Elimdeki oksapar iğne ve progestanları hibe ediyorum

whiterabbit88

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
1.080
2.487
658
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Tüp bebek tedavisi gören herkese iyi şanslar dilerim.
Benim hikayem pozitif sonuçlandı çok şükür.
Elimde 1.5 kutu progestan fitil (son kullanma tarihi Ağustos 2025 ve Aralık 2025) ile 2.5 kutu oksapar iğne (son kullanma tarihi 05.2026) mevcut.
İhtiyacı olan birine ücretsiz vermek isterim.
Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Tüp bebek tedavisi gören herkese iyi şanslar dilerim.
Benim hikayem pozitif sonuçlandı çok şükür.
Elimde 1.5 kutu progestan fitil (son kullanma tarihi Ağustos 2025 ve Aralık 2025) ile 2.5 kutu oksapar iğne (son kullanma tarihi 05.2026) mevcut.
İhtiyacı olan birine ücretsiz vermek isterim.
Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.
Merhaba ben alabilirmiyim lütfen tedaviye başlıcam oksalar sürekli aldığım bir ilaç ve pahalı malasef

1.5 kutu progestan ilacımı beylikdüzünden direkt gelip almak isteyenler yazsın lütfen. Birine şifa olursa çok memnun olurum. Oksaparı yukarıda yazan arkadaşımıza gönderdim. Herkese bol şans dilerim 😇🙏

Mrb henüz kimseye vermediyseniz bana gönderebilir misiniz oksapari izmirdeyim ama ihtiyacım var kargo ucretini karşılayarak alabilirim

Merhabalar progestan hap formu var Dr um verdi henüz başlamadım tatil sonrası planlıyorum,tam olarak ne için kullanılıyor acaba ben adet olmuyorum 4 ay oldu menapoz gibi duruyor dedi ,başka bir ilaç daha verdi yanında ama emin olamadım başka Dr a da gidip mi başlasam diye ,çünkü önceden yoğun adet kanaması ile başvurdum başka bir ilaç ile adetimi kesti sonradan söktürücü verdi gene olmadım şimdide bunlar hormon için galiba ama test yapmadı neticede adetliyken o testler oluyor bildiğim hormon testleri, bilen varsa yazarsa sevinirim, konunun altına yazdım kusura bakmayın

Yani benim bildiğim progestan rahim kalinlasmasi düzensiz adet kısırlık gibi tedavilerde kullanılıyor doktorunuz verdiyse vardır bir bildigi yinede içinize sinmezse başka bı doktora danişin

Yani benim bildiğim progestan rahim kalinlasmasi düzensiz adet kısırlık gibi tedavilerde kullanılıyor doktorunuz verdiyse vardır bir bildigi yinede içinize sinmezse başka bı doktora danişin
Çok teşekkür ederim evet adet görmedim diye ve menapoz şüphesi ama test yapılmadığı için muallakta kalmıştım, yine baska Dr a da görüşeceğim,sağolun

Back
X