnostaym karşı ödemeli gönderirseniz çok mutlu olurum..

Sağlık Bakanlığının 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X