• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden birsey gelmiyor paylaşmak istedim

Evi ablanız almış ve aldatılmış. Ayrıca ablanız memur. Çocuk da büyümüş. Ailenizin destek olmasına gerek yok. Sadece biraz cesarete ihtiyacı var. Bunu da siz yapabilirsiniz. Bence doğru düzgün bir avukata gidip haklarını öğrenin.
Belki de ablanızın boşanmaya niyeti yoktur bu başka bir konu. Aileyi bahane ediyordur. Hala enişteyi takip ediyor olması da bunu gösteriyor.

Ablam calısıyor memur ama ailem arkasında durmuyor babam istemiyor bu yaştan sonra uğraşamam cocugunu adama bırak öyle gel diyorlar 😞
ablan ayakları üzerinde durabilir kocasından boşanmak istediği takdirde. Ailesi de arkasında durmuyosa durmasın. Onlra muhtaç değil

Allah ana babanın da hayırlısını versin. Ablanın ve torunlarının günahına nasıl giriyorlar? Ya daha kötü olursa? Cinayete kadar varıyor bu tarz şeyler. Ablan eğer ayrılmak istiyorsa kesinlikle ayrılmalı. Bir hayat kurmak kolay olmayacaktır ama bu hayatta ne kolay ki? Ev için de avukatla görüşün derim. Öyle kolay değil sadece ablanın ödediği eve enişten olacak herifin çökmesi.

Çalıştığını duyana kadar başka yorum yapacaktım da vazgeçtim. Siz karışmayın bence. İstese kapıyı carpar çıkarmış. Çocuk büyük, iş var. Hatta adama finansör olmuş neredeyse. Tek maaşla koca aileyi geçindiren insanlar var. Babam sahip çıkmıyor işin bahanesi. Affetmek bir tercih madem kalıyor daha fazla kurcalamasin, adamın nereye gittiğini takip etmesin bir de düzenli olarak kontrole gitsin. Bu uckursuz herifin ne mikrop getireceği belli olmaz.

Ablaniz boşanmak istemiyor gerçekten istese boşanır emin olun, memur,evi var(yarısi karşı tarafada Ait olsada) ev satılıp hakkını alır yeğende çok küçük değil zaten okul kurs idare eder.

Yalniz ablaniza şunuda söyleyin,aradan belirli süre geçince 6 aydı elinde ki delilleri kullanamaz yani eşim beni aldattı boşanmak istiyorum diye çünkü afettmis sayılıyor.

Son düzenleme:
Anlandan para istediğine göre demek ki ablan calisiyor.
Çocuğu da maşallah kocaman. Kreşe bakıcıya ihtiyacı yok, eve gelip kapıyı açıp girecek yaşta. Ablan ezik ezik baba evine dönmeyi düşüneceğine adamdan nafaka alsın, çocuğuyla yeni bir hayat kursun madem.
Bir evin yarısi dediğin bugün bir ton para yapıyor. Parayı güzel bir yatırım aracında tutsun, onunla yeni bir hayat kursun. Zamanla nafaka vs de bağlanır, belki o zaman o parayı peşinat yapar, daha küçük bir ev alır .
Muhtaç olduğu kudret damarlarındaki kanda mevcut ama onun vizyonu koca evi - baba evi arasında ezilmekse kendi bilir. İstiyorsa çeksin

Çalıştığını duyana kadar başka yorum yapacaktım da vazgeçtim. Siz karışmayın bence. İstese kapıyı carpar çıkarmış. Çocuk büyük, iş var. Hatta adama finansör olmuş neredeyse. Tek maaşla koca aileyi geçindiren insanlar var. Babam sahip çıkmıyor işin bahanesi. Affetmek bir tercih madem kalıyor daha fazla kurcalamasin, adamın nereye gittiğini takip etmesin bir de düzenli olarak kontrole gitsin. Bu uckursuz herifin ne mikrop getireceği belli olmaz.
Hakikaten, kadın memurmus.
Nice memur var benim tanıdığım, eşleri çalışmıyor İstanbul'da bir şekilde yaşıyorlar kirada , çocuklarına da gayet güzel bakıyorlar. Sırf kadın olduğu için kendine birinin bakmasına muhtaç hissetmesi ne kötü

Ablanız çalışıyorsa ailenizin ne yaptığı, ne dediği umrunda olmamalı. Ablanız boşanmak istemiyor kaderine razı gibi malesef. Ki memurmuş şimdiye on kere düzenini kurmuş o herifi boşamıştı.

Hakikaten, kadın memurmus.
Nice memur var benim tanıdığım, eşleri çalışmıyor İstanbul'da bir şekilde yaşıyorlar kirada , çocuklarına da gayet güzel bakıyorlar. Sırf kadın olduğu için kendine birinin bakmasına muhtaç hissetmesi ne kötü
Bilmiyorum ya bu konu benim canımı çok sıktı.

Benim eniştem ablamı aldattı otellerde kadınlarla birlikte olmuş üstüne birde kadınlara paralar göndermiş ablamdan isteyip.12 senelik evliler bir tane cocuk var ablam boşanamıyor çünkü ailem geri istemiyor cocuk oldugu icin :KK43: ablama cok üzülüyorum Barıstılar ama sürekli kuşku ve şüphe icinde takip ediyor psikolojik olarak çökmüş durumda ona cok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor :KK43: bir tane ev var ortak alınmış ama ablam ödedi evliyken hep eniştemin katkısı yok yani evde boşanınca yarı yarıya paylasılacakmıs sanırım 😔 evlilik terapisine gidiyorlar ama bence faydası yok :KK43: ne olacak bilmiyorum böyle .. gecmiste bu adamın babasıda karısını aldatıp baska birinden cocuk yapmıs sanırım genetik bişey su an pişman tövbe etmis ama ben inanmıyorum acıkcası zaten ablamın yanında hep kadınlara da bakıyormus 😔
Bütün erkekler kapatılsın ya. Ablanız çalışıp kendi ayağı üzerinde durup boşanma davası açamaz mı? Aileniz çocuk var diye geri gelmesini istemiyor madem o da kendine ayrı eve çıkmak için birikim yapsa daha iyi olur. Ayrıca kendi çalışıp kazandığı parayla aldığı evi niye yarı yarıya paylaştırıyor ki sonuçta enistenizin hiç emeği geçmemiş

Back
X