- 9 Kasım 2021
- 718
- 1.359
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
15 yılın öncesi de var .. lisede tanıdım 17 yaşımda baktık anlaşıyoruz Üni bitti hemen evlendik öyle düüşünecek kafa da değildim maalesef o zaman hersey tozpembe idi :)15 yillik evlilikte kocasini hala ici ceken var mi yahu? Ya da ici ceken sadece, ne bileyim.
Neyse isin geyiği bir yana anne babasi 13 yasindayken bosanmis biri olarak yazmak istedim, dev hata olur.
Eger evinizde o cocuklarin huzurlu oldugu bir ortam varsa, kavga gurultu yoksa bunu cocuklariniza yapmaniz haksizlik olur. Bazen o cocuklari yapmadan once uzun uzun düşünmek gerekir, 15 yil sonra bu herifi icim ceker mi, cekmezse dert eder miyim, sadece cocuklar icin birarada kalmak isteyecek kadar bu adama tahammulum kalir mi ... gibi gibi, seyleri dusunmek de lazim.
Cocuklariniz mutlu ve huzurlu mu? Bence gerisi yalan.
Sadece ailesi boşanmış , iyi baba olur diyecdüşünmüştüm ama görmediği birseyi veremiyor . Evet babalık yapıyor ama bencil de mesela önce kendi geliyor ..
cinsel uyum bambaşka bişey sanırım
içi çekmek . Arkadaşlarımdan biliyorum eve kadar dayanamayıp arabada yapan ,

Evinde sekszarları olan ,
Akşam yapıp sabah bi daha yapan
Bizde yok bizde en ateslı dönemimizde bile haftada 10 günde 1 idi .
Birgünde ikinci olmazdı . Haftada 2 olmazdı .
Sonrada bitti . Ama artık şimdi gelse bile içim çekmiyor . Yazmadığım çok şey var aslında
Artık sadece ev arkadaşlığı , günlük konuşmalar .
Çocuklarım mutlu huzurlu evet , ama bazen soruyorum özlemedin mi diye çalışıyor gibi geliyor diyor o kdr yalnız bıraktı bizi .
Kedileri özledim diyor veya baba yerine ..
Ama hastalandıktan sonra biraz ilgileniyor artık
Sanırım farkına vardı o da . Zaman geçirmeye çalışıyor .
Ama mutlular ya huzurlular bakınca kavga yok ses yükseltme yok bi evde , her istedikleri oluyor , akşamları sarılarak film izliyorlar
Bein öyle görünce hiç adım atamıyorum .
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu kdr dayandım sanırım biraz daha dayanabilirim .