Ben gebeyken facede takip ettiğim gebe sayfalarında görmüştüm, genelde hamile bayanlarda çıkıyormuş ama ordaki üyeler genelde olayı doğaüstü şeylere bağlamıştı hatta "üç harfliler kına yakmış" falan demişlerdi, belki gebelikle ilgili hormonal birşeydir
Ben gebeyken facede takip ettiğim gebe sayfalarında görmüştüm, genelde hamile bayanlarda çıkıyormuş ama ordaki üyeler genelde olayı doğaüstü şeylere bağlamıştı hatta "üç harfliler kına yakmış" falan demişlerdi, belki gebelikle ilgili hormonal birşeydir
Daha neler neler vardı bu yanında hiç kalır :)hahahhah daha nelerrr :)bırbırlerını korkutuyorlar bıde boyle seylerle :)
Ben kk da görmüştüm sevgilimin elinde kına izi var üçlüler kına yakmış nette deniyodu : )Ben gebeyken facede takip ettiğim gebe sayfalarında görmüştüm, genelde hamile bayanlarda çıkıyormuş ama ordaki üyeler genelde olayı doğaüstü şeylere bağlamıştı hatta "üç harfliler kına yakmış" falan demişlerdi, belki gebelikle ilgili hormonal birşeydir
Kimsenin bir fikri yok mu yahu...
Bu üçlülerin elinden herbişey geliyor zaten :)) değişik bir fantezi :))Ben kk da görmüştüm sevgilimin elinde kına izi var üçlüler kına yakmış nette deniyodu : )
Üçlü gelse kına mı yakar başka işi yoktu kına gecesi yapacaklar millete puhahBu üçlülerin elinden herbişey geliyor zaten :)) değişik bir fantezi :))
işin mutlaka tıbbi bir boyutu vardırHerkese selamlar,
Dün sabah kalktığımda elimde aşağıdaki fotoğraftaki şekilde lekeler oluştu.
Akşama kadar gün içerisinde gitti.
Çok az bir miktar var, ne olduğunu bilen var mı?
Ya bizim hekim var iş yeri, birşey değildir dedi. Geçer dedi.Canim bu bir tur mantar,bir mineralin eksikligiyle oluyor ama hangisi hatirlamiyorum. Doktora gosterdin mi?
Geçti çok şükür, ama en azından bilimsel bir açıklaması olması güzel.Tinea nigra denilen bir mantar turuymus canim baktim tekrar. Doktora gosterirsen merhem verir belki. Ama hamilesin veremezse de dert etme kendiliginden gecermis oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?