- 9 Kasım 2021
- 718
- 1.359
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Teşekkür ederim , umarım bir gün o gücü bulacağım kendimdeSiz biraz daha zamana yayın kafa karışıklığı ile aldığınız her karar pişmanlık getirir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim , umarım bir gün o gücü bulacağım kendimdeSiz biraz daha zamana yayın kafa karışıklığı ile aldığınız her karar pişmanlık getirir.
Çok teşekkür ederim , gerçekçi düşünmem lazım , çünkü yıllardır böyle yaşıyorum önce ben diyemeyen bi yapım var..hayatta bazı şeyler hep eksik, yarımdır. her şeyi dört dörtlük olduramıyoruz. olduranlarda vardır ama hayat bu işte maalesef adil davranmayabiliyor. bu kadar yıl sonra inanın sudan çıkmış balığa dönersiniz. hele birde maddi olarak zorlanırsanız vay halinize. allah düşmanımı bile gördüğünden geri bırakmasın derler ya gerçekten o çok doğru bir laf. hani karamsar konuşmak istemiyorum ama hayatın gerçekleri bunlar ve değer mi değmez mi bunu yine bilecek kişi sizsiniz. ince eleyip teraziye koyup tartacaksınız ağır basanı tercih edeceksiniz ve bunu en az 6 ay gibi bir zamana yayarak yapmanızı öneriyorum. bugün aklınıza gelmeyen hesap edemediğiniz en ufak bir şey bile karşınıza çıkarsa canınız sıkılır. ailenizde olsa insan eti ağırdır hadi onlara ağır gelmez ama belli olmaz belki siz kendiniz ağırlık gibi hissedersiniz. çocuklarınızında konforu etkilenecek. ben sizin yerinizde olsam konforumu bozmazdım ve eksikliğini hissettiğim şeyleri kabullenip yaşamaya devam ederdim. bu arada eksikliğini hissettiğiniz şeyler gerçekten önemli şeyler. ama bunca zaman sonra ya umduğunuzu yine bulamazsanız? gerçekten büyük risk.
Çok teşekkür ederim , gerçekçi düşünmem lazım , çünkü yıllardır böyle yaşıyorum önce ben diyemeyen bi yapım var..
Bir hayale kapılıp tepetaklak olup pişmanlıklar için yüzmek istemiyorum , her adımım sağlam olup sonrasında pişman olmak yerine oh be zamanı şimdiymiş demek istiyorum
Bence sizin için boşanmak doğru bir seçenek değil,cinsellik istemeyince siz adam uzaklaşmis olabilir mi çocuklar kaç yaşında,boşaninca hayat birden mükemmelleşmiyor tam aksine sorumluluk artıyor ve özgür olunuyor anladığım kadarı ile siz zaten özgürsünüz,bir aile terapisi alın,madem maddi kaygı yok eşinizle başbaşa bir tatil planlayın ikinizde boşvermişsiniz ama evliliğin toparlanması için bir yerden kalkıp adınlm atmanız lazımMerhabalar gecenin bir yarısı konu açacak kadar düşünüyorum yine çözemediğim gidip geldiğim yıllanmış konum..
15 yıldır evliyim , 2 çocuk var maddi durumunuz oldukça iyi , kadrolu bir işim olmasa da ,işssizckalmayacak bi sektördeyim .taşı sıksam suyu çıkar . Şu an çalışmıyorum
Evde harcamalarıma karışılmaz , kredi kartım sınırsız nereye ne harcadım sorulmaz
gitmeme gelmeme karışılmaz , cok savruk biri değilim eşim benden çok harcar .
Fakat mutsuzum .
İçimde koca bi boşluk . Ev arkadaşlığına dönmüş bir ilişki .
2 kere boşanmadan döndük . İşkolik idi yıllardır yalnızdım çocuklar küçüktü , onlarla uğraşırken tek derdim yardımcı ol yoruluyorum idi , çocuklar büyüdü farkına vardım . Varlığı yokluğu bir artık . Artık işkolik değil ama farketmiyor.
Cinsel hayatımız yıllardır yok , önceleri işten güçten çocuktan idi
şimdi ben istemiyorum .
Ki o imâsını yapıyor ama zorlamıyor .
yıllardır çok düşkün bi adam değilmişte zaten .
Tam herseyi sildim bitireceğim bu sefer bir hastalığa yakalandı milyonda bir olan , kortizon ve akıllı ilaç tedavileri oluyor . Şimdi hiç bırakıp gidilmiyor
Ama içimde bambaşka bi kadın var benim yıllardır görmezden gelmişim , bırakıp gitsem vicdansızlık gitmesem kendime haksızlık .
Dövmüyor , sövmüyor , elinden geldiğince ilgili aldatmıyor . Dışardan bakınca belki de başkalarının imrendiği hayatı yaşıyorum
Bırakıp gidip pişman olmaktan korkuyorum . Çocuklara haksızlık yapmaktan korkuyorum ne içinndese , bunun için mi ayırdın bizi ( şehir değişikliği mecburi maalesef )dese verecek cevabım yok gibi .
Boşanıp pişman olan var mı , yoksa bir kere geliyorum bu hayata bee diyip hadi bi cesaret mi .
Yani evet giderek azalması, 10 seneden sonra böyle olması bana normal geldi. Ha gönül ister ki kalbim ilk günkü gibi çarpsın ama hayat gailesi insanın ruhunu yoruyor. Benzer şeyleri yaşayan (çocukları yalnız büyütmek, işkolik koca) bir kadın olarak kişisel heveslerim için çocuklarımı üzmek mantıklı gelmiyor. Terapi mi alırsınız, kendinizi dışarı mı verirsiniz bilmiyorum ama kendinizi oyalayacak şeyler bulun. Çalışmıyorsunuz, bunlara zaman ve nakit ayırabilirsiniz13 ve 10 yaşında.
Hayır son 5 senedir böyle giderek azaldı .
Duygusal tatmin yok. Zor valla. İki kelime sohbet etmedikten sonra aynı evdeMerhabalar gecenin bir yarısı konu açacak kadar düşünüyorum yine çözemediğim gidip geldiğim yıllanmış konum..
15 yıldır evliyim , 2 çocuk var maddi durumunuz oldukça iyi , kadrolu bir işim olmasa da ,işssizckalmayacak bi sektördeyim .taşı sıksam suyu çıkar . Şu an çalışmıyorum
Evde harcamalarıma karışılmaz , kredi kartım sınırsız nereye ne harcadım sorulmaz
Fakat mutsuzum .
2 kere boşanmadan döndük . İşkolik idi yıllardır yalnızdım çocuklar küçüktü , onlarla uğraşırken tek derdim yardımcı ol yoruluyorum idi , çocuklar büyüdü farkına vardım . Varlığı yokluğu bir artık . Artık işkolik değil ama farketmiyor.
şimdi ben istemiyorum .
Tam herseyi sildim bitireceğim bu sefer bir hastalığa yakalandı milyonda bir olan , kortizon ve akıllı ilaç tedavileri oluyor . Şimdi hiç bırakıp gidilmiyor
Ama içimde bambaşka bi kadın var benim yıllardır görmezden gelmişim , bırakıp gitsem vicdansızlık gitmesem kendime haksızlık .
Dövmüyor , sövmüyor , elinden geldiğince ilgili aldatmıyor . Dışardan bakınca belki de başkalarının imrendiği hayatı yaşıyorum
Bırakıp gidip pişman olmaktan korkuyorum . Çocuklara haksızlık yapmaktan korkuyorum ne içinndese , bunun için mi ayırdın bizi ( şehir değişikliği mecburi maalesef )dese verecek cevabım yok gibi .
Boşanıp pişman olan var mı , yoksa bir kere geliyorum bu hayata bee diyip hadi bi cesaret mi .
Merhabalar gecenin bir yarısı konu açacak kadar düşünüyorum yine çözemediğim gidip geldiğim yıllanmış konum..
Fakat mutsuzum .
şimdi ben istemiyorum .
Cinsellik değil derdim , oturup konuşasım bişey anlatasım yok mesela
Geldiğinde kıpırdayan bi kalp yok .
Kapıyı açmıyorum bile , he geldin mi diyorum ne yapıyorsam devam o an .
Hastalığı ile yaşayacağız zaten yani geçen bi şey değil , sürekli hayatında olup kontrol altında olacak ,
Böyle şeyler hissedip boşanan var mı arkadaşlar ?
Eşinden çok sıkıntı ,bıkkınlık sen de sanki.Eşin istediğini belirtiyor, ilgileniyor ,sen uzak duruyorsun galiba.Bu aralar öyle düşünüyorum ki bunu ruh halime de yansıyor , babam anneme sormuş bu kızın bize anlatamadığı biley mi var diye .
Fakat bi tek eşim anlamıyor ona herşey normal geliyor . O konuşuyor iletişim kurmaya çalışıyor ama bende hep geçiştirmeli .
O çok seviyor el üstüne tutuyor hediyeler , gezmelerrr
ama bende tık yok .
bi adım atabilsem .. sonrasından da korkuyorum sanki .
Yine böyle düşünüp düşünüp yıllarımı geçireceğim gibi . İçim içimi yiyecek sadece .
Boşanan arkadaşlarım boşanma diyor ama böyle de nereye kadar .