• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden birsey gelmiyor paylaşmak istedim

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Benim eniştem ablamı aldattı otellerde kadınlarla birlikte olmuş üstüne birde kadınlara paralar göndermiş ablamdan isteyip.12 senelik evliler bir tane cocuk var ablam boşanamıyor çünkü ailem geri istemiyor cocuk oldugu icin :KK43: ablama cok üzülüyorum Barıstılar ama sürekli kuşku ve şüphe icinde takip ediyor psikolojik olarak çökmüş durumda ona cok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor :KK43: bir tane ev var ortak alınmış ama ablam ödedi evliyken hep eniştemin katkısı yok yani evde boşanınca yarı yarıya paylasılacakmıs sanırım 😔 evlilik terapisine gidiyorlar ama bence faydası yok :KK43: ne olacak bilmiyorum böyle .. gecmiste bu adamın babasıda karısını aldatıp baska birinden cocuk yapmıs sanırım genetik bişey su an pişman tövbe etmis ama ben inanmıyorum acıkcası zaten ablamın yanında hep kadınlara da bakıyormus 😔

Son düzenleme:
Zaten zor ablanızın yaşadığı bir de aile böyle köstek olunca kaderine razı olmuş gibi olmuş ama olmasın. Yarı yarıya işi aslında tamda yarı yarıya gibi değil. Öyle bile olsa bir ömür böyle geçirmek daha mı iyi? Ne olursa olsun bence kendi yolunu çizmeli hayata bir kere geliyoruz zehir etmenin ne anlamı var. Ailenize de pes dedim yanlış anlamayın ama çocuk olduğu için geri istememek nedir

O pislik tabi ki devam edecek yaptıklarına. Ablanın işi varsa uzatmadan boşanmalı. Evi paylaşır elindeki paraya daha küçük bir ev alır. Muhtemelen çocuk da büyüktür bakım problemi olmaz
Eğer boşanmayacaksa da çocuk yapmasın sağlığına da dikkat etsin. O pislik hastalık bulaştırmasın kadına

Enişten olacak müsvedde bence tekrar yapacak çünkü ailen ablana sahip çıkmamış. Ne yaparsam yapayım yanımda duracak diye düşünecek. Bence ailenizi ikna etmenin yollarına bakın. Kızlarına sahip çıksınlar. Böyle olmaz.

Ablanız iş bulup ayakları üzerinde duramaz mı? Siz de destek olursunuz , nafaka da verecek eşek gibi herif tabi. Tazminatını da alır kanıtlarsa. Malın da yarısını alır falan, bir şekilde ayakta duramaz mı?
Bu tazminat ve nafakaya güvenmesin. Bizzat yaşıyorum valla alması kolay değil hep stres.
Ben çalıştığını anladım konudan. Evi ablam ödedi demiş.

O pislik tabi ki devam edecek yaptıklarına. Ablanın işi varsa uzatmadan boşanmalı. Evi paylaşır elindeki paraya daha küçük bir ev alır. Muhtemelen çocuk da büyüktür bakım problemi olmaz
Eğer boşanmayacaksa da çocuk yapmasın sağlığına da dikkat etsin. O pislik hastalık bulaştırmasın kadına
Ay bende bundan korkuyorum hastalık durumundan ya :( yaşlı baslı karılarla birlikte olmuş bide ablam ondan 8 yaş kücük enistem 45 yasında birlikte olduğu kadınlar torun sahibi 60 yasında bide kadınlara hep para göndermis ablamdan isteyip :(

Bu tazminat ve nafakaya güvenmesin. Bizzat yaşıyorum valla alması kolay değil hep stres.
Ben çalıştığını anladım konudan. Evi ablam ödedi demiş.
Ablam calısıyor memur ama ailem arkasında durmuyor babam istemiyor bu yaştan sonra uğraşamam cocugunu adama bırak öyle gel diyorlar 😞

Çocuk kaç yaşında çocuk okula gidiyorsa maddi gücü varsa boşanabilir. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi akıl verebilir ama belki ispatlayıp evi alabilir.

Ay bende bundan korkuyorum hastalık durumundan ya :KK43: yaşlı baslı karılarla birlikte olmuş bide ablam ondan 8 yaş kücük enistem 45 yasında birlikte olduğu kadınlar torun sahibi 60 yasında bide kadınlara hep para göndermis ablamdan isteyip :KK43:
Ay bende de vardı bir tane böyle. Üstünü başını ben yollar ütülerdim, yemeğini ben yapardım, kredi çekip bmw araç almıştım. O da hem bu nimetlerden faydalanıp Hem de beni aldatmıştı. 2 de miniğim var Allah ömür versin inş. Boşandım ben ailem de sahip çıktı hep yanımda oldu çok şükür. Çok korkuyorum hastalıktan. Korkudan kontrole gidemiyorum bile

Vicdansız ya nasıl bıraksın. Altı üstü 1 çocuk. Ablan boşansa tek de yapar aslında
Ben enistemi cok sevdiğini biliyorum sanırım ondan biraz da affetti ama pislik ben ondan nefret ediyorum bide ablamla konuşmalarımızı okumus bir sürü küfür etmiştim hepsini görmüs nefret ediyoruz annemde bende ama babam malesef sahip çıkmıyor

Ablam calısıyor memur ama ailem arkasında durmuyor babam istemiyor bu yaştan sonra uğraşamam cocugunu adama bırak öyle gel diyorlar 😞
E ablaniz memursa ailesine muhtac degil kendi ayaklari ustunde durabilir magdur gibi davranmasina gerek yok gayet guclu bi kadin olup bir kalemde bosayabilir

Ben enistemi cok sevdiğini biliyorum sanırım ondan biraz da affetti ama pislik ben ondan nefret ediyorum bide ablamla konuşmalarımızı okumus bir sürü küfür etmiştim hepsini görmüs nefret ediyoruz annemde bende ama babam malesef sahip çıkmıyor
Aldatan birine sevgi beslemek gerçekten sıkıntı. O zaman bırakın ne halleri varsa görsünler.

Benim eniştem ablamı aldattı otellerde kadınlarla birlikte olmuş üstüne birde kadınlara paralar göndermiş ablamdan isteyip.12 senelik evliler bir tane cocuk var ablam boşanamıyor çünkü ailem geri istemiyor cocuk oldugu icin :KK43: ablama cok üzülüyorum Barıstılar ama sürekli kuşku ve şüphe icinde takip ediyor psikolojik olarak çökmüş durumda ona cok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor :KK43: bir tane ev var ortak alınmış ama ablam ödedi evliyken hep eniştemin katkısı yok yani evde boşanınca yarı yarıya paylasılacakmıs sanırım 😔 evlilik terapisine gidiyorlar ama bence faydası yok :KK43: ne olacak bilmiyorum böyle .. gecmiste bu adamın babasıda karısını aldatıp baska birinden cocuk yapmıs sanırım genetik bişey su an pişman tövbe etmis ama ben inanmıyorum acıkcası zaten ablamın yanında hep kadınlara da bakıyormus 😔
Anladığım kadarıyla ablanız çalışıyor. Neden ailenizin onu kabul etmesini bekliyor ki. Kendi düzenini kursun çocuğuyla. Evlendikten sonra zaten çocuk olmasa da baba evi eski baba evi gibi olmuyor ki. Ablanız neden kendi düzenini kurmaktan çekiniyor. Şuan o adam kendisine yük. Ondan kurtulsa daha rahat eder

Back
X