• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimde kalacak !!!

şimdi kendini yerime koy bence bu kadar rahat düşünmezdiniz belki eşine neler derdiniz

sende kendini eşinin yerine koy.. kp sana ana avrat küfür etse bir daha yüzüne bakarmıydın?
ben eşim gurursuz davransın diye ısrarcı olmazdım senin gibi emin olabilirsin.
eşimde bende ayrı bireyleriz muhattap olmak istediğimiz kişileri kendimiz seçebiliyoruz..

sende kendini eşinin yerine koy.. kp sana ana avrat küfür etse bir daha yüzüne bakarmıydın?
ben eşim gurursuz davransın diye ısrarcı olmazdım senin gibi emin olabilirsin.
eşimde bende ayrı bireyleriz muhattap olmak istediğimiz kişileri kendimiz seçebiliyoruz..
çok sert bu düşünce benim icin yapsa ne olur beş dakkasını almaz

Eski konuna baktim simdi. Dogru anladiysam esin senin yalanini yakalamis, annen seni savunmus, esin bosayacagim demis, baban da ana avrat kufretmis. Su durumda esin hakli durumda. Ayrintisi varsa bilemem. Bana kufreden kisiyle esimin hatrina vedalasmam hatta benden boyle bir sey beklemesine sasiririm. Kv sana kufretse esinin hakki icin vedalasir misin ya? Bence bu cok agir bir talep. Vicdanini bir yokla derim. Ayrintisi varsa olayin esin babanlardan daha agir bir terbiyesizlik ettiyse bilemem. Ama esin hakli durumdaysa sirf yasca kucuk diye ilk adimi ondan bekleyemezsin. Miras kalan evi bosanmada esine gitmesin diye babana aktarmaya hakkin var. Esinin bu durumu elestirip beni siginti ettin demesi haksiz bir cikis. Tum objektifligimle yazdim olayi bir tahlil et duygusal yaklasma derim.

Son düzenleme:
Diger konunu bilmiyorum ama sonucta küslük olmuş vedalaş diye israr etmenin anlami yok. Hatir gonul icin istemedigim biseyi yapmak en nefret ettigim şeydir.

Ek: Yorumlardan anladigim kadariyla baban eşine kufur etmiş. Bu durumda eşin hakli. Benim esimin ailesinden biri bana kufur etse, esim o kufuru yedirir ona kim olursa olsun. Kalkmis vedalaş diyorsun adama. Esinin yerinde olsam gozumde sifir olurdun.

Ben olsam bu ısrarına karşılık seni de bırakır tek başıma giderim nereye gideceksem , adama hiç biriniz değer vermemişsiniz ki , şimdi bile neler yazmışsın. .

Neden vedalaşsın ki sonuna kadar haklı.
Bana görümcem hakaret etti özür dilediği halde ne evine gittim ne de doğumuna, bu durumlardan sonrada geldi kaldı bir kere evine davet etti gene gitmedim.

Ailenle eşinin ilişkilerine karışma , görüşmüyorsa görüşmesin niye ısrar ediyorsun? Saygısızlık yapmadığı sürece asla müdahale etmem eşime niye aramadın sormadın gitmedin gelmedin vs.. o da bana. Mecburi akrabalarız , merhaba merhaba kadar saygımızın olması ikimize de yetiyor, bunlar zorla olacak şeyler değil. Boşuna ısrar ediyorsun

Eşiniz ailenizle ne yasadi bilmiyorum eski konunuza bakamadim ama eger esiniz hakli tarafsa gorusmek istemiyorsa saygi duymak zorundasiniz hoscakal da demesin yapacak birsey yok. Zamana birakin duzelirler belki

Madem baban büyük tecrübeli saygıyı hakeden bir insansa küfür etmesi hoş olmamış... Saygı duyulacak insan büyük dediğin yol gösterendir doğruyu ogretendir, örnek olacak insandir.. kufreden insan bırak saygıyı vedayi slm bile verilmez öyle insana... En nefret ettiğim şey ayip be... büyükmus de ayağına gidecekmis de büyük gibi davransin o zamn ki gidilsin saygida duyulsun...

ister der ister demez. bunun için kavga etmenin evliliğini bozmanın ne gereği var. çok saçma olmuş ısrarın. ayrıca da küs yani. iyi gün kötü gün diye düşünmek zournda değil ki.

Eski konunuza da yorum yapmıştım. Eşinizin yerinde olsam sizi boşardım. Burnunuz kaf dağında. Ben ben ben.. Başka bir şey bildiğiniz yok. Bencillik, kapris, kibir, üslupsuzluk had safhada. Adam iyi sabrediyor sizin gibi birine :işsiz:
Yumusak atin ciftesi pek olur. Boyle adamlar uzun sure sabreder icinde biriktirir hic beklenmedik anda kut diye tekmeyi basar kadin da esekten dusmus karpuza doner.

Back
X