- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
şimdi kendini yerime koy bence bu kadar rahat düşünmezdiniz belki eşine neler derdinizben olsam demezdim..
özür dilendi mi kendisinden? dilenseydi barışmış olurlardı zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi kendini yerime koy bence bu kadar rahat düşünmezdiniz belki eşine neler derdinizben olsam demezdim..
özür dilendi mi kendisinden? dilenseydi barışmış olurlardı zaten..
şimdi kendini yerime koy bence bu kadar rahat düşünmezdiniz belki eşine neler derdiniz
çok sert bu düşünce benim icin yapsa ne olur beş dakkasını almazsende kendini eşinin yerine koy.. kp sana ana avrat küfür etse bir daha yüzüne bakarmıydın?
ben eşim gurursuz davransın diye ısrarcı olmazdım senin gibi emin olabilirsin.
eşimde bende ayrı bireyleriz muhattap olmak istediğimiz kişileri kendimiz seçebiliyoruz..
görüşmezse görüşmez ama böyle ayrılmasınçok sert bu düşünce benim icin yapsa ne olur beş dakkasını almaz
çok sert bu düşünce benim icin yapsa ne olur beş dakkasını almaz
küçük olan eşim ama oda çok saygısızdisadece kendini düşünüyorsun.
abinle babana söyle madem özür dilesinler senin hatırın için beş dakkalarını almaz..
küçük olan eşim ama oda çok saygısızdi
Valla bacım ne hali varsa gorsun sen kendıne yazık edıyorsun bildiginden sasacak mı?ya yerime koy kendini düşünsenize taşınıyorsunuz eşiniz küs olan ailenize iyi gün hattına o yoksa siz icin bir hoşsa kalın demeden gitse
adam haklıymışküçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye
Yumusak atin ciftesi pek olur. Boyle adamlar uzun sure sabreder icinde biriktirir hic beklenmedik anda kut diye tekmeyi basar kadin da esekten dusmus karpuza doner.Eski konunuza da yorum yapmıştım. Eşinizin yerinde olsam sizi boşardım. Burnunuz kaf dağında. Ben ben ben.. Başka bir şey bildiğiniz yok. Bencillik, kapris, kibir, üslupsuzluk had safhada. Adam iyi sabrediyor sizin gibi birine![]()